Silton
Zainteresovan član
- Poruka
- 115
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad nekako imam averziju, valjda ovi moji na poslu su me smorili stalnim slušanjem onih AI generaisanih "bluesova" i "jazzova", nakon malo slušanja shvatiš da je sve to jedno isto i vrti se u beskonačnost.
sto mi zao Tom Kruza..........nece vise moci da za jedan film inkasira 200 miliona dolara.............a na.yebo je i Vojin Cetkovic.Realno, nisi morao ni sa tekstom da se cimaš, može očas posla da napravi isti takav ili bolji
Zanimljivo je videti koliko je AI napredovao, ovo sve zvuči prilično realno. Ko zna gde će to dovesti muzičku industriju. Pa čak i filmsku i ostale koje se baziraju na autorskim delima.
Koristio samProbao sam suno čim se pojavio, prvo sam bio oduševljen ali me je brzo prošlo. :/
Sad nekako imam averziju, valjda ovi moji na poslu su me smorili stalnim slušanjem onih AI generaisanih "bluesova" i "jazzova", nakon malo slušanja shvatiš da je sve to jedno isto i vrti se u beskonačnost.
Ja sam prvo koristio... mislim da se zove Songer, ali sam prestao da ga koristim kada je počeo da menja originalni tekst po svom nahođenju.Probao sam suno čim se pojavio, prvo sam bio oduševljen ali me je brzo prošlo. :/
То је најнебитнији "део" музике.Ono što je ljudsku muziku činilo posebnom nije matematička struktura nego priča oko nje: ko je to napisao, u kakvom trenutku, kakva je bila energija benda, kakve su slike, koncerti, intervjui, legende…
Ja moram da priznam da je kod mene obratno. Danas više nalazim "nejednolične" interesantne muzike u AI nego "prave" ljudske. Suno je strahovito puno napredovao u odnosu na početne verzije.Kad se malo zagrebe ispod površine, shvatiš da je svaka muzika "sta" u tehničkom smislu, par skala, nekoliko harmonija i ritmova, i to je to. Ono što je ljudsku muziku činilo posebnom nije matematička struktura nego priča oko nje: ko je to napisao, u kakvom trenutku, kakva je bila energija benda, kakve su slike, koncerti, intervjui, legende… Taj kontekst je davao emociju i identitet.
Kad taj sloj ukloniš, ostanu samo tonovi, a tonovi sami po sebi brzo postanu "prazna priča". Zato nam AI zvuči jednolično: ne zato što je loš, nego zato što je ogolio muziku do gole forme, bez onog ljudskog dodatka koji je muzici davao dušu.
senke, a?
ja do juce nisam ni znao da ovo ppostoji, da je moguceOvaj mi je za sada sasvim ok.
Ovo je samo proba, čisto da čujem kako bi zvučali moji stihovi kada su odrađeni sa muzikom.senke, a?
pocuo sam, tece pesma ..nekako, samo ti treba hit
ja do juce nisam ni znao da ovo ppostoji, da je moguce
jos uvek razmisljam, mozgam...
zvuce kao nas jezik kada se pevaju, malo slajfuje pevac[ica u drugom, trecem pokusaju ali nema veze], meni se tacno "javlja" sta si imao na umu, idi na da se izrazim umivene narodnjake bolje, tamo gde si greskom napisao r&bOvo je samo proba, čisto da čujem kako bi zvučali moji stihovi kada su odrađeni sa muzikom.
Postoji ovo već duže vreme.
Hvala.
Nisam napisao greškom, hteo sam da mi odradi kao r&ne, ali eto on ga odradio malo drugačije. Kako god meni je ispalo super.zvuce kao nas jezik kada se pevaju, malo slajfuje pevac[ica u drugom, trecem pokusaju ali nema veze], meni se tacno "javlja" sta si imao na umu, idi na da se izrazim umivene narodnjake bolje, tamo gde si greskom napisao r&b
Ima tu i jedan pravi narodnjak, poslušaj.Nisam napisao greškom, hteo sam da mi odradi kao r&ne, ali eto on ga odradio malo drugačije. Kako god meni je ispalo super.
pa, mora da si ubacivao neke nase pesme iz kojih je izvukao poukuNisam napisao greškom, hteo sam da mi odradi kao r&ne, ali eto on ga odradio malo drugačije. Kako god meni je ispalo super.
ovde na forumu?Ima tu i jedan pravi narodnjak, poslušaj.
Moguće je.pa, mora da si ubacivao neke nase pesme iz kojih je izvukao pouku
ovde na forumu?