Sreco pametna,Bog je ljudima u startu zapovedio da se razmnozavaju sto ce reci da su jako brzo imali prilike da sve to praktikuju i ujedno vaspitavaju
svoju decu u tom duhu od malena !
P.S.
u raju je svakako bilo i nekih koza koji bi mogli biti zloupotrebljavani ukoliko
ljudi nisu tacno znali ne samo o preljubi vec i o zakonu koji izricito brani zoofiliju !
Auuuuuuu, kako ti je priča
šuplja i antibiblijska. Vidi kako točno bude slijed zbivanja:
Post 3,13-16:
Jahve, Bog, reče ženi: "Što si to učinila?" "Zmija me prevarila pa sam jela", odgovori žena. …. Neprijateljstvo ja zamećem između tebe i žene, između roda tvojeg i roda njezina: on će ti glavu satirati, a ti ćeš mu vrebati petu." A ženi reče: "Trudnoći tvojoj muke ću umnožit, u mukama djecu ćeš rađati.
Post 3,23:
Zato ga Jahve, Bog, istjera iz vrta edenskoga da obrađuje zemlju iz koje je i uzet.
Post 41-2:
Čovjek pozna svoju ženu Evu, a ona zače i rodi Kajina, pa reče: "Muško sam čedo stekla pomoću Jahve!" Poslije rodi Abela, brata Kajinova; Abel postane stočar, a Kajin zemljoradnik.
Kao što vidimo,
nema nikakvih ljudi u raju koji bi '
naskakivali na koze', kako ti reče. Adam i Eva su
jedini ljudi koji su bili u raju. Vidimo gore, nakon njihova 'pada u grijeh' Bog ih
'istjeruje iz raja', i svoje
prvo dijete, Kajina, Eva će roditi
nakon što su Adam i Eva protjerani iz raja.
A sada, kad utvrdismo da besmislice pišeš, vratimo se ponovo nazad u vrijeme dok su Eva i Adam bili u raju, i kako ti reče -
u cistom ljudskom srcu neokaljanog od greha. Dakle, tvrdiš da je Bog još u ovakvom bezgrešnom stanju Adama i Eve, dok su živjeli
samo njih dvoje u raju, (a i proročica vam mantra da je Bog Adamu i Evi zapovijedi dao još dok su bili u raju) dao Deset zapovijedi, pa te opet pitam:
16 Poštuj oca svoga i majku svoju. Kako će Adam i Eva
'poštivati oca svoga i majku svoju'? Tko je otac a tko majka Adamu i Evi? Što znači da će Adam i Eva
dugo živjeti, poštuju li oca i majku, ako su oni
besmrtni u trenutku kada im Bog izriče ove zapovijedi!?
18 Ne učini preljuba! Kako će Adam i Eva učiniti
preljub i s kim, ako su
njih dvoje sami u trenutku kad im Bog izriče ovu zapovijedi?
21 Ne poželi žene bližnjega svoga! Kako će Adam i Eva 'poželjeti ženu bližnjega svoga', ako su
njih dvoje sami u trenutku kad im Bog izriče ovu zapovijedi?