Adventisti sedmog dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da a vi imate posto se vasa prorocica miolila sotoni po sopstvenom priznaju 29 dana,ej bre sotoni se molila jos ga je i stavila na bozji presto....
ti brate onda veci od apostola jer ni oni nisu bili bez greha svaka vam cast,vi ste bezgresni...
rugamo se vama koji ste u duhovnoj prelesti i zabludi da ste pobedili i greh,,samo Hristos moze ukloniti greh..a vi se molite djavolu i on vas huska na crkvu....uostalom kako i ne bi kad je vasa osnivacica to cinila 29 dana

Hlo.

Zar tebe nije sramota???

Tvrdio sid a pobeda ne psotoji i to je sektska izmisljotina?
kada smot i pokazalid a to gospod ans kaze okreces list, bez imalos tida i hriscanskog ponasnaja i ponasas se gore od bezboznika nastavljas sa ljaganjem?

Citat Original postavio Neo The Chosen One Pogledaj poruku
niko nije pobedio greh to je vasa sektaska zabluda...

Pa tako li milite nekoga da pridobijete za pravoslvlje?

Pa da dodjemo u pravoslvlje da postanemo takvi kao ti???

Boze sacuvaj...

BRUKA I SRAMOTA I NEZNANJE I SAMOBLAMIRANJE I HULA NA HRISTA I BOZJU REC,PRAVOSLAVNOG VERNIKA NEA:

niko nije pobedio greh to je vasa sektaska zabluda...

TI SA OVIM HULIS NA HRISTA I NJEGOVA UCENJA.

Problem nije kod ans nego kod vas jer ne poznajete takve stavri i nemate znanje jer pripadate hriscansatvo koje je izgubilo poznavanje svetih stavri.

EVO DOKAZA:

Off 2:7 Ko ima uho neka čuje šta govori Duh crkvama:koji pobedi daću mu da jede od drveta životnog koje je nasred raja Božijeg.

Off 2:11 Ko ima uho da čuje neka čuje šta govori Duh crkvama: Koji pobedi neće mu nauditi druga smrt.

Off 2:17 Ko ima uho da čuje neka čuje šta govori Duh crkvama: koji pobedi daću mu da jede od mane sakrivene, i daću mu kamen beo, i na kamenu novo ime napisano, kog niko ne zna osim onog koji primi.

Off 2:26 I koji pobedii održi dela moja do kraja, daću mu vlast nad neznabošcima;

Off 3:5 Koji pobedi on će se obući u haljine bele, i neću izbrisati ime njegovo iz knjige života, i priznaću ime njegovo pred Ocem svojim i pred andjelima Njegovim.

Off 3:12 Koji pobedi učiniću ga stubom u crkvi Boga svog, i više neće izići napolje; i napisaću na njemu ime Boga svog, i ime novog Jerusalima, grada Boga mog, koji silazi s neba od Boga mog, i ime moje novo.

Off 3:21 "Koji pobedi daću mu da sedne sa mnom na prestolu mom, kao i ja što pobedih i sedoh s Ocem svojim na prestolu Njegovom.

Off 21:7 Koji pobedi,] dobiće sve, i biću mu Bog, i on će biti moj sin.

KOLIKO JE POBEDA NAD GREHOM VAZNA DA JE BOG NA KRAJU SVETOGA PISMA TOLIKO PIUTA PONAVLJA!!!

Draga braco pravoslvci, vi ste prevareni.

Mislite da cete zivotom u grehu biti spaseni?

Nema spasenja bez pobede nad grehom i zeljama ovoga sveta.

JAVO VAS JE NAZALOST PREVARIO.

Ako se ne pokajete i ne pobedite greh i ne ostavite zivot u grehu desice se ovo, pa bilo kojoj crkvi da pripada:

Mt 7:23 I tada ću im ja kazati: Nikad vas nisam znao; idite od mene koji činite bezakonje.

Mt 25:41 Tada će reći i onima što Mu stoje s leve strane: Idite od mene prokleti u oganj večni pripravljen djavolu i andjelima njegovim.

NIKO NEMOZE DA SLUZI DVA GOSPODARA, BOGU I DJAVOLU. GREHU I PRAVDI, TO JE VARKA DA MOZE:

Mt 6:24 Niko ne može dva gospodara služiti: jer ili će na jednog mrzeti, a drugog ljubiti; ili jednom voleti, a za drugog ne mariti. Ne možete Bogu služiti i mamoni.

Pobeda sveta je pobeda greha:

1.Joh 5:4 Jer svaki koji je rodjen od Boga pobedjuje svet; i vera je naša ova pobeda koja pobedi svet.

ISUS KAZE DA TREBA DA POBEDIMO I TO TOLIKO ESTO POMINJE JER JE VAZNO, JER NEMA BEZ TOGA SPASENJA A NASI PRAVOSLVCI KAZU NE, TO JE VASA SEKTASKA ZABLUDA???

Pa Bogu se rugate i nazivate ga sektasem.

Sa voim opet pokazujete da vi sa hriscanstvom i ucenjem Isuovim i apostolskim nemate nazalost nista...

DRAGI NASI PRAVOSLVCI, OVAJ NEO VAM CINI MEDVEDJU USLUGU...

Poslednja izmena:
A sta to?
Da se nije pojavila Bogorodica pa smo to izbacili?

Zalosno je ovako nesto.
Moltive Bogorodici javlja se djavo mesto Bogorodica?
Ocigledno se vidi cime se vi bavite.

Ja sam naveo gde se izvetaj nalazi tako da svako moze da proveri ovaj sramni izvestaj o vasem prizivanju demona...

VIDI KAKO SE ODAJU!!!!!!!!!!!!

ZNACI TI SI ZNAO TAJ RECEPT???

KOLIKO CESTO GA PRIMENJUJES I KAKVE KRIKE SVE CUJES???
Zasto se koristis manipulacijama i lazima? Vidi se koji te duh vodi. I tebe i tvoje subotare.

Niko ne sledi zenu to ti izvrces sitinu.
To svako zna da nije tako.
Nego kazi nam zasto ti prizivas sotonu???

Zasto vas nikolaj nauci tome?
zasto se mesto bogorodice javlja sotona?

Zasto si rekao da je pobediti sektasko ucenje it ako pljunuo na reci Gospodnje???

Ne nije pošššštenoooo drug Glasnik da nas koji bolje znamo ti neiskontrolisan ovde varaš i lažeš. Vidi da ja tebi nešto obijasnim, može A?

Kaži forumašima ko je napisao Put Hristu i ostale bisere ili ko je frizirao tu bibliju što je studirate u subotnjim školama?
Ko?

Sada šta piše u Jovana 1,1 do pet(5) u tu vašu bibliju koju kao posvećeni i sa darovima proricanja studirate?
Šta piše?

Ne piše da je Bog Isus od uvek bio sa Bogom i da nikad Bog nije bio sam ili bez Boga Isusa?
Piše li ili ne piše?

E a sad nagradno pitanje za tebe drug Gasnik glasi: U koju Bibliju još piše to što piše u tu friziranu subotarsku ili u te knjige koje čitate?
U koju bibliju još tako nešto piše?

Dakle rešili smo pitanje koga vi to sledite, jel tako drgu Glasnik? Šta ti na ovo kažeš jesam li ja u pravu ako kažem da vi sledite jednu običnu šizofreničarku koja i ako šizofreničarka uspela sve vas prevariti kako ona ni manje ni više nego Božiji prorok.

Dopunsko pitanje za posvećene glasi:
Čiji prorok je bila vaša šizofreničarka i ako se ne sablažnjavaš tog imena postiraj ga ovde uz to i kaži još nešto lepo, konstruktivno i naravno edukativno pa da ga proslaviš, izvolte slušam.

A što je sa 538. kao godinom u kojoj je papa navodno uspostavio prevlast? Svakome tko je pručavao povijest kršćanstva je jasno da je 538. beznačajna godina. Papa, kao rimski biskup bio je “prvi među jednakima” još od prvog stoljeća. A 1798. je papa zaista odveden u ropstvo, ali to nije imalo nikakvu važnost ni za utjecaj ni za ugled papinstva u svijetu. Iako su to znali, adventisti su uzeli ove godine da bi se uklopili u njihovu proročku zbrku i tumačenja. Sve ovo danas priznaju i adventistički povjesničari i “teolozi”, i čak se na njihovim fakultetima to uči, ali im to ne smeta da članove svoje sekte i dalje drže u neznanju.

Zar je moguće da branite tu sotonsku ustanovu???

I kao da ne znate istoriju i zločine koje je ta sotonska ustanova izvršila nad hrišćanima koji su hteli da žive po svojoj savesti (prosvetljenoj od Božje reči - Biblije)...

Božje proročanstvo je jasno:

Rev 13:3 I videh jednu od glava njenih kao ranjenu na smrt, i rana smrti njene izleči se. I čudi se sva zemlja iza zveri, i pokloniše se zmiji, koja dade oblast zveri.

Da li istorija govori da se moć vratila papskom primatu? Hoćemo li sada da se bavimo istorjiom (da vidimo kakve sve privilegije od država je katolička crkva dobila u 20. veku)?

Rev 13:4 I pokloniše se zveri govoreći: Ko je kao zver? I ko može ratovati s njom?
Rev 13:5 I dana joj biše usta koja govore velike stvari i huljenja, i dana joj bi oblast da čini četrdeset i dva meseca.
Rev 13:6 I otvori usta svoja za huljenje na Boga, da huli na ime Njegovo, i na kuću Njegovu, i na one koji žive na nebu.
Rev 13:7 I dano joj bi da se bije sa svetima, i da ih pobedi; i dana joj bi oblast nad svakim kolenom i narodom i jezikom i plemenom.
Rev 13:8 I pokloniše joj se svi koji žive na zemlji kojima imena nisu zapisana u životnoj knjizi Jagnjeta, koje je zaklano od postanja sveta.
Rev 13:9 Ako ko ima uho neka čuje.
Rev 13:10 Ko u ropstvo vodi, biće u ropstvo odveden; ko nožem ubije valja da on nožem bude ubijen. Ovde je trpljenje i vera svetih.

Ko je ova zver koja je hulila na Boga i koja je u istoriji ubijala svece Višnjega?

Dan 7:25 I govoriće reči na Višnjeg, i potiraće svece Višnjeg, i pomišljaće da promeni vremena i zakone; i daće mu se u ruke za vreme i za vremena i za po vremena.

Rev 17:6 I videh ženu pijanu od krvi svetih i od krvi svedoka Isusovih; i začudih se čudom velikim kad je videh.

ZAŠTO ĆUTITE O OVIM STIHOVIMA? ZAŠTO BRANITE ZLOČINE OVE ZVERI - KXRVE IZ OTKRIVENJA?

???

...

Poslednja izmena:
I da li možete da napišete svoj vrednosni sud o jednom poglavlju iz neke knjige Ellen White?

Kolega SDG samo takvi isprani mozgovi kao što si ti Glasnik i pastor Mica čitaju te fantazije jednog običnog šarlatana i šizofreničara i šta sad kažite nam vi koji je čitate šta i kakav je to vaš sud?

Šta subotarski Isus Ellen G White kaže da li je Isus svemogući Bog ili nije?

Pitao sam vas više puta ali kada vam se postavljaju takva pitanja vi tada počnete da dišete na škrge i sveže vam se jezik za grlo pa ništa ni da zucnete :hahaha:
Hajd živi vi meni bili i svi ti vaši Bogovi kolko ih ima dok još ima vreme.

Zašto su PREVODIOCI BIBLIJE bili spaljivani na lomači?

O tu smo dakle! dobro dobro SDG pa šta je sa Gospod Teolog, Profesor i Doktor Jack J Blanco? Eto odričete ga se! Šta nije više vaš brat u veri kao i posvećeni vam pastor i brat Doug Batchelor?
Zašto vama on sada Satanista i hoćete li ga spaliti samo zato što piše Sotona sa velikim slovom ili Blanca na lomaču samo zbog toga što dok je frizirao bibliju bio pod (vođstvom subotarskog Svetog Duha)?

Veliki pozdrav svim subotarima.

Zasto se koristis manipulacijama i lazima? Vidi se koji te duh vodi. I tebe i tvoje subotare.

Mozes li da navedes koje manipulacije?

lapo napises ovde ovo su manipulisali a ovo je istina?

Mene otpuzujes za manipulacije lazuci da manipulisem???

Alal vera kojoj pripadas!!!

Mt 5:11 Blago vama ako vas uzasramote i usprogone i kažu na vas svakojake rdjave reči lažući, mene radi.

Poslednja izmena:
Još jednom

Hoće li ili neće da mi citirate iz subotarske biblije koju studirate u svim subotnjim školama Jovana 1,1 do pet(5) pa da mi to zajedno malo prostudiramo? Ako ne smete nikom ništa, može da prećutite i da idete dalje ali svi mi znamo da tu nisu čista posla(nešto gadno smrdi) jel to tako Mico pastore i šta ti na to kažeš imam li ja pravo?

Veliki pozdrav svim subotarima.

Ajde pali Sotonin Glasniče. Idi pročitaj šta vam za danas prorokuje Elena od Šizofrenije

Kakvi sve ljudi postaju u pravoslavlju??? :eek:

Pa nevernici nisu ovakvi...

Bog te blagoslovio Ixtes sto se mene tice.
Bog voli sve ljude pa i tebe i mene i svakoga i zeli da se svako spasi.
Od nas koj ise zovemo njegovim sledbenicima,ocekuje isto to..

EVO KOJOJ VERI TI I OSTALI TAKVI KOJI E TAKO PONASATE PRIPADATE:

Mt 5:11 Blago vama ako vas uzasramote i usprogone i kažu na vas svakojake rdjave reči lažući, mene radi.

Veri rugaca nazalost...

Sveto pismo govori o takvima...

Poslednja izmena:
Kakvi sve ljudi postaju u pravoslvlju??? :eek:

Pa nevernici nisu ovakvi...

Bog te blagoslovio Ixtes.

EVO KOJOJ VERI TI I OSTALI TAKVI KOJI E TAKO PONASATE PRIPADATE:

Veri rugaca nazalost...

Sveto pismo govri o takvima...

Ko je rugač videćemo odma čim obijasiš forumu šta je za Subotarskog Isusa šizofreničara Ellen G White bio Isus, da li je bio svemogući Bog ili nije?
Ako ti se još nije slepio jezik za grlo sada siguno hoće.

Citiraj forumu iz te subotarske biblije koju studirate u svim subotnjim školama Jovana 1,1 do pet(5) smeš nesmeš jer nešto gadno smrdi?

Pozdravl za sve zabluđene subotare, uz jednu poruku "malo manje sarkazma da bi vas ljudi poštovali"

A dali ste vi u pravu a svi ostali u krivu videćemo kada iznosite vaše argumente.

Poslednja izmena:
Ko je rugač videćemo odma čim obijasiš forumu šta je za Subotarskog Isusa šizofreničara Ellen G White bio Isus, da li je bio svemogući Bog ili nije?
Ako ti se još nije slepio jezik za grlo sada siguno hoće.

Citiraj forumu iz te subotarske biblije koju studirate u svim subotnjim školama Jovana 1,1 do pet(5) smeš nesmeš jer nešto gadno smrdi?

Pozdravl za sve zabluđene subotare, uz jednu poruku "malo manje sarkazma da bi vas ljudi poštovali"

A dali ste vi u pravu a svi ostali u krivu videćemo kada iznosite vaše argumente.

Sad će da te zatrpa sa brdom Copy-Paste tekstova, i to sve u duginim bojama.

BRUKA I SRAMOTA I NEZNANJE I SAMOBLAMIRANJE I HULA NA HRISTA I BOZJU REC,PRAVOSLAVNOG VERNIKA NEA:

TI SA OVIM HULIS NA HRISTA I NJEGOVA UCENJA.

Problem nije kod ans nego kod vas jer ne poznajete takve stavri i nemate znanje jer pripadate hriscansatvo koje je izgubilo poznavanje svetih stavri.

EVO DOKAZA:

Off 2:7 Ko ima uho neka čuje šta govori Duh crkvama:koji pobedi daću mu da jede od drveta životnog koje je nasred raja Božijeg.

Off 2:11 Ko ima uho da čuje neka čuje šta govori Duh crkvama: Koji pobedi neće mu nauditi druga smrt.

Off 2:17 Ko ima uho da čuje neka čuje šta govori Duh crkvama: koji pobedi daću mu da jede od mane sakrivene, i daću mu kamen beo, i na kamenu novo ime napisano, kog niko ne zna osim onog koji primi.

Off 2:26 I koji pobedii održi dela moja do kraja, daću mu vlast nad neznabošcima;

Off 3:5 Koji pobedi on će se obući u haljine bele, i neću izbrisati ime njegovo iz knjige života, i priznaću ime njegovo pred Ocem svojim i pred andjelima Njegovim.

Off 3:12 Koji pobedi učiniću ga stubom u crkvi Boga svog, i više neće izići napolje; i napisaću na njemu ime Boga svog, i ime novog Jerusalima, grada Boga mog, koji silazi s neba od Boga mog, i ime moje novo.

Off 3:21 "Koji pobedi daću mu da sedne sa mnom na prestolu mom, kao i ja što pobedih i sedoh s Ocem svojim na prestolu Njegovom.

Off 21:7 Koji pobedi,] dobiće sve, i biću mu Bog, i on će biti moj sin.

KOLIKO JE POBEDA NAD GREHOM VAZNA DA JE BOG NA KRAJU SVETOGA PISMA TOLIKO PIUTA PONAVLJA!!!

Draga braco pravoslvci, vi ste prevareni.

Mislite da cete zivotom u grehu biti spaseni?

Nema spasenja bez pobede nad grehom i zeljama ovoga sveta.

JAVO VAS JE NAZALOST PREVARIO.

Ako se ne pokajete i ne pobedite greh i ne ostavite zivot u grehu desice se ovo, pa bilo kojoj crkvi da pripada:

Mt 7:23 I tada ću im ja kazati: Nikad vas nisam znao; idite od mene koji činite bezakonje.

Mt 25:41 Tada će reći i onima što Mu stoje s leve strane: Idite od mene prokleti u oganj večni pripravljen djavolu i andjelima njegovim.

NIKO NEMOZE DA SLUZI DVA GOSPODARA, BOGU I DJAVOLU. GREHU I PRAVDI, TO JE VARKA DA MOZE:

Mt 6:24 Niko ne može dva gospodara služiti: jer ili će na jednog mrzeti, a drugog ljubiti; ili jednom voleti, a za drugog ne mariti. Ne možete Bogu služiti i mamoni.

Pobeda sveta je pobeda greha:

1.Joh 5:4 Jer svaki koji je rodjen od Boga pobedjuje svet; i vera je naša ova pobeda koja pobedi svet.

ISUS KAZE DA TREBA DA POBEDIMO I TO TOLIKO ESTO POMINJE JER JE VAZNO, JER NEMA BEZ TOGA SPASENJA A NASI PRAVOSLVCI KAZU NE, TO JE VASA SEKTASKA ZABLUDA???

Pa Bogu se rugate i nazivate ga sektasem.

Sa voim opet pokazujete da vi sa hriscanstvom i ucenjem Isuovim i apostolskim nemate nazalost nista...

DRAGI NASI PRAVOSLVCI, OVAJ NEO VAM CINI MEDVEDJU USLUGU...

klasican sektaski stav,mi smo pobedili,sa nama je bog,mi smo ispravni mi smo ovo mi smo ono....jad i bed od sekte,sledbenika lazne prorocice koja se po sopstvenoj viziji molia sotoni 29 dana jos se usudila da prognozira hristov dolazak a sam hristos je to rekao da se taj cas ne trazi.....vi ste izgubljeni u vremenu i prostori i ubija vas paranoja od dolaska vas bog je strah..strah od smrti..a ne hristos......hulite na Svetoga Duha i na cuda koja se desavaju u pravoslavlju a za to oprosta nema kako kaze Hristos......a evo sta kaze apostol o tome sto vi pisete da ste bezgresni APOSTOL to pise a ne neka prolupala prorocica i jos plagijator.....

Ako rečemo da greha nemamo, sebe varamo i istine nema u nama”, i “Ako rečemo da ne sagrešismo, gradimo ga lažom i reč Njegova nije u nama” (1:8,10).

ovo je najboja dijagnoza za svaki sektaski um...rec hristova nije u vama vec sotonina,opadacka za koju je bog jos u starom zavetu rekao da je gad pred njim kao i ta vasa subota kojoj se klanjate kao bozanstvu

KOji izvestaji? Adventisticki izvestaji? Protestantski? Naveo si neke citate iz "Istorije Crkve". Ko je to napisao? Na koje izvore se pozvao?

Emanuilo, sada kad sam ti dokazao da je Glasnik izneo istinu, ti si poceo da napadas istoriju. ne vredi ti to bas nista.
Da li mislis da je istorija smo ono sto su pravislavci pisali a ne i drugi autori?
----------------------------------------

Prvi put za to cujem. Poznato mi je da je drzava Rusija pobila neke sataniste koji su ugrozavali javni red i moral.

Ako ti po prvi put cujes ne znaci da nije istina.
Ja o tome znam prilicno dugo.
Na drugom forumu o tom smo diskutovali pre 6 godina.

A otkudi ti je posnaoto da su oni koje je dr5zava unistavalai bili satananitie? Ko je rekao da su oni ugrozavali nekakav red?
Rekli su oni koji su ih ko zna iz kojih razloga ubijali.

Emauilo, covek je vrsio istrazivanja o tim ruskim reformatorima. Izno je javnosti ono o cemu drugi nisu zeleli da se govori.
Drugo, prilozio sam celu njegovu, a ne moju, bibliografiju upravo za vas koji ne verujete da mozete sve to ispitati.
Dokazi da je izneo neistinu ako imas cime.
Znam da si se iznenadao kao i ja sto sam, kad sam saznao da je toliko mnogo pravih prvoslavaca u Rusiji praznovalo subotu jos u 15. i 16. veku.
Rusi su ugusili istinu, a zato su docerkali ateizam koji ih je mucio kao sto su i oni mucili svoju bracu hriscane.
-----------------------------

Jeste,ali zasto protestantsko bezakonje zanemarujes a tudje istices? Pa Luter,Kalvin,Hus...to su vasi duhovni ocevi.

Emanuilo, ja niceje bezakonje ne zanemarujem niti odobravam, ali koliko mi je poznato da Luter nikoga nije spalio.
Jeste govorio protiv pobunjenih seljaka koji su napadali i luterane, i ja mu i to zamerim, ali nikoga nije spalio.
Isto tako ni Hus, on je bio posten covek, nije nikoga upucivao na zlo. A da su te neprilike neki razbojnici zloupotrebili i cinili nasilje to mi je poznato, ali
Hus ih nasigurno nije tome ucio, a ako mislis aje ste daj dokaz. Nigde nisam procitao d aje pozvao buntovnike na ustanak i nasilje, ako je to tebi poznato zeleo bih d ai to znam.
----------------------------
Tema je o adventistima a ne o pravoslavlju,tako da si ti taj koji spamujes.

Emanuilo, tema jeste o advetistima, ali vi neprestano servirate pravoslavne epitete i postavljate takva pitanja na koja mi samo odgovaramo.
Znamo mi da biste vi zeleli da napadate advenmtiste a u isto vreme da hvalite pravoslavlje, pa pored toga koristite i neistine i cekate da mi cutimo.
Posto si ovde dosao sa ciljem da kritikuje i osudjujes druge, pa nije na odmet da malo naucis i o svojoj braci koja nisu ostavila dobru sliku pravoslavlja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back