Ahnenerbe

crow

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.557
cool
meni Thula bila zanimljiva
dok je lichilo na povrtak u Wolfershtajn

kad je hitler krenuo da se mlati sa teorije nalik ovom kolegi sa Kultnih, hiperborejcu
onda vec... :(

nego, shta napravi s oglasi
bi li neshto?
 
Poruka
18.290
e ovo je vec malo bolje!!!

samo jedno upozorenje likovima koji ce sutra doci na temu. ovde nema mesta osudjivanju Hitlera i milionitom ponavljanju kako je monstrum i slicno. to svi znamo a na ovoj temi bi trebali da obradimo jedan vid njegovog ludila ili zanesenosti
 

Sentinel wolf

Ističe se
Poruka
2.592
Sta je to Himler hteo kada je proucavao kultno i okultno?
Zasto je slao ekspediciju na Tibet? Zasto se lozio na razne mitologije?

Ах, дуга је то прича... :)

Што помену crow, Тула је ту имала велики утицај... неки кажу да је чак Хитлера довела и на власт... а зна се чиме су се они бавили... :)
 

Svabov

Buduća legenda
Poruka
25.310
Hitler je u ovoj prici....statista :)
ja bih se pre posvetio Himleru :) a o tome cu malo detaljnije da napisem sutra......
mislim da ce se videti da je Himler bio jedan od onih zaludjenika koji nisu bas najbolje kapirali stvari, ali su ih rado upraznjavali :)
 

Sentinel wolf

Ističe se
Poruka
2.592
Хмм... Химлер је био једна тешка искомплексирана будала... sorry, али морао сам.. а и ова Нордијева опаска се односила на Хитлера, а не Химлера, јел тако... ипак је цело слово у питању... :)

Мада је и твоја констатација сасвим ОК, Штурм... :)
 

ILLUMINAT

Domaćin
Banovan
Poruka
3.050
Franz von Papen je rekao Hitleru: "Dečko ti imaš ogromnu enregiju, ali ne umeš da je usmeriš. Ti si sirovina." Papen je od Hitlera napravio ono što je on kasnije postao - velikog vođu. To se malo zna.
 

Dacman banovan opet..JG!!

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
125
hitler1.jpg
 

ILLUMINAT

Domaćin
Banovan
Poruka
3.050
Adolf Hitler ima carsko poreklo. Pitate se kako? Ranih 1840-tih Hitlerova baba Ana Marija bila je sobarica na Habzburškom dvoru u Beču, svidela se mladom princu Francu Jozefu i iz njihovog nemoralnog odnosa rođen je Hitlerov otac Alojz. Jozef je imao mnogo vanbračne dece, ali nije brinuo o njima niti je mario za njih. Ali brinuli su braća illuminati, koji pre ili kasnije aktiviraju svoju kopilad da rade u politici, naravno ako ta kopilad imaju talenta za tako nešto. Hitlerov otac se nije interesovao za politiku i nikada nije postao poznat javnosti.

Dalje, Franc Jozef je 1890-tih bio car u srednjim godinama i tada je na istom dvoru radila sobarica Marija, koja je rodila dete koje je mnogo kasnije ubačeno na mesto Josipa Broza kada je ovaj 1937. bio ubijen u Španiji. Josip Broz je bio Josip Broz, metalski radnik rođen u Kumrovcu, i nikad se nije zvao Tito, dok je čovek koji je zauzeo njegovo mesto 1937. godine, koga smo znali pod nadimkom Tito, bio obrazovan princ koji nije dobro govorio ni srpski ni hrvatski jezik.

Šta pokušavam da dokažem? Da su Hitlerov otac i Tito bili braća po ocu, te da je Tito (iako tri godine mlađi) bio Hitlerov polustric. I da je Tito bio uhvaćen prilikom desanta na Drvar 1944. godine, te odveden u Berlin, gde su se ova dvojica dogovorili neke stvari čije dalekosežne posledice ni danas ne možemo da pratimo. Treba znati da je Kurt Valdhajm bio komandant Vermahta u Bosni u vreme rata, a da je bio generalni sekretar UN posle rata. Tito je 1965. godine seo na Čerčilovu stolicu i bio jedan od tri tajna vladara sveta, dok je Kurt Valdhajm seo na Staljinovu stolicu 1953. Obojica su bili illuminati i gajili su dobre odnose.

Što se tiče samog Adolfa Hitlera, treba znati da je njegov dolazak na vlast posledica delovanja tajnih društava (Thula, Illuminati), ali isto tako i izbora u Nemačkoj iz 1932. Hitlerova je stranka dobila 42% glasova i to im je bio vrhunac. Kasnije su oni zapalili Rajhstag i ukinuli sve druge stranke, te zaveli diktaturu, ali i neki politički faktori u Americi su radili na tome da on dođe na vlast. Da bi se uspostavio Novi svetski poredak - trebalo je voditi tri svetska rata: Prvi svetski, koji bi uništio Imperije - Rusiju, Austriju, Nemačku i Tursku; Drugi svetski rat, koji bi se vodio između dve na prvi pogled različite ideologije, ali u suštini veoma slične - nacizma i komunizma; i Treći svetski rat, koji bi predstavljao završnicu u vidu sukoba između muslimana i ostatka sveta. Trenutno stanje u svetu ukazuje da se poslednja faza polako aktivira. Bilo bi dovoljno da Jevreji sruše Džamiju Al Aksa u Jerusalimu i eto nam Trećeg svetskog rata.

Dakle, možemo zaključiti da društvo Thula jeste bilo umešano u masonsku igru sa Hitlerom, ali da nikako nije moglo vući glavne konce u igri. Thula je naime relativno mlada organizacija, osnovana tek 1919. Pravi igrači bili su illuminati. Hitler je bio samo vrh ledenog brega, ili pion u igri, koji je radio onako kako mu se kaže.

I Hitler, i Hirohito, i Staljin, i Ruzvelt, i Čerčil, i Truman, svi oni su bili članovi tajnih internacionalnih društava, čiji se rad zasniva na principu minimuma zajedničkog interesa i realne raspodele moći i sfere uticaja. Svi oni su se samo javno, pred stanovnicima naše planete, delili u dva tima i vodili svetski rat, ali oni su braća i tajno su se sastajali i dogovarali kako da podele svet. I, naravno, delili su uloge: jedni su bili pobednici, a drugi gubitnici.

Posebnu pažnju bi trebalo pokloniti Drugom svetskom ratu, jer je taj rat bio najprljavija politička igra u istoriji čovečanstva. Hitlerov zadatak nije bio da osvoji Evropu ili ceo svet, već da dugotrajnim, totalnim i iscrpljujućim ratom uništi evropske imperijalne sile - Veliku Britaniju i Francusku, da uništi Nemačku, Italiju i Sovjetski Savez. Hirohito je to isto radio sa najjačim zemljama u Aziji... Bila je to prva faza amerikanizacije naše planete: u ratnom požaru svetskih razmera, za nekoliko godina, upropastiti najrazvijenije zemlje, pobiti njihovo radno sposobno stanovništvo, a posle rata ulagati kapital u te zemlje i njihovu privredu učiniti zavisnom od američke privrede. To se i dogodilo: Nemačka je posle rata bila okupirana i podeljena, Japan okupiran, Velika Britanija i Francuska izgubile su gotovo sve kolonije i postale drugorazredne vojne sile, a Amerika je postala svetska vojno-ekonomsko-kulturna super-sila.

Ako su Saveznici mogli 6. juna 1944. godine da se iskrcaju u Normandiju - onda su i Alemani mogli da izvrše invaziju na Veliku Britaniju. Ali nisu, jer je Hitler tako odlučio. On je imao zadatak da desetkuje svoj narod i ostale evropske narode, i ekonomski upropasti gotovo sve evropske države. Da je hteo da osvoji celu Evropu, Hitler ne bi poštedeo Švajcarsku.

Američki vojnici ne bi nikad ušli u Evropu da su Nemci izvršili invaziju na Veliku Britaniju. Padom Velike Britanije, cela Evropa bi pripala Hitleru, zapadnoevropske kolonije u Africi ne bi imao ko da brani od naleta moćne nemačke armije - i tako bi se Treći Rajh proširio na dva kontinenta. Sovjeti su se, sa promenljivom ratnom srećom, dugo borili protiv Nemaca; ali oni bi bili poraženi i kapitulirali u rekordnom roku, možda i pre leta 1942. godine, samo da su ih Japanci napali sa istoka. Oni ne bi mogli da izdrže rat na dva fronta i u tom slučaju bi se nemačke i japanske trupe sastale negde u Aziji, s tim što bi Nemci osvojili jednu trećinu a Japanci dve trećine najvećeg kontinenta. I, na kraju, da su Japanci izvršili invaziju na Australiju, ta ogromna a slabo naseljena zemlja bi se predala za veoma kratko vreme. Tako bi Nemci i Japanci podelili svet. Što se tiče američkog kontinenta, on bi izuzev Sjedinjenih Američkih Država, za Nemce i Japance bio lakši plen od Francuske ili bilo koje druge evropske ili azijske zemlje. Sjedinjene Američke Države bilo bi najlakše poraziti iznutra, pomoću rasnih sukoba i ekonomske krize, a ako znamo da je u toj zemlji i tada živelo dosta Nemaca i pripadnika ostalih nordijskih naroda, nije teško pretpostaviti da bi i ta zemlja vrlo lako bila pretvorena u nemačku koloniju.

Ali to se nije dogodilo zato što ni Hitler ni Hirohito nisu bili nacionalisti i patrioti, već američki ljudi. Hitler je tolike alemanske mladiće poslao na Istočni front, u sigurnu smrt, a dozvolio da mu se u susedstvu, u Velikoj Britaniji, skoro tri godine okupljaju ogromne američke vojne snage, koje kreću u desant na Normandiju u isto vreme kad Sovjeti prenose ratne operacije na alemansku teritoriju. Sa druge strane, Japanci ne napadaju Sovjete, već ratuju protiv Kineza u Kini i Britanaca i Amerikanaca na Pacifiku. Ta pogrešna, namerno pogrešna strategija, dovela je do danas poznatog ishoda Drugog svetskog rata.

Hitler je ostavio dvojnika u Berlinu 28. aprila 1945. godine, kada je jednim od zadnjih letova otišao avionom u Hamburg, gde ga je čekala podmornica za Južnu Ameriku. Dva meseca kasnije stiže u Argentinu, a odatle odlazi u Paragvaj, gde ostaje do kraja života. Hitlerov dvojnik je bio čudan Hitlerovim saradnicima, jer je jeo meso (ovaj je bio vegetarijanac). Dvojnika je ubio Hitlerov ađutant, Otto Ginsche, koji se predao Rusima, a telo je spalio pre njihovog dolaska u Berlin. Hitler je bio američki čovek (brat illuminat) i radio je protiv interesa Nemačke. Kao što već rekoh, cilj Drugog svetskog rata bio je da se unište velike evropske sile - Britanija, Francuska, Nemačka; zatim da se oslabi tadašnji SSSR, Kina i potpuno uništi Japan, da bi nakon rata Amerika zagospodarila većim delom sveta. Američki ljudi kao Hitler i Hirohito radili su što im je rečeno i preživeli su rat. Da je Hitleru bio cilj da osvoji celu Evropu, on ne bi ni napadao SSSR, ili bi to učinio tek pošto bi porazio Britaniju. Operacija Morski lav, koju je u septembru 1940. trebalo da izvede nemačka mornarica (tada 2,2 puta jača od britanske), uz pomoć ostalih rodova vojske, naprečac je otkazana Hitlerovom odlukom. Na tome mu je nemački patriota Hermann Gering zamerao do kraja pitajući se zašto firer radi protiv Nemačke. Takođe ne bi poštedeo Švajcarsku, Švedsku, Španiju i Portugal. U sprezi sa Japanom, trebalo je da napadne SSSR sa istoka a Japan da ga napadne sa zapada i Staljin u tom slučaju gubi rat. Ameriku nije ni trebalo dirati, jer se ona sama držala po strani od svetskog sukoba sve do 7.12.1941. i japanskog bezrazložnog napada na Perl Harbor. Načinjene su strahovite (namerne) strateške greške od strane Nemačke i Japana, i zahvaljujući tome Saveznici su pobedili. Posle rata ostareli Hitler živi u Paragvaju kao veliki majstor masonsko-iluminatskog reda Thule (što mu je bila nagrada za poslušnost), dok njegovi ljudi ulaze u sve američke strukture, od NASA (Verner von Braun), preko FBI i CIA, sve do politike (Henri Kisindžer, pravo ime Heinrich Kizinger, hitlerjugend došao u Ameriku preko programa "Spajalica"). Hitlerov doktor Jozef Mengele radi za Ameriku, te pravi virus side koji se krajem 70-ih i početkom 80-ih pušta u opticaj. Hitler je umro u Paragvaju 1967. godine i sahranjen je u provinciji pod imenom Alfred Hedler, na istom groblju na kojem je 1979. sahranjen Jozef Mengele pod imenom Jozef Maning. Inače, neonacisti danas puštaju svoje pipke duboko u američku politiku i spremaju se da osvoje predsedničko mesto, jednog dana (možda Arnold Švarceneger bude taj). Hitler je dugo mrtav, ali njegove ideje i dalje žive.

Šta reći o tajnom društvu Ahnenerbe? Svabov nam je ostavio dobar link: http://en.wikipedia.org/wiki/Ahnenerbe pa ko čita engleski može iščitati tekst. Mislim da se bolji tekst na Internetu ne može ni naći. Pomenuto tajno društvo bilo je I ostalo samo Himlerov pokušaj da uspostavi novi masonski red i ništa više od toga. Koliko ja poznajem misterije, mogu da tvrdim da magijski redovi i rituali postoje, ali da ne postoji magija. Na žalost, sva “uzvišena” tajna društva imaju ovozemaljske ciljeve.
 

ILLUMINAT

Domaćin
Banovan
Poruka
3.050
Ja nisam nikada uvažavao zvanične podatke, jer zvanični podaci su štimovani. Nema šanse da se Hitler ubio u bunkeru 30. aprila 1945. godine, u to samo budale mogu da poveruju. Čovek koji je veran šefovima do kraja se ne sklanja tek tako, on se nagrađuje za poslušnost.
 

ILLUMINAT

Domaćin
Banovan
Poruka
3.050
Šta da ti dokažem? Evo ti konkretan dokaz za jednu od gore navedenih tvrdnji. Pogledaj bilo koji Titov snimak i shvatićeš sa kojom mukom on govori srpski/hrvatski jezik. Znači nije Hrvat. Ne razume se u metalski zanat, ali zato svira klavir, nosi bele rukavice i govori nekoliko jezika. To su ti očigledni dokazi. A ove nedokazive...
 

Sentinel wolf

Ističe se
Poruka
2.592
Шта да ми докажеш? Рецимо следеће...

Adolf Hitler ima carsko poreklo. Pitate se kako? Ranih 1840-tih Hitlerova baba Ana Marija bila je sobarica na Habzburškom dvoru u Beču, svidela se mladom princu Francu Jozefu i iz njihovog nemoralnog odnosa rođen je Hitlerov otac Alojz.

Šta pokušavam da dokažem? Da su Hitlerov otac i Tito bili braća po ocu, te da je Tito (iako tri godine mlađi) bio Hitlerov polustric. I da je Tito bio uhvaćen prilikom desanta na Drvar 1944. godine, te odveden u Berlin.

....Obojica su bili illuminati i gajili su dobre odnose.

Dakle, možemo zaključiti da društvo Thula jeste bilo umešano u masonsku igru sa Hitlerom, ali da nikako nije moglo vući glavne konce u igri. Thula je naime relativno mlada organizacija, osnovana tek 1919. Pravi igrači bili su illuminati. I Hitler, i Hirohito, i Staljin, i Ruzvelt, i Čerčil, i Truman, svi oni su bili članovi tajnih internacionalnih društava, čiji se rad zasniva na principu minimuma zajedničkog interesa i realne raspodele moći i sfere uticaja. Svi oni su se samo javno, pred stanovnicima naše planete, delili u dva tima i vodili svetski rat, ali oni su braća i tajno su se sastajali i dogovarali kako da podele svet. I, naravno, delili su uloge: jedni su bili pobednici, a drugi gubitnici.

Hitler je ostavio dvojnika u Berlinu 28. aprila 1945. godine, kada je jednim od zadnjih letova otišao avionom u Hamburg, gde ga je čekala podmornica za Južnu Ameriku. Dva meseca kasnije stiže u Argentinu, a odatle odlazi u Paragvaj, gde ostaje do kraja života. Hitlerov dvojnik je bio čudan Hitlerovim saradnicima, jer je jeo meso (ovaj je bio vegetarijanac).

Hitler je bio američki čovek (brat illuminat) i radio je protiv interesa Nemačke.

Болдовани су ти делови на које би требао да се фокусираш приликом извођења доказа.... наравно, не занемарујући цео цитат... јер на тим постулатима се базира и остастак твог исказа. Крени од почетка, тачније првог цитата...
 

gost 15307

Legenda
Poruka
56.101
evo, znam ja bit i ozbiljna... i tako...:roll:

znaci;
- Mr. Hilter je u Engleskoj - na sigurnom...("alternativna istorija" i te fore...)
- naravno, tu je i Mr. Bimmler - da ne "pomislite" da sam "masila temu" :lol:
- i "jos neki lik"... :roll:

 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.