kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
[Ne_Vazim_Se];16046613:Lik se zaje*ava... vishe srece drugi put...![]()
a pta ... ti shvatio anketu ozbiljno!?

eh ta Rusija čini čuda u malim radikalskim glavicama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[Ne_Vazim_Se];16046613:Lik se zaje*ava... vishe srece drugi put...![]()

pa da nešto poput tvog Kurira je teško naći u civiliziranom svetu
![]()

Presusili nacisticko-ustaski izvori?!![]()

a pta ... ti shvatio anketu ozbiljno!?
eh ta Rusija čini čuda u malim radikalskim glavicama![]()
je pominja horde zlih rusofila ili tako neshto...
pa šta boli bre Merkelovu šta će Putinj i babuška Medved da rade sa nuklearnim otpadomtako dugo dok je Ural hiljadama kilometara daleko od Nemačke... može samo da joj Putin qlito lizNe
....nego mene interesuje jedna druga stvar ...hoće li onaj PutiNJko da lovi medvede po Uralu ili će ipak da preskače Ural "neko vreme"?
Ja razumem da ponesto moze nekome da bude smesno ali zamisli da je tebi neka zivotinja iskopala i pojela ostatke rodbine - da li bi ti to u tom slucaju bilo smesno?ne baš tako bajato...od pre 3-4 meseca... ne sećam se baš da je bilo zabeleženo na ovom forumu kao za razliku od par flaša iz Albanije koje su stigle u Hrvatsku![]()
![]()

Pa, treba da te boli, jer si temu koncipirao tako da Ruse prikažeš nehumanima. Znači, i Švabe su jednako nehumane. Nije važno da li truju svoj ili tuđi narod.
nuklearni otpad im nije pao s Masarsa nego su dozvolili da im Merkelova uvali 
nigde u svetu se nuklearni otpad ne skladišti na otvorenom i sipa u reke... neznam koji um moraš biti pa tako nešto dozvoliš 

kao prvonuklearni otpad im nije pao s Masarsa nego su dozvolili da im Merkelova uvali
i
kao drugonigde u svetu se nuklearni otpad ne skladišti na otvorenom i sipa u reke... neznam koji um moraš biti pa tako nešto dozvoliš
aj sad zdravo![]()
Ja razumem da ponesto moze nekome da bude smesno ali zamisli da je tebi neka zivotinja iskopala i pojela ostatke rodbine - da li bi ti to u tom slucaju bilo smesno?
Mislim, bez ikakvog prozivanja ko je ko i gde i sta - ali ajd procitaj vest ponovo, procitaj svoj komentar na nju, stavi prst na celo i upitaj se da li je on (komentar) primeren?
Inace, 4.

Хрват напада Русију.......ништа чудно, ништа опасно.
kao prvonuklearni otpad im nije pao s Masarsa nego su dozvolili da im Merkelova uvali
i
kao drugonigde u svetu se nuklearni otpad ne skladišti na otvorenom i sipa u reke... neznam koji um moraš biti pa tako nešto dozvoliš
aj sad zdravo![]()
Hrvati ponovo osvajaju Staljingrad.
То је њима исто кад не знају ћирилицу.A не, сад су се намерили на Владимир(град источно од Москве).
Слава Русији!

Сасвим се слободно спусти на земљу, чак можеш и клекнути... Можеш то и прогутати!
kao i svaka tema o Hrvatskoj, Crnoj Gori, Albaniji, Bosni, Mkedoniji.... gde se ismijava ceo narod, država a sve zbog lične nesreće, prirodne katastrofe i slično
e pa tim povodom sam otvorio ovu temu da se isti oni koji se naslađuju tuđim nesrećama a kad je u pitanju na primer Rusija doživljavaju forumske orgazme...MALO SPUSTIM NA ZEMLJU

[
[/B][/COLOR]
Удри јаче, мани.јаче
Удри јаче, мани.јаче