Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.076
Pa drze subotu i kaze sekta.Gdje ti tu vidiš adventiste?
Za njega su sekta oni hriscani koji drze subotu.
Jer su bas tada izvrsili promenu sa'subote i nedelje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa drze subotu i kaze sekta.Gdje ti tu vidiš adventiste?
Tu se govori o naivcima koji misle da treba držati subotu JER IH TAKO NAGOVARAJU SAMARIĆANI I JEVREJI. Vidiš da piše ne naginjite ni samarićanstvu ni židovstvu Hristos vas je već iskupio. Dakle nema govora o apostolskom učenju već o jevrejskoj propagandi protiv hrišćana.Pa drze subotu i kaze sekta.
Za njega su sekta oni hriscani koji drze subotu.
Jer su bas tada izvrsili promenu sa'subote i nedelje.
To nigdje ne piše. Izmišljaš. Jasno je kao razlog odbacivanja subote navedeno približavanje samarićanstvu ili židovstvu.On opominje hriscane koji drze subotu.
Ili da se cuvaju od onih koji drze.
Jer su tako naucili od apostola.
Jevreji nikoga ne evangeliziraju.
Samaricani i jevreji ih ne nagovaraju jer oni ne evangeliziraju.Tu se govori o naivcima koji misle da treba držati subotu JER IH TAKO NAGOVARAJU SAMARIĆANI I JEVREJI. Vidiš da piše ne naginjite ni samarićanstvu ni židovstvu Hristos vas je već iskupio. Dakle nema govora o apostolskom učenju već o jevrejskoj propagandi protiv hrišćana.
Naravno da ih nagovaraju da ih preleste i odvedu od Hrista.Samaricani i jevreji ih ne nagovaraju jer oni ne evangeliziraju.
Ne naginjite zidovstvu jer zeli da ih zgrozi.
To je zidovsko a oni su ubili Gospoda nemojte to vise...
Rec je o suboti jer nju naziva judejstvo.On zabranjuje iz navednog razloga da to vodi ka samarićanstvu i judaizmu. Kakve veze apostoli imaju sa tim?
I bas ih ucenjem da svetkuju subotu odvode od Hrista?Naravno da ih nagovaraju da ih preleste i odvedu od Hrista.
To može misliti samo ko nema pojma o istoriji jevrejsko-hrišćanskih odnosa i silnim jevrejskim spletkama protiv hrišćanstva. Koliko se pozivate na Bibliju čovjek bi očekivao da ste pročitali da u njoj piše da su Jevreji ubili Hrista, ubili sv. Stefana, organizovali kaznene ekspedicije da gone hrišćane, nagovarali pagane da ubijaju hrišćane, tukli i zatvarali apostole, namjerno širili svoje laži među hrišćanima da ih sablazne itd itd.Rec je o suboti jer nju naziva judejstvo.
A ne da ce postati jevreji.
Jevreje briga za druge.
Sve je to paket i ide postepeno.I bas ih ucenjem da svetkuju subotu odvode od Hrista?
Pa sneju ti se i ovi tvoji.
Zgrozilo im se tvoje ponasanje pa te ni ne podrzavaju vise.
Sablaznili se ljudi.
Jasno se vidi iz teksta da mi smeta sto neki hriscani jos drze subotu.To može misliti samo ko nema pojma o istoriji jevrejsko-hrišćanskih odnosa i silnim jevrejskim spletkama protiv hrišćanstva. Koliko se pozivate na Bibliju čovjek bi očekivao da ste pročitali da u njoj piše da su Jevreji ubili Hrista, ubili sv. Stefana, organizovali kaznene ekspedicije da gone hrišćane, nagovarali pagane da ubijaju hrišćane, tukli i zatvarali apostole, namjerno širili svoje laži među hrišćanima da ih sablazne itd itd.
Pa jevrejin tada bezi od beznabosca a kamoli da ga nesto uci...Sve je to paket i ide postepeno.
Pa zbog judejstvujućih smeta. Ne zbog nekakvih adventista u to vrijeme.Jasno se vidi iz teksta da mi smeta sto neki hriscani jos drze subotu.
A crkva prizna da su na nedelju promenili sredinom 3 veka.
Ne radi se o dobronamjernom savjetanju već o podvalama protiv hrišćana. Nisu to radili svi Jevreji naravno već vjerske vođe. Pa u 4. vijeku Jevreji su se udružili sa paganskim carem Julijanom protiv hrišćana.Pa jevrejin tada bezi od beznabosca a kamoli da ga nesto uci...
Ni danas nije mbigo bolje
Pa on naziva dalje drzanje subote od strane hriscana vracanje judaizmu.Pa zbog judejstvujućih smeta. Ne zbog nekakvih adventista u to vrijeme.
Ma kakve podvale hebreja 380 god?Ne radi se o dobronamjernom savjetanju već o podvalama protiv hrišćana. Nisu to radili svi Jevreji naravno već vjerske vođe. Pa u 4. vijeku Jevreji su se udružili sa paganskim carem Julijanom protiv hrišćana.
Čuj kakve podvale. Pa evo objasnio sam ti kakve. Navedu te kod sebe u sinagogu i onda ti prodaju priču da hrišćani lažu i izmišljaju. Pa zašto je sv. Jovan Zlatousti onako strog bio prema hrišćanima koji idu po sinagogama ako ne zbog toga.Ma kakve podvale hebreja 380 god?
Presao si se sam postavivsi taj tekst.
Jevreji:
Eee hajde da naucimo hriscane da ne rade subotom pa ce tako ostaviti Hrista?
E super ajde..
Uc..uc..uc..
Hriscani:
Eeee sada vise ne verujem u Hrista?![]()
Eeeeeeeeeeeepa bato ako ih nemate onda nemate obaveze da drzite zapovesti koje su tamo bile zapisane,jel tako !?Nadam se da primjećuješ da mi te ploče više nemamo.
Ne bavimo se gatanjem tačnih datuma Glasniče koje nakon promašaja redefinišemo na nešto drugo. Niko nije rekao da ne postoje pravoslavni zapisi i proroštva o posljednjim vremenima.Sv. Kirilo Jerusalemski.
Dolaz skorog Hristovog dolaska.
Ustace svestenik na svestenika, episkop na episkopa jerej na jereja, kada vidite da se tuku da liju svoju krv. To je ispunjenje Hristovih reci o poslednjim vremenima.
A kazete ne bavite se dogadjajima kraja i nagadjanjem oko toga?
To može misliti samo ko nema pojma o istoriji jevrejsko-hrišćanskih odnosa i silnim jevrejskim spletkama protiv hrišćanstva. Koliko se pozivate na Bibliju čovjek bi očekivao da ste pročitali da u njoj piše da su Jevreji ubili Hrista, ubili sv. Stefana, organizovali kaznene ekspedicije da gone hrišćane, nagovarali pagane da ubijaju hrišćane, tukli i zatvarali apostole, namjerno širili svoje laži među hrišćanima da ih sablazne itd itd.
Prilično sam siguran da sam napisao da to nisu radili svi Jevreji već vjerske vođe." Hitler bio fasista !
Zakljucak: svi su nemci fasisti ! "
Maki
![]()
![]()
![]()
Prilično sam siguran da sam napisao da to nisu radili svi Jevreji već vjerske vođe.
Koliko se pozivate na Bibliju čovjek bi očekivao da ste pročitali da u njoj piše da su Jevreji ubili Hrista, ubili sv. Stefana, organizovali kaznene ekspedicije da gone hrišćane, nagovarali pagane da ubijaju hrišćane, tukli i zatvarali apostole, namjerno širili svoje laži među hrišćanima da ih sablazne itd itd.
Pa i mi ne odredjijemo.Ne bavimo se gatanjem tačnih datuma Glasniče koje nakon promašaja redefinišemo na nešto drugo. Niko nije rekao da ne postoje pravoslavni zapisi i proroštva o posljednjim vremenima.
Odredili ste 1844. Glasniče.Pa i mi ne odredjijemo.
Osudjujete druge za to sto vi radite
Kiril Jerusalimski i drugi Oci tacno odredjuje vreme kraja.
Otpad u crkvi je po njemu dolazak uskoro a to je sada:
Pa jel toliko teško vratiti stranicu nazad?Evo sta si napisao i ja reagovao: