Ahtisari: Nezavisnost Kosova, pa članstvo u EU

Какав сукоб ???
Па зар Французи, Немци, Италијани, Швајцарци, Американци ...
деценијама већ депортују илегалне имигранте, па никоме ништа ...
Уосталом, на то нас обавезује и Уговор о ступању у безвизни режим преласка границе са земљама ЕУРОпске уније ...

:per::per::per:

Наравно да депортују,али када би ми депортовали једног албанца ,те исте земље би нас оптужиле за насилно протеривање становништва пошто Косово и Метохију они признају као независну државу
Ево и Немачка је најавила депортацију 40 000 становика и то право на Косово и Метохију !? сваком у џеп по 750 € плус путне ттрошкове па правац јужна српска покрајна.

Činjenica je da smo ga realno izgubili 1999., na 610 godina od poraza od turaka.
Iskustvo govori da ćemo opet vladati na Kosovu.
Isto tako, realno je da smo slabi i da nemamo pravog saveznika. Da smo imali, Kosovo bi bilo naše ali bez šiptara koji su došli iz Albanije. Svi oni su trebali biti proterani jer nisu naši državljani i tačka. Zemlju vratiti SPC.
Sad samo malo sačekajmo, naići će već prilika.
Samo Sloga, Srbiju Spašava

Kako smo to mi izgubili od Turaka na kosovu 1389?Molim za objasnjenje...

И то је врло лако решиво ...
Сва документа издата након окупације 1999 су неважећа јер нису издата од стране званичних органа Републике Србије ...
Ко поседује валидна документа или траг о њима може захтевати издавање нових,
а ко нема, кече на главу, на магаре, па назад у демократску матицу ...
Подсетићу те да су углавном све архиве, све матичне књиге, катастарска документа, резултати пописа становништва ... сачуване и пренешене ван окупупиране територије ...

ma prijatelju...!!
najvecem broju albanaca emigranata izmedju 2 sr.su izdata dokumenta srbije o drzavljanstvu..jos davno...u tome i jeste stvar...zato i nije bilo popisa 91 godine jer bi se te stvari utvrdile...

Наравно да депортују,али када би ми депортовали једног албанца ,те исте земље би нас оптужиле за насилно протеривање становништва пошто Косово и Метохију они признају као независну државу
Ево и Немачка је најавила депортацију 40 000 становика и то право на Косово и Метохију !? сваком у џеп по 750 € плус путне ттрошкове па правац јужна српска покрајна.

da samo sto se srbija obavezala potpisom da primi sve emigrante sa njene teritorije a ne kosovo ...???????????

Gresis covek,trebacemo im.Na kakvom smo geograf. polozaju,morace da nas prime,pa makar i za 100 godina :D

Да им требамо већ би смо били тамо.
Једини им је интерес територија на којој ће моћи да граде базе,а то ће им наша марионетска власт дати и без да нас приме у ЕУ

Poslednja izmena:
Marti Ahtisari,finski diplomata i međunarodni mirovni medijator;Dobitnik je Nobelove nagrade za mir 2008.,a u periodu od 1994.do 2000.bio je predsednik Finske.

1.decembra 2009.Lisabonski ugovor će stupiti na snagu.Dakle,pojavljuje se pozicija PREDSEDNIKA EU.

Glavni kandidati su Toni Bler i Marti Ahtisari

Mislim da treba da počnemo novu politiku prema njemu,prijateljstva tj.uvlačenja u bulju,da izvinete na izrazu.

Back