Ahnenerbe

Nisam igrao Arenu i Dagerfall. Samo TES 3 i 4,

Ej mozda cu ovde na kultnim stvarima da postavim topik Religija Tamriela :D :D
Znam da je neozbiljno, ali to ako budem imao vremena, ipak i takva religija ima smisla.
Cak je to vise kao pomesana filozofija, fantastika i okultizam.

Najprivlacnija stvar na tim igricama mi je sto mogu praviti kolekcije kakve god hocu, ja sam konstantno
sakupljao sve vredno i pravio kolekcije.. jednu po jednu stvar slagao i osecao se realno bogatim :)

Evo jedan deo mog bogatstva.. (al ovo je bilo pre 4 god.)

bogatstvohy6.jpg

Nisam igrao Arenu i Dagerfall. Samo TES 3 i 4,

Ej mozda cu ovde na kultnim stvarima da postavim topik Religija Tamriela :D :D
Znam da je neozbiljno, ali to ako budem imao vremena, ipak i takva religija ima smisla.
Cak je to vise kao pomesana filozofija, fantastika i okultizam.

Najprivlacnija stvar na tim igricama mi je sto mogu praviti kolekcije kakve god hocu, ja sam konstantno
sakupljao sve vredno i pravio kolekcije.. jednu po jednu stvar slagao i osecao se realno bogatim :)

Evo jedan deo mog bogatstva.. (al ovo je bilo pre 4 god.)

bogatstvohy6.jpg

hmmm...imam i ja gajbu, imam i ovijeh djindjuva, vrlo lijepu kolekciju macova , staffova i oklopa..., a najljepse od svega je sto obijam brave ko profesionalac ;)

:lol::lol::lol:

auuu...pa ja cu veceras u Oblivion...nema mi druge...:D

postavi...al npr "Tamriel lore", a ne religija i te fore...;)

Imam i ja u ovoj sobi gomilu Daedric oruzja lepo poslaganog, i glass oklopa, al ovo najsvetlucaviji deo sobe.
Svaki od onih zutih grand soul gema imaju vrednost po 80 hiljada. Ostalo je manje skupoceno. :D
Ima i gomila knjiga, pa i tanjire sam skupljao, kao neko domacinstvo.
Od kolekcija sam se tesko odvajao. Zadnji put kad sam igrao sa Tribunalom, sam sakupljao i
raw ebony, glass, i adamantium, po rudnicima.. :D

Na Oblivionu je problem sto je tesko slagati oruzje, malo ako pohodas po njima sve se pomere.

Sa misticizmom, ili nekim enchantovanom amajlijom brave mozes otvarati.. bez lokpika, ili probe.

Ko bi pomislio da vas ima koji ste to igrali :rolleyes: :D

Imam i ja u ovoj sobi gomilu Daedric oruzja lepo poslaganog, i glass oklopa, al ovo najsvetlucaviji deo sobe.
Svaki od onih zutih grand soul gema imaju vrednost po 80 hiljada. Ostalo je manje skupoceno. :D
Ima i gomila knjiga, pa i tanjire sam skupljao, kao neko domacinstvo.
Od kolekcija sam se tesko odvajao. Zadnji put kad sam igrao sa Tribunalom, sam sakupljao i
raw ebony, glass, i adamantium, po rudnicima.. :D

Na Oblivionu je problem sto je tesko slagati oruzje, malo ako pohodas po njima sve se pomere.

Sa misticizmom, ili nekim enchantovanom amajlijom brave mozes otvarati.. bez lokpika, ili probe.

Ko bi pomislio da vas ima koji ste to igrali :rolleyes: :D

jes, al treba imat i hobije :mrgreen:

ok, a mozete li se sad vratiti nazad na temu jer je ovo jako zanimljivo, samim tim sto se ranije nisam sretala sa istom :)

ali uzdrzite se od komentarisanja licnosti kao da ste sa njima dijelili uzinu na odmoru i izvacenja novela na osnovu zavejanih podataka, vrijedja razum
Franz von Papen je rekao Hitleru: "Dečko ti imaš ogromnu enregiju, ali ne umeš da je usmeriš. Ti si sirovina." Papen je od Hitlera napravio ono što je on kasnije postao - velikog vođu. To se malo zna.

Unsaie, kad sam bio u USA sreo sam brata illuminata Henrija Kisindžera i čovek mi je rekao (ne lažem te) da je poreklom Nemac, da se zvao Najnrih Kicinger i da je bio član hitlerjugenda, i da je u USA došao preko programa "Spajalica", da se bori protiv komunističkog istoka.

ok, a ko meni garantuje da on nije lagao tebe? i kako da znam da je brat iluminat (*** laminat) kada postoje realne osnove da ni ti nisi jedan?

molim vas, sto je objektivnije moguce

ne rugam se, pa ti bi mi mogao biti buduci pacijent, ne bi bilo profesionalno od mene :D
znam da su se neki na praksi u dobroti smijali liku koji je tvrdio da je isus, ali ja iluminatu ipak necu

niti se sjecam "realnih osnova"... hm, not my cup of tea
HN je najljepsi negdje oko 6am na shkveru *loves* uz balgo svijetlo pred izlazak sunca, jos uvijek vidljive zvijezde na zapadnoj strani neba, svjez vazduh, krici galebova, shum mora eheh...

nego, spamujemo, ti nastavi ako zelis

cekaj, da nabacim kreon i natapiram svoju ljubicastu kosu pa se slikam pored primjera satanisticke biblije
hm, doduse, i dalje bi mi falilo SATANISTA616!!! u nick-u za pun imidz :lol:

a onda dobijem intervju sa shkolarac i pisem o pohodima na groblja i spavanju sa duhovima predaka

Нећу ништа.

Јел то оно кад си хватао жене за дупе на улици? :mrgreen:

Ne, nego kad sam imao promociju trećeg romana u UKS (Udruženje književnika Srbije) 21. maja 2005. (Politika), i 26. decembra 2006. (Blic). A pisale su i Borba od oktobra 2003. zatim Politika od jula 2006. i aprila 2007. kao i još niz književnih časopisa. Ada čuješ, i jedan domaći film je snimljen po jednom mom romanu. Kakve žene, one idu u blog.

eh, laminatu, attention seeker-u, idi motaj se oko vrtica
i ostavi mi lucifera na miru

gdje je mod? ovoj temi treba ozbiljno filtriranje, zao mi je da se zatvori kada je dobro pocela i bila interesantna...

Back