Svi mi koji verujemo u Isusa Hrista smo adventisti, svi iščekujemo Njegov slavni dolazak.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgovoriću dok još razmislim. Treba pripremiti argumente.Ja se ne svadjam sa nikog u vezi ovog...
Jel moze odgovor na moje ptanje,prihvatio si poziv da se vratimo na temu i dobio si prvo pitanje.
znaci dovoljno je vjerovati u Isusa..10 zapovijesti komotno odbaciti jer nemaju nikakvu ulogu..Isus Hrist/os/ je baza, temelj, osnova našeg spasenja a ne subota, nedelja, petak....
Ovo je zaista posten i jaaaaaaaako korektan odgovor kojeg zaista cenim !!!Odgovoriću dok još razmislim. Treba pripremiti argumente.
I naravno ako se to što shvatimo razlikuje od spisa Elene Vajt pogriješili smo i moramo ponovo "pravilno shvatati".Ovo je zaista posten i jaaaaaaaako korektan odgovor kojeg zaista cenim !!!
Tako se razgovara i tako se proucava Sveto Pismo - uz pripremu argumenata i temeljno razmisljanje a svrh svega uz molitve Bogu da nam pripremi srce kako bi pravilno shvatili Njegove poruke.
Jos jednom,svaka cast !!!
Maki prijatelju,tebe nikada nismo videli da malo predahnes nakon vakvih ili slicnih pitanja i nikada nisi potrazio malo vremena da malo istrazis,izvagas cinjenice nego si se uvek inatio ili bezao od pitanja koja su ti kvarili verski komoditet...I naravno ako se to što shvatimo razlikuje od spisa Elene Vajt pogriješili smo i moramo ponovo "pravilno shvatati".
Кад ми постану увјерљиви ваши аргументи онда ћу промислити о њима.Maki prijatelju,tebe nikada nismo videli da malo predahnes nakon vakvih ili slicnih pitanja i nikada nisi potrazio malo vremena da malo istrazis,izvagas cinjenice nego si se uvek inatio ili bezao od pitanja koja su ti kvarili verski komoditet...
Iskreno,cini se da tebe uopste ne zanimaju sadrzine Pisma vec si fokusiran na tumacenja tvojih otaca i to te dovodi u izuzetno nezgodnu poziciju...
A kako argumenti postaju uverrljivi,onako na prvi pogled ili mozda ipak nakon temeljnog razmisljanja i istrazivanja ???Кад ми постану увјерљиви ваши аргументи онда ћу промислити о њима.
Obadvojica znate natezati svoje argumente ko praćke.A kako argumenti postaju uverrljivi,onako na prvi pogled ili mozda ipak nakon temeljnog razmisljanja i istrazivanja ???
Nisu bitni NASI argumenti vec oni iz Svetog Pisma zato je bitno da upravo tamo zadrzimo nas fokus !Obadvojica znate natezati svoje argumente ko praćke.
Nisam mislio na to već da budete sadržajniji i da se ne ponavljate iz teme u temu. A puno je ponavljanja, previše. Netezanje je pomenuto da malo olabavite, opustite raspravu.Nisu bitni NASI argumenti vec oni iz Svetog Pisma zato je bitno da upravo tamo zadrzimo nas fokus !
Ja rado bih nove teme, ali nema novih članova.Nisam mislio na to već da budete sadržajniji i da se ne ponavljate iz teme u temu. A puno je ponavljanja, previše. Netezanje je pomenuto da malo olabavite, opustite raspravu.
Hajde da onda otvorimo neku temu gde bi smo mogli zajednicki da istrazujemo i analiziramo rasterecni od razlitih stavova - dakle tema za koju bi smo trebali imati potpuno iste startne pozicije !!!Ja rado bih nove teme, ali nema novih članova.
Као нпр?Hajde da onda otvorimo neku temu gde bi smo mogli zajednicki da istrazujemo i analiziramo rasterecni od razlitih stavova - dakle tema za koju bi smo trebali imati potpuno iste startne pozicije !!!
Jeli bato,zasto mi ne odgovaras tamo gde ti postavljam sustinski bitna pitanja kako bi rascistili ono sto je zaista bitno za subutu ???
Umesto toga vidimo da si vise raspolozen da si krekeces oko Bakiokija,EGW i t.d.
Na primer postovanje roditelja ,deluje suvise laka tema ali kad je postavimo u kontekst hriscanskih normi sve to moze drasticno dobiti na tezinu ...Као нпр?
Pomenuti nije moj profesor dok sto se adventizma tice,ukoliko si hriscanin onda si po definiciji i ti adventista.Odgovorit ću ti, konačno, ali pod jednim uvjetom. Obećaj da ćemo se zajedno osvrnuti na laži koje je vaš adventistički profesor Samuele Bacchiocchi pronašao u spisima Ellen White.
Pomenuti nije moj profesor dok sto se adventizma tice,ukoliko si hriscanin onda si po definiciji i ti adventista.
Hajde da vidim odgovoira.
I kaže rabin treba se gledati kontekst je li?
Divan je RabiI kaže rabin treba se gledati kontekst je li?
Svjetlo svih naroda je po proroku Isaiji Sluga Gospodnji tj. Mesija. Ne svi Jevreji:
"I reče mi: malo je da mi budeš sluga da se podigne pleme Jakovljevo i da se vrati ostatak Izrailjev, nego te učinih vidjelom narodima da budeš moje spasenje do krajeva zemaljskih." (Isaija 49:6).
To je isti Sluga koji treba postradati za grijehe svijeta. Taj Sluga je Gospod naš Isus Hristos. On je vidjelo svih naroda.