Denni72
Zainteresovan član
- Poruka
- 300
Imali ovde adventista (subotara)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima.Imali ovde adventista (subotara)?
Otpadnika od vere je nazalost uvek bilo,kako u vreme Starog tako i u vreme NZ-ta.Ahahha, reci to Jevrejima judaistima, da te automatski razapnu na krst...
Sta je to subotar, neki kolac za vkend?Imali ovde adventista (subotara)?
има, пет шест , ал лолек и болек су најгласнијиImali ovde adventista (subotara)?
Неко од модова орворио дупли налог.има, пет шест , ал лолек и болек су најгласнији
Iznesi dokaze ili priznaj da debelo lazes uz tapsanje onog koji ti lajkuje tvoje neosnovane optuzbe.Subotari su likovi iz kulta koji krše i subotu 6. dan jer ništa im nije sveto osim pijane američke babe.
Molim konkretne odgovore na moja pitanja,onda krecem ja...Bratko, koji je danas dan?
Ne bezim bato vec pokusavam odrzati nivo diskusija...zna se kako je red - pitaju te ,ti odgovaras a onda je tvoj red da pitas i dobijes odgovore.Aaa sad bežiš, bežiš sa glavom među repom... Plašiš se da daš odgovora i na obično pitanje, licemeru okultni...
Zasto mislis da je razgovor o Bogu posao,aktivnost koja je zabranjena u toku subotnog dana ?Pa kucao si ceo dan danas tj u subotu. A to pokazuje koliko ti ni deklarativno nisi nikakav vernik nego kultni licemer koji pljuje i ne poštuje ništa sem babe..
.Dakle, dokazano ti je.
Znaci isti kao pravoslavci....Subotari su likovi iz kulta koji krše i subotu 6. dan jer ništa im nije sveto osim pijane američke babe.

Ja u toku radnih dana veoma cesto kucam na mom laptopu i od toga zaradjujem da hranim porodicu i placam racune i nista od toga ne radim u toku sedmog dana !!!Bratko, ne lupaj ovo nije razgovor, nego kucanje.
Gde pise BILO KAKVA AKTIVNOST,zasto izmisljas i pokusavas falsifikovati Bozju rec,zar te nije strah od onog sto je rekao apostol Jovan:A bilo kakva aktivnost je onima koji svetkuju zabranjena.
Programeri kucajuci zaradjuju za hljeb dok kucajuci da bi govorio o Bogu jeste na Njegovu slavu !!!Po tebi, programeri koji celu karijeru provedu kucajući, u stvari ne rade ništa?...
Jeli bato,jesi spreman da uporedimo vozni park vasih verskih lidera i hriscanskih pastora,cisto da vidimo kako stvari stoje i ko je vise vune postrigao ?Ma babe ti?
Pa nisu isto, subotari su kudikamo gluplji jer još i plaćaju 10% bruto "da opstanu" u tom kultu licemera. Nateraju ih da se zakunu u babu da će davati, ne znaju ni kome ni zašto Al ovce su za šišanje...![]()
дотле ли дошлоНеко од модова орворио дупли налог.
Гледај му тему ко да никада није читао овај пдф.
они, мормони и јеховисти мртва тркаJok, jer sa 60 milijardi USD minimum, koliko ste"teški", jasno je da imate vozni park ko Papa i da bi mi pukli u toj utakmici ubedljivo.
Jbg, kad ti jedan davaš nepostojećem "pastoru" pare za 2 đipa, kako ćeš da dokažeš da smo isti i da ti nisi ekstremni glupča??? Nema te teorije...
дотле ли дошло