lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 14.561
U koljeno?Jednom me žena iznenadila šamarčinom ,zatim još.jednom šamarčinom ali onda sam je nokautirao hehehe![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U koljeno?Jednom me žena iznenadila šamarčinom ,zatim još.jednom šamarčinom ali onda sam je nokautirao hehehe![]()
Ma salio sam se , nisam u zivotu udario zenu, osim po guzi ,tamo nisam štedeoU koljeno?

Da vas pitam, dečaci:
Kakav je vaš stav, iskreno, prema ženama koje su zamenile uloge?
Ono:
kada pokušavaju, ili im je u prirodi, zaista, to da žele da dominiraju?
Ona sto te brani u tuci. Cool je to.Мене све неке мушкобањасте западну у пм

Da vas pitam, dečaci:
Kakav je vaš stav, iskreno, prema ženama koje su zamenile uloge?
Ono:
kada pokušavaju, ili im je u prirodi, zaista, to da žele da dominiraju?
Ako voliš dom javi se u pp dragiAko je u pitanju seks meni su generalno zanimljive, do sada sam bio sa verovatno 3 takve i sa 2 je bilo prilično ok iskustvo, sa trećom pa malo je više preterivala sa dominacijom tj. htela je ovo iz spavaće sobe da prebaci na regularn život i tu nam je priča relativno brzo pukla.
Sve u svemu stvari zavise od toga u čemu se odgleda ta želja/volja za dominacijom?
Takođe kod ove dve, relativno ih brzo zamori dominacija pa tu switchamo, a i najčešće sam ja taj koji nosi/održava odnos/obaveze dok ona može da stane i odmori od svega.
Di nadjes takveМене све неке мушкобањасте западну у пм
Pored žive Stefane, ti na nju?Ja prstio odbojku ko klonac ssmo zbog nje i njenoh ocrtanih bradavica
Pogledajte prilog 1828489Pogledajte prilog 1828490Pogledajte prilog 1828491
al i ona 2 m
Neka hvala ipak ne komentarisem na ovoj temi![]()
Ako voliš dom javi se u pp dragi![]()
Glupost teška,svi ti takvi ja sam muškarčina ja vodim glavnu reč uglavnom najbrže popuste...Oni što su fini i puste da sve vodi svojim tokom najbolje prodju.Na kraju krajeva nismo sve žene iste...Ne kažem da žena treba da vodi glavnu reč,zna se ko je muško u kući,ali ne treba ni žena da bude glupača koja cuti i nema svoje mišljenje i stav.Dobro.
Imaš li neko mišljenje, koje si izvukao iz ličnog iskustva?
O čemu se tu, zaista, radi?
Ili ćeš, na samom kraju, da podeliš drugov telefon tetama koje žele da dominiraju?
ili ovo
? Velika razlika. Woow kkava ribetina ,te ludo dugačke noge su seksi highwa
joj i onaPored žive Stefane, ti na nju?
![]()
Ivan Miljković?Ja prstio odbojku ko klonac ssmo zbog nje i njenoh ocrtanih bradavica
Pogledajte prilog 1828489Pogledajte prilog 1828490Pogledajte prilog 1828491
al i ona 2 m