Aha! Sad te imam! ;)

vala bas...beograd samo raste i raste a opet nekako seljana izbija na vrh i buja :roll: i sto je vise onih koji se ne prepuste nametnutom veca je verovatnoca da ce se nesto menjati na bolje.
i ocu neki jeftini indijski restoran ****** zivot :lol:

ja znam za jeftin tai restoran u novom sadu...***...jeste da nije u bg-u i da nije indijski ali :lol:

draga moja,treba onda promenuti misljenje svih ljudi u Srbiji da bi se mi ugrozeni osecali bolje..zar ne?...a i gde su mladi,ni kur-cem ne mrdaju da se izbore za bolji zivot...dosta sam se borio protiv vetrenjaca..imam pametnija posla u zivotu..kao sto su ljubav,posao,deca..
a boli te **** gde ce ti ziveti deca i sta ce oni imati?
ili ne?
ne razumem po kojoj logici to ne ide jedno sa drugim :)

draga moja,treba onda PROMENITI misljenje svih ljudi u Srbiji da bi se mi ugrozeni osecali bolje..zar ne?...a i gde su mladi,ni kur-cem ne mrdaju da se izbore za bolji zivot...dosta sam se borio protiv vetrenjaca..imam pametnija posla u zivotu..kao sto su ljubav,posao,deca..
ne osecam se ugrozeno i ne verujem da se misljenje nekog ko slusa grand i glasa za tomu moze promeniti, sem transplantacijom mozga.
sto se mladih tice - da bi menjali moraju imati svest o tome da nesto nedostaje u njihovoj slici sveta.
takodje moraju imati novca i prilike da putuju.
bez toga - tesko...

I mene boli...chak i za ljubav decu i tako to.:)
pa naravno da te boli vojislave,ti mrzis i zivot i ceo svet :)
ajde pisi kad stignes u pakao :)
jeste,i ti si sada u bedaku,objasnice ti to i moja bivsa cimerka...kako bre ne razumes:lol:
e da imam jednu drugaricu koja je super prema meni fina i sve to ali je sredina uradila svoje :? i jednom pricamo mi nesto i ona kao ma idem na zvezde granda,i ja krenem da urlam od smeha i zezam se misleci da me lozi ( mislim i ja sam lozila tako lozane pa ono...) kad ona mrtva ozbiljna a ne ja kao stvarno idem sa nekim drugaricama :neutral: ja se ucutala prosto mi neprijatno i ne znam sta da kazem...ybg ali oni tako emotivno i ozbiljno sve to dozivljavaju,pomno prate novosti,nova lica i sve ostalo...da je meni bilo neverovatno da se neko bas toliko na to prima..ozbiljno,nekako sam dozivljavala ko puku zabavu u koju se ne ukljucujes mozgom...a ona mrtva ozbiljna :neutral:

wonna be spamer!
o cemi ono bese tema?
a, da, o grandu, ljudima iz malih sredina... generalizovanju na osnovu sablona
sta znam, meni smetaju ovi sto se cesljaju na razedeljak... to je potpuno demode, a oni i dalje na razdeljak. kao da oce namerno da me isprovociraju.
zavera. nema druge. urotili su se protiv mene... garantujem.

Nedavno mi je jedan čovek rekao - napisao nešto o tome šta znači ''imati'' nekog...
I time uneo u mene mogućnost novih vizura...

Imati nekog, kaže, ne znači da ti njega imaš u mislima, imaš nekog kada je on-on, kada si ti u njegovim mislima, u njegovom delanju... a ne u (na) dohvatu... Imaš nekoga kada mu poboljšaš trajanje, kada ga obogatiš makar delićem lepog, korisnog, novog...

Imate li vi na ovaj način nekog? A neko vas?

Ja sam dosad bila ubeđena da imam nekog, a sada se to iskreno pitam... :roll: :)

I ja sam mislila da imam nekog, ali nemam... veliko razocarenje. Sta reci...
Mozda sam imala jednom nekog, ali ga vise nemam. :cry:
U ljubav vise ne verujem.
Pozdrav za najboljeg pisca na forumu.

Nedavno mi je jedan čovek rekao - napisao nešto o tome šta znači ''imati'' nekog...

Imati nekog, kaže, ne znači da ti njega imaš u mislima, imaš nekog kada je on-on, kada si ti u njegovim mislima, u njegovom delanju... a ne u (na) dohvatu... Imaš nekoga kada mu poboljšaš trajanje, kada ga obogatiš makar delićem lepog, korisnog, novog...

Ja sam dosad bila ubeđena da imam nekog, a sada se to iskreno pitam... :roll: :)
Sokole, je l’ ti i pri vršenju nužde (male/velike — nebitno) zaimaš nebanalne, lirikom nabijene, vizionarskom naklonjene misaone prelive? :D

Имам.

ja sam imala dve cimerke iz tog dela bosne tj rs i ne znam,po njima sam mogla da zkljucim da su ljudi tamo jako cudni,ne zelim da generalizujem ali..ma sta znam,evo sada bas razmiljam o njima i setih se da je jedna imala najvece grudi koje sam ja ikada videla :)

Vjerovatno si im zavidjela na dobrim sis.ama.
Da mi mozda nismo vanzemaljci pa smo tako cudni.
Stvarno, kakvih likova ovdje ima...:mrgreen::mrgreen:

Back