- Poruka
- 9.849
Inace Ninomijin deda je bio samuraj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sumnjivi,idi pa probaj tih mali milion vezbi u kineskom Chi Kungu.Zao mi je,ali ni jedna nema veze sa Sanchinom, iako njega ima u 4 razlicita stila.
1-Uechi Ryu;'
2-Godzo Ryu;
3-Kjokushin;
4-Beli Zdral.
Pa sta ako mu je deda bio samuraj? To ne znaci da je morao da bude strasan ratnik. Mogao je da bude i pesnik.
Za nekoga ko ima toliko godina koliko tvrdi ponasas se dosta infantilno, sa nepostovanjem i sa prevelikom dozom cinizma. Prvo mi nije jasno da si toliko nepismen. U tvoje vreme je bila SFRJ, a tu je obrazovanje bilo dobro. Drugo sto kacis neke glupe snimke bez mogucnosti da argumentujes zasto i sta je dobro na tim snimcima.
Dajes neke savete sta ko da trenira...bez da znas sa kime pricas. Covece odrasti, dosadan si i smesan si.
Sumnjivi,idi pa probaj tih mali milion vezbi u kineskom Chi Kungu.Zao mi je,ali ni jedna nema veze sa Sanchinom, iako njega ima u 4 razlicita stila.
1-Uechi Ryu;'
2-Godzo Ryu;
3-Kjokushin;
4-Beli Zdral.
A sta ga ti branis? Nije mutav pa da ne ume da odgovori. Ajde bre Gej Zli ne isteruje se pravda na forumu sto te mama nije volela...to se resava kod terapeuta![]()
Pa sta ako mu je deda bio samuraj? To ne znaci da je morao da bude strasan ratnik. Mogao je da bude i pesnik.
Za nekoga ko ima toliko godina koliko tvrdi ponasas se dosta infantilno, sa nepostovanjem i sa prevelikom dozom cinizma. Prvo mi nije jasno da si toliko nepismen. U tvoje vreme je bila SFRJ, a tu je obrazovanje bilo dobro. Drugo sto kacis neke glupe snimke bez mogucnosti da argumentujes zasto i sta je dobro na tim snimcima.
Dajes neke savete sta ko da trenira...bez da znas sa kime pricas. Covece odrasti, dosadan si i smesan si.
Je l mozes da postavis neki klip vezano za beli zdral da pogledam, nekako mi ovako napamet zanimljivo zvuci...?
- - - - - - - - - -
A sta si se ti uhvatio toliko za PLP-a? Ono nije da ga branim, i ja sam sa njim imao raspravke, ali ti ga konstantno vredjas a nisi argumentovano izneo sta je on to sve lose uradio tj rekao/prikazao?
Okej Sinovac,zamolio bih te da me Zaobidjes u Velikom luku,posto nista nisi Pametno napisao.Svoje frustracije leci na drugom mestu,a ako ti je ovo to mesto,nadji sebi pacijente,na kojima ces da lecis svoj ego.Na kraju krajeva ovo je tema o ajkidou,a ti i pojedini ste se nakacili i provokacija do iznemoiglosti.![]()
Ajde odes na ovaj sajt - http://pravopis.tripod.com/ i malo iscitas. Muka te citati. Dosta toga sam ja pametno pisao ovde dok je ovde bila ozbiljna ekipa ljudi koji se bave borenjem. Cak sam i na temi o ninjutsuu napisao mnogo toga pametnijeg i prakticno primenljivijeg od tebe.
Ne lecim ja frustracije, nego mi je muka da vise citam tebe i ostale samoproklamovane majstore koji ljudima dele lose savete koji mogu da vode u povredu. Opet pravopis...pise se aikido i kako nas je Vuk naucio...citaj kako je napisano. A i ovde si kacio sanchin snimke i neke snimke karate borbi.
Eda, post ti je prijavljen, pa ce i duboko u tebi da sazna uskoro odgovor gde je moderator.
Ako se stara moderatorka vrati, ja odoh...Samo sam se salio...
![]()
elem,mene ćete sad da čitate kao običnog korisnika...
nadam se d aću imati šta da ponudim...
netjem više budem zelena iz razloga povećanja obaveza,što na poslu što na klupskom planu..
@tema...danas sam upoznala Ljubu Vračarevića u njegovom centru...
započela šestomesečni kurs koji sprovode u saradnji sa školama...
prvi trening sa instruktorima bio odličan...prezadovoljnaaaaaaaaaaa
sledeće subote opet...![]()
O Boze, Bulja Vracarevic ulazi i u skole... A sta drugo reci, slika i prilika nase drzave gde je doktor ministar za ekologiju, lopov ministar privrede, pravnik ministar za energetiku... Onda, mislim da je Bulju mesto u obrazovanju dece, zar ne? Za drugo i nije nego da drzi kurs.
Ma nisam ja mislio na tebe, mislim kako nema moderatora generalno...![]()
Sta da se seti da uzima pare na deci?
Pa setili se mnogi, samo je on najoriginalniji.
To je i najtuznije, sto ministarstvo prosvete ucestvuje u svemu.Ali, kao sto rekoh, sta ocekivati kod nas...
Ne birnem se ja za moderaciju.
I to zaista verujes da je Bulja nesto uradio besplatno.... E to je zato sto ga ne znas.
elem,mene ćete sad da čitate kao običnog korisnika...
nadam se d aću imati šta da ponudim...
netjem više budem zelena iz razloga povećanja obaveza,što na poslu što na klupskom planu..
@tema...danas sam upoznala Ljubu Vračarevića u njegovom centru...
započela šestomesečni kurs koji sprovode u saradnji sa školama...
prvi trening sa instruktorima bio odličan...prezadovoljnaaaaaaaaaaa
sledeće subote opet...![]()
У чему се састоји курс, тј. за шта вас обучавају?
vidi,fakat jeste da ga ne znam...
danas sam ga upoznala...
čula jesam za njega...
nisam čula loše stvari,a slušala sam pouzdane osobe...da ih ne imenujem...
osobe koje ja cenim u svom sportu...
a koliko znamo u svakom sportu,svaka škola pljuje onu drugu...
to je nama valjda postalo normalno...
zato i jesmo sa BV tu gde jesmo...
ali,neki ljudi su nešto napravili u svom životu i ja to iskreno cenim...
posvetili su se tome maximalno...
na kraju krajeva,dosta je stariji od mene,kao i moj sensei...
prema tome,s dužnim poštovanjem prema godinama i radu,nije u redu da pljujem ičiji uspeh..
kako je došao do istog,svaka čast...
i da,kurs jeste besplatan za nas profesore,a da li je on uzeo lovu od ministrstva,zabole me...
ako jeste,i treba...
nama ionako ne bi dali..
a ovako..pa bar ću nešto lepo i korisno naučiti...
meni super
čak mi škola plaća kompletne putne troškove...
za nepoverovati...
ima direktorku da dižem u nebesa...![]()