Ah ta ""bajna"" Rusija....

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kako doživljavate Rusiju, Ruse i Ruskinje?

• 1. pri pomenu Rusije doživim električni orgazam - sami hvalospevi

• 2. Rusi naša "braća", Ruskinje naše "sestre", a Rusija naša "Majčica"

• 3. Rusija je odvajkada bila nama prijateljska zemlja

• 4. Rusija je je pravoslavna i slavenska zemlja kao naša al nije jedina

• 5. Rusija je zemlja koja nam baš i nebi trebala biti primer

• 6. Rusija je KATASTROFA - za sve antirusofile

• 7. zaboLe me za RusSiju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

pa šta boli bre Merkelovu šta će Putinj i babuška Medved da rade sa nuklearnim otpadom :dash: tako dugo dok je Ural hiljadama kilometara daleko od Nemačke... može samo da joj Putin qlito lizNe :hahaha1:

....nego mene interesuje jedna druga stvar ...:arrow: hoće li onaj PutiNJko da lovi medvede po Uralu ili će ipak da preskače Ural "neko vreme"? :per:

Pa, treba da te boli, jer si temu koncipirao tako da Ruse prikažeš nehumanima. Znači, i Švabe su jednako nehumane. Nije važno da li truju svoj ili tuđi narod.

ne baš tako bajato...od pre 3-4 meseca... ne sećam se baš da je bilo zabeleženo na ovom forumu kao za razliku od par flaša iz Albanije koje su stigle u Hrvatsku :mrgreen:

:hahaha:
Ja razumem da ponesto moze nekome da bude smesno ali zamisli da je tebi neka zivotinja iskopala i pojela ostatke rodbine - da li bi ti to u tom slucaju bilo smesno?

Mislim, bez ikakvog prozivanja ko je ko i gde i sta - ali ajd procitaj vest ponovo, procitaj svoj komentar na nju, stavi prst na celo i upitaj se da li je on (komentar) primeren?

Inace, 4.

Poslednja izmena:
За све који воле Русију, тј. за све оне који су нормални, једна лепа слика:
rjazanj.jpg

Pa, treba da te boli, jer si temu koncipirao tako da Ruse prikažeš nehumanima. Znači, i Švabe su jednako nehumane. Nije važno da li truju svoj ili tuđi narod.

kao prvo :arrow: nuklearni otpad im nije pao s Masarsa nego su dozvolili da im Merkelova uvali :rtfm:

i

kao drugo :arrow: nigde u svetu se nuklearni otpad ne skladišti na otvorenom i sipa u reke... neznam koji um moraš biti pa tako nešto dozvoliš :rtfm:

aj sad zdravo :bye:

kao prvo :arrow: nuklearni otpad im nije pao s Masarsa nego su dozvolili da im Merkelova uvali :rtfm:

i

kao drugo :arrow: nigde u svetu se nuklearni otpad ne skladišti na otvorenom i sipa u reke... neznam koji um moraš biti pa tako nešto dozvoliš :rtfm:

Као треће, уводни текст није тачан, све је то пропаганда. Досвиданија.

Ja razumem da ponesto moze nekome da bude smesno ali zamisli da je tebi neka zivotinja iskopala i pojela ostatke rodbine - da li bi ti to u tom slucaju bilo smesno?

Mislim, bez ikakvog prozivanja ko je ko i gde i sta - ali ajd procitaj vest ponovo, procitaj svoj komentar na nju, stavi prst na celo i upitaj se da li je on (komentar) primeren?

Inace, 4.

kao i svaka tema o Hrvatskoj, Crnoj Gori, Albaniji, Bosni, Mkedoniji.... gde se ismijava ceo narod, država a sve zbog lične nesreće, prirodne katastrofe i slično

e pa tim povodom sam otvorio ovu temu da se isti oni koji se naslađuju tuđim nesrećama a kad je u pitanju na primer Rusija doživljavaju forumske orgazme...MALO SPUSTIM NA ZEMLJU :idea:

:bye:

i

I, kao treće, nijedna civilizovana zemlja ili koja se bar takvom želi prikazati, neće dati nuklearni otpad, a da prethodno ne dogovori uslove njegovog skladištenja.

kao i svaka tema o Hrvatskoj, Crnoj Gori, Albaniji, Bosni, Mkedoniji.... gde se ismijava ceo narod, država a sve zbog lične nesreće, prirodne katastrofe i slično

e pa tim povodom sam otvorio ovu temu da se isti oni koji se naslađuju tuđim nesrećama a kad je u pitanju na primer Rusija doživljavaju forumske orgazme...MALO SPUSTIM NA ZEMLJU :idea:

:bye:

Сасвим се слободно спусти на земљу, чак можеш и клекнути... Можеш то и прогутати!:per::zper:

Back