Adventisti (subotari)

Aaa sad bežiš, bežiš sa glavom među repom... Plašiš se da daš odgovora i na obično pitanje, licemeru okultni...
Ne bezim bato vec pokusavam odrzati nivo diskusija...zna se kako je red - pitaju te ,ti odgovaras a onda je tvoj red da pitas i dobijes odgovore.
...nego hajde nek ti bude,odgovoricu ti i na to pitanje i onda se dobro fokusiraj i odgovaraj ono sto sam te pitao.
Dakle danas je vec prvi dan sedmice,dan kojeg u ove krajeve nazivamo nedeljom i nedelja je vec evo skoro sat vremena jer je kod nas zalazak sunca bio tacno u 16.04 h .

Eto,dobio siodgovora i sad izvoli,odgovaraj.

Bratko, ne lupaj ovo nije razgovor, nego kucanje. A bilo kakva aktivnost je onima koji svetkuju zabranjena.

Po tebi, programeri koji celu karijeru provedu kucajući, u stvari ne rade ništa?...

Ahahha, jedna iz plejade tvojih brojnih teških gluposti:rotf:

Ma babe ti?

Pa nisu isto, subotari su kudikamo gluplji jer još i plaćaju 10% bruto "da opstanu" u tom kultu licemera. Nateraju ih da se zakunu u babu da će davati, ne znaju ni kome ni zašto Al ovce su za šišanje... :rotf:

Bratko, ne lupaj ovo nije razgovor, nego kucanje.
Ja u toku radnih dana veoma cesto kucam na mom laptopu i od toga zaradjujem da hranim porodicu i placam racune i nista od toga ne radim u toku sedmog dana !!!
...razgovori o Bogu u svakom smislu reci ukljucujuci i kuckanje na tastaturi je u funkciji svetkovanja sedmog dana u skladu sa odredbama 4-te Bozje zapovesti - na taj se nacin velica Stvoritelj i ujedno se objavljuje kao Onaj kome trebamo sluziti !!!
Ovo su radili Isus i apostoli stoga je red da i mi to isto radimo u 21 veku !
A bilo kakva aktivnost je onima koji svetkuju zabranjena.
Gde pise BILO KAKVA AKTIVNOST,zasto izmisljas i pokusavas falsifikovati Bozju rec,zar te nije strah od onog sto je rekao apostol Jovan:

Otkr.22,18.19:
"...Jer svjedočim svakome koji čuje riječi proroštva knjige ove; ako ko dometne ovome, Bog će nametnuti na njega zla napisana u knjizi ovoj;
I ako ko oduzme od riječi knjige proroštva ovoga, Bog će oduzeti njegov dijel od knjige života, i od grada svetoga, i od onoga što je napisano u knjizi ovoj..."

Po tebi, programeri koji celu karijeru provedu kucajući, u stvari ne rade ništa?...
Programeri kucajuci zaradjuju za hljeb dok kucajuci da bi govorio o Bogu jeste na Njegovu slavu !!!
Isus je govorio o Svom Ocu,apostoli su u subotu govorili o Bogu pre Njegove zrtve i nakon vaskrsenja stoga i hriscani to isto trebaju ciniti u toku subote.
Zar je moguce da ne razumes ovu jasnu realnost ?

Ma babe ti?

Pa nisu isto, subotari su kudikamo gluplji jer još i plaćaju 10% bruto "da opstanu" u tom kultu licemera. Nateraju ih da se zakunu u babu da će davati, ne znaju ni kome ni zašto Al ovce su za šišanje... :rotf:
Jeli bato,jesi spreman da uporedimo vozni park vasih verskih lidera i hriscanskih pastora,cisto da vidimo kako stvari stoje i ko je vise vune postrigao ?

Jok, jer sa 60 milijardi USD minimum, koliko ste"teški", jasno je da imate vozni park ko Papa i da bi mi pukli u toj utakmici ubedljivo.

Jbg, kad ti jedan davaš nepostojećem "pastoru" pare za 2 đipa, kako ćeš da dokažeš da smo isti i da ti nisi ekstremni glupča??? Nema te teorije...

Jok, jer sa 60 milijardi USD minimum, koliko ste"teški", jasno je da imate vozni park ko Papa i da bi mi pukli u toj utakmici ubedljivo.

Jbg, kad ti jedan davaš nepostojećem "pastoru" pare za 2 đipa, kako ćeš da dokažeš da smo isti i da ti nisi ekstremni glupča??? Nema te teorije...
они, мормони и јеховисти мртва трка

Back