Aikido i Realni Aikido reopen

Pa sta ako mu je deda bio samuraj? To ne znaci da je morao da bude strasan ratnik. Mogao je da bude i pesnik.

Za nekoga ko ima toliko godina koliko tvrdi ponasas se dosta infantilno, sa nepostovanjem i sa prevelikom dozom cinizma. Prvo mi nije jasno da si toliko nepismen. U tvoje vreme je bila SFRJ, a tu je obrazovanje bilo dobro. Drugo sto kacis neke glupe snimke bez mogucnosti da argumentujes zasto i sta je dobro na tim snimcima.

Dajes neke savete sta ko da trenira...bez da znas sa kime pricas. Covece odrasti, dosadan si i smesan si.

Sumnjivi,idi pa probaj tih mali milion vezbi u kineskom Chi Kungu.Zao mi je,ali ni jedna nema veze sa Sanchinom, iako njega ima u 4 razlicita stila.
1-Uechi Ryu;'
2-Godzo Ryu;
3-Kjokushin;
4-Beli Zdral.

Je l mozes da postavis neki klip vezano za beli zdral da pogledam, nekako mi ovako napamet zanimljivo zvuci...?

- - - - - - - - - -

Pa sta ako mu je deda bio samuraj? To ne znaci da je morao da bude strasan ratnik. Mogao je da bude i pesnik.

Za nekoga ko ima toliko godina koliko tvrdi ponasas se dosta infantilno, sa nepostovanjem i sa prevelikom dozom cinizma. Prvo mi nije jasno da si toliko nepismen. U tvoje vreme je bila SFRJ, a tu je obrazovanje bilo dobro. Drugo sto kacis neke glupe snimke bez mogucnosti da argumentujes zasto i sta je dobro na tim snimcima.

Dajes neke savete sta ko da trenira...bez da znas sa kime pricas. Covece odrasti, dosadan si i smesan si.

A sta si se ti uhvatio toliko za PLP-a? Ono nije da ga branim, i ja sam sa njim imao raspravke, ali ti ga konstantno vredjas a nisi argumentovano izneo sta je on to sve lose uradio tj rekao/prikazao?

Sumnjivi,idi pa probaj tih mali milion vezbi u kineskom Chi Kungu.Zao mi je,ali ni jedna nema veze sa Sanchinom, iako njega ima u 4 razlicita stila.
1-Uechi Ryu;'
2-Godzo Ryu;
3-Kjokushin;
4-Beli Zdral.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sanchin

pa Kinezi su izmislili Sanchin, kao i karate koji je derivat kineskog Belog Zdrala, cak je i sama rec karate znacila "kineska pesnica" ......a to sto karate uci ljude da se stezu, nit je zdravo, nit je prakticno

A sta ga ti branis? Nije mutav pa da ne ume da odgovori. Ajde bre Gej Zli ne isteruje se pravda na forumu sto te mama nije volela...to se resava kod terapeuta ;)

ne branim ga nego je simptomaticno kada se zakacis za nekog i onda samo vredjas, evo kao sad mene na veoma glupu i infatilnu foru psihologije iz dnevnih novina.....

Eda, post ti je prijavljen, pa ce i duboko u tebi da sazna uskoro odgovor gde je moderator.

Okej Sinovac,zamolio bih te da me Zaobidjes u Velikom luku,posto nista nisi Pametno napisao.Svoje frustracije leci na drugom mestu,a ako ti je ovo to mesto,nadji sebi pacijente,na kojima ces da lecis svoj ego.Na kraju krajeva ovo je tema o ajkidou,a ti i pojedini ste se nakacili i provokacija do iznemoiglosti.:cool:

Je l mozes da postavis neki klip vezano za beli zdral da pogledam, nekako mi ovako napamet zanimljivo zvuci...?

- - - - - - - - - -

A sta si se ti uhvatio toliko za PLP-a? Ono nije da ga branim, i ja sam sa njim imao raspravke, ali ti ga konstantno vredjas a nisi argumentovano izneo sta je on to sve lose uradio tj rekao/prikazao?

Sto se tice belog zdrala gledao sam samo Sancin.Ima dosta toga na you tube,evo jedno od toga:

Okej Sinovac,zamolio bih te da me Zaobidjes u Velikom luku,posto nista nisi Pametno napisao.Svoje frustracije leci na drugom mestu,a ako ti je ovo to mesto,nadji sebi pacijente,na kojima ces da lecis svoj ego.Na kraju krajeva ovo je tema o ajkidou,a ti i pojedini ste se nakacili i provokacija do iznemoiglosti.:cool:

Ajde odes na ovaj sajt - http://pravopis.tripod.com/ i malo iscitas. Muka te citati. Dosta toga sam ja pametno pisao ovde dok je ovde bila ozbiljna ekipa ljudi koji se bave borenjem. Cak sam i na temi o ninjutsuu napisao mnogo toga pametnijeg i prakticno primenljivijeg od tebe.

Ne lecim ja frustracije, nego mi je muka da vise citam tebe i ostale samoproklamovane majstore koji ljudima dele lose savete koji mogu da vode u povredu. Opet pravopis...pise se aikido i kako nas je Vuk naucio...citaj kako je napisano. A i ovde si kacio sanchin snimke i neke snimke karate borbi.

Ajde odes na ovaj sajt - http://pravopis.tripod.com/ i malo iscitas. Muka te citati. Dosta toga sam ja pametno pisao ovde dok je ovde bila ozbiljna ekipa ljudi koji se bave borenjem. Cak sam i na temi o ninjutsuu napisao mnogo toga pametnijeg i prakticno primenljivijeg od tebe.

Ne lecim ja frustracije, nego mi je muka da vise citam tebe i ostale samoproklamovane majstore koji ljudima dele lose savete koji mogu da vode u povredu. Opet pravopis...pise se aikido i kako nas je Vuk naucio...citaj kako je napisano. A i ovde si kacio sanchin snimke i neke snimke karate borbi.

Pocinjem da te ignorisem:cool:

Ako se stara moderatorka vrati, ja odoh... :lol: Samo sam se salio... :lol:

:uja:

elem,mene ćete sad da čitate kao običnog korisnika...
nadam se d aću imati šta da ponudim...
netjem više budem zelena iz razloga povećanja obaveza,što na poslu što na klupskom planu..

@tema...danas sam upoznala Ljubu Vračarevića u njegovom centru...
započela šestomesečni kurs koji sprovode u saradnji sa školama...
prvi trening sa instruktorima bio odličan...prezadovoljnaaaaaaaaaaa

sledeće subote opet...:zskace:

netjem više budem zelena iz razloga povećanja obaveza,što na poslu što na klupskom planu..

O Boze, Bulja Vracarevic ulazi i u skole... A sta drugo reci, slika i prilika nase drzave gde je doktor ministar za ekologiju, lopov ministar policije, pravnik ministar za energetiku... Onda, mislim da je Bulju mesto u obrazovanju dece, zar ne? Za drugo i nije nego da drzi kurs.

Ma nisam ja mislio na tebe, mislim kako nema moderatora generalno... :whistling:

Poslednja izmena:
O Boze, Bulja Vracarevic ulazi i u skole... A sta drugo reci, slika i prilika nase drzave gde je doktor ministar za ekologiju, lopov ministar privrede, pravnik ministar za energetiku... Onda, mislim da je Bulju mesto u obrazovanju dece, zar ne? Za drugo i nije nego da drzi kurs.

Ma nisam ja mislio na tebe, mislim kako nema moderatora generalno... :whistling:

a što se neko drugi ne seti da uradi to što je on uradio???
najlakše je sedeti u zapećku i pljuvati po tuđim idejama...
nije krenuo sam u priču,tu je još jedna organizacija kao i ministarstvo prosvete...

što smo bre prokleti ljudi,strašnooooooo...
uvek nam smeta tuđi rad i tuđe ideje...

a za moderatora ne znam šta da vam kažem...
za sad će Nina da vas pazi...:zelenko:

I to zaista verujes da je Bulja nesto uradio besplatno.... E to je zato sto ga ne znas.

vidi,fakat jeste da ga ne znam...
danas sam ga upoznala...
čula jesam za njega...
nisam čula loše stvari,a slušala sam pouzdane osobe...da ih ne imenujem...
osobe koje ja cenim u svom sportu...
a koliko znamo u svakom sportu,svaka škola pljuje onu drugu...
to je nama valjda postalo normalno...
zato i jesmo sa BV tu gde jesmo...

ali,neki ljudi su nešto napravili u svom životu i ja to iskreno cenim...
posvetili su se tome maximalno...
na kraju krajeva,dosta je stariji od mene,kao i moj sensei...
prema tome,s dužnim poštovanjem prema godinama i radu,nije u redu da pljujem ičiji uspeh..
kako je došao do istog,svaka čast...

i da,kurs jeste besplatan za nas profesore,a da li je on uzeo lovu od ministrstva,zabole me...
ako jeste,i treba...
nama ionako ne bi dali..
a ovako..pa bar ću nešto lepo i korisno naučiti...
meni super

čak mi škola plaća kompletne putne troškove...:manikir:

za nepoverovati...:eek:
ima direktorku da dižem u nebesa...:aha:

Лепо је показати да се аикидо заиста користи у обуци специјалних јединица, али ови људи заиста изводе технике на један, усудио бих се да кажем "комерцијалан" начин, као да не разумеју суштину технике.
Смешно ми је како дрвено падају ови амерички војници и како невешто изводе кокјунаге технике. Уверен сам да су могли да доведу неке озбиљније људе.

- - - - - - - - - -

У чему се састоји курс, тј. за шта вас обучавају?

У чему се састоји курс, тј. за шта вас обучавају?

u pitanju je osnovni nivo...
ne može se sve naučiti za 6 meseci,to svi znamo...
danas smo recimo prešli pad unazad,neka kretanja i jednu tehniku kod hvata sa leđa...
imajte u vidu da su na kursu profesori koji nisu nikada trenirali aikido...
ovo će nam biti lepa školica...
inače je osmišljeno u cilju prevencije nasilja...
trenutno smo u početnoj fazi projekta,a kako ćemo ga dalje realizovati,zavisi i od nas samih i naše kreativnosti...

vidi,fakat jeste da ga ne znam...
danas sam ga upoznala...
čula jesam za njega...
nisam čula loše stvari,a slušala sam pouzdane osobe...da ih ne imenujem...
osobe koje ja cenim u svom sportu...
a koliko znamo u svakom sportu,svaka škola pljuje onu drugu...
to je nama valjda postalo normalno...
zato i jesmo sa BV tu gde jesmo...

ali,neki ljudi su nešto napravili u svom životu i ja to iskreno cenim...
posvetili su se tome maximalno...
na kraju krajeva,dosta je stariji od mene,kao i moj sensei...
prema tome,s dužnim poštovanjem prema godinama i radu,nije u redu da pljujem ičiji uspeh..
kako je došao do istog,svaka čast...

i da,kurs jeste besplatan za nas profesore,a da li je on uzeo lovu od ministrstva,zabole me...
ako jeste,i treba...
nama ionako ne bi dali..
a ovako..pa bar ću nešto lepo i korisno naučiti...
meni super

čak mi škola plaća kompletne putne troškove...:manikir:

za nepoverovati...:eek:
ima direktorku da dižem u nebesa...:aha:

Nista lose nisi cula?

Za coveka koji sam sebi daje pojase? I tako dalje... Ja sam bio na njegovom jednom seminaru, i kada nam je moj tadasnji ucitelj rekao da dodjemo da gledamo, ali da se sramotimo da mu se ne smejemo jer nije u redu, ja kontao, ma daj lik preteruje... Ali nije preterivao. On je smesan do jaja, to mu jedino ne mogu osporiti :rotf: U svemu ostalom on je SARLATAN! Ako znas sta znaci ta rec, da ne objasnjavam... Pocevsi od tehnickog znanja, do nastupa i reklame.

Ali eto nekome se i svijda to... :) Vazada je narod voleo komediju. :D

Ma dobro. Za bolje i nismo ionako.

Poslednja izmena:

Back