I jesu li svi verski lideri jevreja bili losi ?Pa jel toliko teško vratiti stranicu nazad?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jesu li svi verski lideri jevreja bili losi ?Pa jel toliko teško vratiti stranicu nazad?
Znatna većina.I jesu li svi verski lideri jevreja bili losi ?
Daklw nisu svi losi stoga ti verski koncept i na ovom planu pada u voduZnatna većina.
kako to briše vijekovne jevrejske spletke proti hrišćanstva?Daklw nisu svi losi stoga ti verski koncept i na ovom planu pada u vodu
Tada adventista nije bilo.Odredili ste 1844. Glasniče.
Ко је као звер ко може да се бори с њом?Tada adventista nije bilo.
I sta da su odredili?
Eto Kiril Jerusalemski Mojsije Murin Sv Anatolihe i drugi i kazu tacno razdoblje. Sredinom 19 veka pocetkom 20 veka. kazu Crkva ce nestati.
Ko cita Oce videce to.
Ona je tu ali je otpala.
To vise nije crkva.
Od 12 minuta.
Nije to crkva koju vidimo.
To je otpala.
Crkva su dogmati, kanoni, Sv Oci.
SPC otpala.
Postali su kripto katolici.
Obozavaoci sv.Pape.
Od 18 minuta.
Da.Ко је као звер ко може да се бори с њом?
A odkad ti to maris za kanone kad po tebi ne postoje u Bibliji? Ti što si se pokloknio u kultu pijane Elllen, da nisti kanonski priznat? Šta ti sledi, tugomire?21 minut duhovna smrt ko se pokokloni papi.
Svako ko je surovao sa
Pa vidim vi marite za tudje pa poceh i ja da marim za vase.A odkad ti to maris za kanone kad po tebi ne postoje u Bibliji? Ti što si se pokloknio u kultu pijane Elllen, da nisti kanonski priznat? Šta ti sledi, tugomire?
Пази та екипа заједно са папом од пада ромејског царства 1453. влада светом. Ту се појављује поредак антихриста а помиње га апостол Јован у посланицама.Da.
Tako ce izgledati svima.
Ali Hristos ce se boriti sa njime.
On jedini to moze.
U to ce se vreme pidignuti Arhi Mihailo koji ce braniti svoj narod.
Bog ce na poseban nacin stiti svpj narod kada dodje to vreme.
21 minut duhovna smrt ko se pokokloni papi.
Svako ko je surovao sa papom stigle su ga i stigi ce ga kanonske anateme.
Znaci oni ne postuju niti se drze ni Otaca ni kanona ni Sv. Save ni Sv Pisma a hoce da uce nekoga ovde?
Da, niko ne moze ali sa Bogom moze.Пази та екипа заједно са папом од пада ромејског царства 1453. влада светом. Ту се појављује поредак антихриста а помиње га апостол Јован у посланицама.
Видео си арапско пролеће , веруј ми ни једна црквена заједница на коју би ударили не би опстала нити адвентисти нити суботари кад читава ортодоксија не може да се одбрани. Никад ни Израел не би настао да није било те екипе.
Што се тиче наше земље обе српске круне су стигле од папе.![]()
To znači da si postao otpad od babe. Ali nisam ni mislio da si neki vernik. Pre babe si otpo od Tita. Preletačevićpa poceh i ja da marim za vase.
Ne menjam ja veru za veceru kao vi...To znači da si postao otpad od babe.
Сва тајна друштва расколи у црквама , фалсификати , лажне теологије су само њихов велики брат и фарма за свет. Намера и јесте да се људи глођу и доказују ко је у праву чија је теологија права чија је лажна и тд. и тд..Da, niko ne moze ali sa Bogom moze.
Ali ko je stvarno sa Bogom.
Stize i treca.
Koliko ti je poznat prorok Danilo. Knjiga u Bibliji...Сва тајна друштва расколи у црквама , фалсификати , лажне теологије су само њихов велики брат и фарма за свет. Намера и јесте да се људи глођу и доказују ко је у праву чија је теологија права чија је лажна и тд. и тд..
Готово све што имамо је прошло кроз њихове руке и цензуру. ми
Све што можемо да читамо између редова и да се спасемо.
Ту неће помагати деноминација , учење већ оно што је у срцу , уши мозак.
Ни месија није био тачно оно што су људи очекивали , сасвим сигурно ни ово. Ни једно пророчанство није испуњено литерал но већ у симболима , косеквенцама , метафорама и тд и тд...
Ништа неће бити по нашем филмском сценарију осим што ће ствари почети и завршити се на начин који су предвидели.
Дакле у палеохебрејском није постојала реч за срце нити душа...један омањи фонд речи у односу на грчки али изразити симболи , визије и описи.
Колико може пророчанство јер нисам пророк.Koliko ti je poznat prorok Danilo. Knjiga u Bibliji...
Nema kontekstPa vidim vi marite za tudje pa poceh i ja da marim za vase.
I kako vidim niko se od vas ne drzi ni vaseg.
Pa ni crkva.
Vas je komunizam upropastio zauvek.
Ajdeee...Tita ti?Ne menjam ja veru za veceru kao vi...
" Hitler bio fasista !
Zakljucak: svi su nemci fasisti ! "
Maki
![]()
![]()
![]()
Pa i mi ne odredjijemo.
Odredili ste 1844. Glasniče.
Sv. Nil Mirotočivi (pod uslovom da je to autentično proročanstvo što nije sigurno) je precizno opisao ljudsko stanje danas. Nema tu nikakvog promašaja. Samo što to ziloti zloupotrebljavaju da napadaju Crkvu umjesto da se bore za njeno čišćenje.Tada adventista nije bilo.
I sta da su odredili?
Eto Kiril Jerusalemski Mojsije Murin Sv Anatolihe i drugi i kazu tacno razdoblje. Sredinom 19 veka pocetkom 20 veka. kazu Crkva ce nestati.
Ko cita Oce videce to.
Ona je tu ali je otpala.
To vise nije crkva.
Od 12 minuta.
Nije to crkva koju vidimo.
To je otpala.
Crkva su dogmati, kanoni, Sv Oci.
SPC otpala.
Postali su kripto katolici.
Obozavaoci sv.Pape.
Od 18 minuta.
Pa to dКолико може пророчанство јер нисам пророк.
Biskupi u paketu...ne samo alkoholicari vec i ...ejeviEllen White je bila alkoholičarka.
Zaključak: svi su adventisti (EGWisti) alkoholičari!
robivek
Htijući se narugati, ismijati i sotonizirati Charlesa Russela i Jehovine svjedoke, kad je izračunao i najavio (i promašio) Isusov dolazak 1914. godine, ovako sami sebi sud izrekoše:
"Sotona bi htio da mi vjerujemo kako zaista možemo izračunati vrijeme Gospodinova povratka, da zbrajanjem i matematičkim računanjem možemo odrediti koliko se posljednja poruka evanđelja proširila, i kako je blizu obraćenje Izraela." (The Advent Review, 2. ožujka 1916.)
Ovo je točno za Russela, ali je još točnije za ove licemjere i rugače, koji se 'rodiše upravo u ovoj sotonskoj raboti' određivanja datuma Isusova dolaska.
Ništa bolje ne pokazuje koliko se sotona s njima poslužio od događaja koji je i na sudu završio kad su 'razočarani pioniri ASD' tumarali i noći provodili ne bi li se oporavili. Slijedi izvadak iz izvješća s tog suđenja:
Izveštaj o hapšenju i potonjem suđenju jednom od prijatelja Ellen White, g. Israel Dammon-u, u subotu uvečer 15. veljače 1845. u Atkinsonu, malom gradu na istoku države Maine. G.Dammon bio je uhapšen jer je predsjedavao bučnim skupom koji je uznemirio građane.
Članak pod naslovom "Trial of Elder I. Dammon" ("Suđenje starešini I. Dammon-u"), objavljen je u časopisu "Piscataquis Farmer" 7. ožujka 1845, a izvjestitelj je bio g. George V. Edes, 58-godišnji mirovni sudac. Izveštaj časopisa "Piscataquis Farmer" o suđenju g. Israel Dammon-u je veoma precizan.
Svjedok Loton Lambert, pod zakletvom:
"Kada sam stigao oni su pjevali - nakon pjevanja sjeli su na pod - Dammon je rekao da je sestra imala viziju da saopšti - žena na podu [Ellen White] je priopćila svoju viziju. Dammon je rekao da su sve druge zajednice grešne - da su bili lažovi, svodnici, ubojice itd. On je također navaljivao na sve koji nisu vjernici kao on. Naređivao nam je, ali nismo otišli. Žena koja je ležala na podu i saopštavala vizije [Ellen White], nazivana je od starejšine Dammona i drugih, 'Kopija Hrista'. Dammon nas je nazivao svinjama i đavlima i rekao da bi nas izbacio da je on vlasnik kuće - ona koju su nazivali 'Kopijom Hrista', rekla je g-đi Woodbury i drugima da moraju ostaviti sve svoje prijatelje ili će otići u pakao. 'Kopija Hrista', kako su je nazivali, je ležala na podu neko vrijeme, onda bi ustala, pokazala na nekoga i rekla da je imala viziju koju im ima priopćiti, koju bi potom priopćila. Bila je tu jedna djevojka za koju su rekli da mora biti krštena te noći ili će ići u pakao. Plakala je gorko i željela da prvo vidi svoju majku. Rekli su joj da mora staviti majku ili će ići u pakao - neko je rekao, 'pustite je neka ode u pakao'. Konačno je odlučila da bude krštena. 'Kopija Hrista' priopćila je svoju viziju i mojoj rođakinji, da mora biti krštena te noći ili će ići u pakao - ona se usprotivila, pošto je već bila krštena. Za 'Kopiju Hrista' su rekli da je iz Portlanda.
Žena koju su nazivali g-đica Baker, rekla je da je đavao prisutan i željela je da ga vidi - izabrala je mene i rekla, 'ti si đavao i ići ćeš u pakao'. Ja sam joj rekao da ona nije moj sudac. G. James Ayer (vlasnik kuće) me je onda zgrabio i pokušao me izbaciti kroz vrata. Rekao sam mu da nisam došao da ometam skup. Žena vizionarka je pozvala Joel Doore-a, rekla mu da je posumnjao i da neće biti kršten ponovo - rekla je, 'brate Doore ne idi u pakao'. Doore je klečao kraj njenih nogu i molio se. G-đica Baker i jedan čovjek su otišli u spavaću sobu - potom sam čuo da glas u sobi viče 'Oh!' Vrata su se otvorila - pogledao sam u sobu - ona je ležala na krevetu i držala ga. Izašli su iz spavaće sobe grleći se, ona je skakala i gurala noge između njegovih. G-đica Baker je otišla do G. Doore-a i rekla, 'odbio si me ranije', on je rekao da jeste - onda su se poljubili - ona je rekla 'ovo je dobar osećaj' - upravo prije nego što su otišli u vodu da se krste, G-đica Baker je otišla u spavaću sobu sa čovjekom koga su nazivali starešina White [James White] - vidio sam ga kako joj pomaže da se popne na krevet - svjetlo se ugasilo i vrata su se zatvorila. Nisam vidio ni jedno od njih kasnije. Jednom sam bio u drugoj sobi i razgovarao sa svojom rođakinjom, Dammon i drugi su ušli u sobu i prekinuli naš razgovor i nazvali njenu sestru i mene đavlima. 'Kopija Hrista' [Ellen White] je ležala na podu za vrijeme kada su odlazili u vodu krstiti se i nastavila ležati do mog odlaska, što je bilo između 12 i 1 posijle ponoći."
-------------------------------------------
Citiram adventističko ruganje Jehovinim svjedocima: "Sotona bi htio .., da, ali sotona je htio da se njegovi ovako rađaju, u orgijama.
A kad je tvoje nije autenticno?Sv. Nil Mirotočivi (pod uslovom da je to autentično proročanstvo što nije sigurno) je precizno opisao ljudsko stanje danas. Nema tu nikakvog promašaja. Samo što to ziloti zloupotrebljavaju da napadaju Crkvu umjesto da se bore za njeno čišćenje.