Ah, ti muskarci....

Znam coveka koji je u zadnjem ratu bio heroj....A pao je u nesvest kada su mu vadili krv....

Znam takodje coveka koji je polomio u kafani par najgorih siledzija, a zena koja nema ni 50 kg. mu lupa samare u drustvu...

Znam coveka koji je bio porodican i miran, a kada se pojavila jedna zavodnica - ostavio je i zenu i decu i kucu i otisao za njom....

Stvarno, kakvi su muskarci? :sad2:

Da li ih neko razume? :think:
Nešto stoji u pozadini .... nešto što nije rečeno
Slabosti se ne iznose

Znam coveka koji je u zadnjem ratu bio heroj....A pao je u nesvest kada su mu vadili krv....

Znam takodje coveka koji je polomio u kafani par najgorih siledzija, a zena koja nema ni 50 kg. mu lupa samare u drustvu...

Znam coveka koji je bio porodican i miran, a kada se pojavila jedna zavodnica - ostavio je i zenu i decu i kucu i otisao za njom....

Takvih inace nema mnogo.Ali ima ljudi koji imaju neke cudne fobije,strahove i neke sitnice koje ih cine jako cudnim.Moj rodjak ode na reku,zavuce se u neki sisljak i gura ruke u ckalj (ono korenje koje raste na obalama reka i u vodi) i vadi zmije i igra se sa njima.A vidi onog malog,najmanjeg,slatkog misica negde na livadi i u stanju je da momentalno padne u nesvest od straha.

Je l to sve jedan te isti čovek, a blajbi? :per:

Kako kakvi su. Svi su isti kad dođe 45-a.
A ovo što si opisao je 45-a.

Osim ovog što vadi krv, to je neki trip koji ne razumem.

Back