Adventisti sedmog dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NEO, PA ZAR TI O TOJ MOLITVI STALNO GOVORIS? SAD SAM TE TEK RAZUMEO. UPRAVU SI.

ZNACI I TI PRIZZNAJES DA SE ONOM OFICIRU DOK S EMOLIO BOGORODICI JAVIO DJAVO.

MI VREUJEMO SUPROTNO, DA DJAVO BEZI OD MOITVE. NEKO JE REKAO DA JE MOLITVA BIC ZA SOTONU.

ZNACI KAD SE TI MOLIS BOGORODICI JAVLJA TI SE DJAVO.

PREMA TOME DOKAZUJETE DA JE TA MOLITVA KONTRAPRODUKTIVNA.

ZATO NEO NASTAVI D APRICAS O MOLITVI DJAVOLU SDA SI U PRAVU.

ONDA MORA DA JE TO POGRESNA MOLITVA.

pa da imas iole nekog duhovnog iskustva znao bi moc molitve upucene svetima i bogorodici i znao bi za kusanja palih andjela ali posto si duhovno nepismen onda je dzaba pricati s tobom

ja vam predstavljam svedocanstvo gospoda boga i njegove crkve koju je sonovao i koju cuva vec 2000 godina od sektaskih udara....ako vam se ne svudja crkva hristova nema problema,vas izbor ali da mi hulite na svetinju,na bogorodicu,na hrista na cuda kojima se bog javlja e to vam necu dozvoliti

PA TI SE OVDE POSTAVLJAS KAO PAPA.
ZNACI DA PRVO MORAMO OD TEBE TRAZITI DOZVOLU DA LI NESTA SMEMO RECI.

NIKO NE HULI NA SVETINJU, NITI NA BOGORODICU KAO NI NA CUDA, JER U SVE TO I MI VERUJEMO,
NEGO IZNOSIMO LJUDSKA MISLJENJA KOJA SU U SUPROTNOSTI SAM SA SOBOM A TI TO NI NE PRIMECUJES.
MOLIMO SE BOGU DA TI POMOGNE DA PROGLEDAS.

Adventisti su crkva svih naroda i od samog početka podstiču sve ljude na naše neraskidivo bratstvo po stvaranju i po otkupljenju u Hristu...

upravo su ta učenja uticala na razvoj svesti jednog mladog čoveka koji je nesebično uložio sebe da spase svoje neprijatelje...

svi ste gledali Hotel Rwanda!

Zar to ne bi trebalo da bude i sa svima nama (na forumu) slučaj?

Ostavite se opadanja i umesto toga zagledajte u sebe i obratite se Spasitelju, tražite od Boga novo srce, nove pobude...

Eze 18:31 Odbacite od sebe sva bezakonja koja činiste, i načiniste sebi novo srce i nov duh; i zašto da mrete? Dome Izrailjev.

Poslednja izmena:
Sad će da te zatrpa sa brdom Copy-Paste tekstova, i to sve u duginim bojama.

Neće me oni zatrpati ničim! videćeš da im se svezo jezik za grlo i ništa neće kasti, zašto? zato što znaju da je to obično subotarsko fantaziranje bazirano ni na što. Oni mogu samo neupućene da zamajavaju svojim perfidnim prevarama a ne i pozavaoce Biblije. Šta kažeš pastore Mico imam li ja pravo? hajd smeš-nesmeš da iskoristiš dobru priliku i da upoznaš forumaše sa učenjem subotara(sledbenika Isusa Ellen G White jedne obične šizofreničarke :hahaha:

Pitanje za SDG

Prijatelju SDG hoš da kažeš forumašima da li jedan subotar zna šta je pravda u istini bez tih zakona kojih se pridržava? Drugim rečima: Da li subotar zna šta je časno i pošteno ili šta je to dobro al pak šta je zlo bez slova zakona kojih se pridržava? Hajd slušam, ili ćeš i ti kao i tvoj brat u veri pastor Mico pokazati kako to subotar diše na škrge kada ih Smeško nešto pita?

Poslednja izmena:
EVO JOS JEDNOG ZANIMLJIVOG PITANJA ZA NASEG NEOA.

Ovi nije moj tekst ni pitanje kopirao sam ga onakvog kakav jeste:

Rotor - 28. avgust 2005. u 18.06 (registrovani clan)
O demonskoj prelasti,(vidi temu dole)

Dakle,
-šta znaci,,usiljeni molitveni podvig,,ili asketski podvig

-kako to da se vernik moli uz pomoc obrasca molitava svetog Simeona,a ono se uvuce demon u njega i on upada u demonsku prelast,pa dok se moli pored ikona one mu svetle i blistaju,u ustima mu se stvara slatka slina koja mu curi niz bradu,i na kraju svega on si oduzima zivot...strasno...(iz knjige-Episkopa- Nikolaja Velimirovica)

-Kako je to moguce,?

PA JESTE HTEO, ALI ZAR SE DEMONI PRIZIVAJU BOGORODICINOM MOLITVOM?

KAKAVA JE TO MOLITVA? OD PRAVE MOLITVE DEMONI BEZE A NE PRIZIVAJU SE.

DA LI SI NAJZAD UKOPCAO POENTU?

Dragi MOJ družebrižniče Pastor Mico zar nisi ti ovde više puta nama rekao da subotari su "BEZ KONTROLE" i da nekontrolisano mogu šta god im se hoće, jesi ili nisi?

Mico hoćeš da kažeš forumašima kojem Bogu se subotar molitvama obrati i u čije ime su mu te molitve upućene? Hajd Mico pastore prizivaj si subotarski Sveti Duh koji vas voda i hrabro govori naravno ako si ukopćao šta sam te pitao, a ako nisi onda nikom ništa idemo dalje sa tim tvojim fantazijama :hahaha:

Mico ostavi na miru Nikolaja Velimirovića i ne fantaziraj kako bi spamovao temu o subotarima, kapiš?

PA TI SE OVDE POSTAVLJAS KAO PAPA.
ZNACI DA PRVO MORAMO OD TEBE TRAZITI DOZVOLU DA LI NESTA SMEMO RECI.

NIKO NE HULI NA SVETINJU, NITI NA BOGORODICU KAO NI NA CUDA, JER U SVE TO I MI VERUJEMO,
NEGO IZNOSIMO LJUDSKA MISLJENJA KOJA SU U SUPROTNOSTI SAM SA SOBOM A TI TO NI NE PRIMECUJES.
MOLIMO SE BOGU DA TI POMOGNE DA PROGLEDAS.

Demoni se plase hrista a mrze bogorodicu jer je ona rodila spasitelja ovim svojim postovima samo dokazujes duhovnu nepismenost i neiskustvo molitve....da si ikada pricao u svom zivotu sa nekim duhovnikom objasnio bi ti svoju nepismenost za 5 min ali s obzirom da ti duhovnost trazis u delima zene koja se molila sotoni 29 dana nije ni cudo sto si nepismen....

EVO JOS JEDNOG ZANIMLJIVOG PITANJA ZA NASEG NEOA.

Ovi nije moj tekst ni pitanje kopirao sam ga onakvog kakav jeste:

Rotor - 28. avgust 2005. u 18.06 (registrovani clan)
O demonskoj prelasti,(vidi temu dole)

Dakle,
-šta znaci,,usiljeni molitveni podvig,,ili asketski podvig

-kako to da se vernik moli uz pomoc obrasca molitava svetog Simeona,a ono se uvuce demon u njega i on upada u demonsku prelast,pa dok se moli pored ikona one mu svetle i blistaju,u ustima mu se stvara slatka slina koja mu curi niz bradu,i na kraju svega on si oduzima zivot...strasno...(iz knjige-Episkopa- Nikolaja Velimirovica)

-Kako je to moguce,?

to ti je kao elen vajt mislila je da sluzi bogu a sluzila je sotoni 29 dana i unistila sopstvenu bogonadahnutost

Mozes li da navedes koje manipulacije?

lapo napises ovde ovo su manipulisali a ovo je istina?

Mene otpuzujes za manipulacije lazuci da manipulisem???

Alal vera kojoj pripadas!!!

Mt 5:11 Blago vama ako vas uzasramote i usprogone i kažu na vas svakojake rdjave reči lažući, mene radi.

One manipulacije kada sakatiš pravoslavne tekstove da bi potvrdio neke svoje teorije. Zašto to radiš? Znaš ko to radi? Ko je Isusa kušao sakateći biblijske tekstove?

Emanuilo, sada kad sam ti dokazao da je Glasnik izneo istinu, ti si poceo da napadas istoriju. ne vredi ti to bas nista.
Da li mislis da je istorija smo ono sto su pravislavci pisali a ne i drugi autori?
A koji su to drugi autori? Elen Vajt i Miler?

Emauilo, covek je vrsio istrazivanja o tim ruskim reformatorima. Izno je javnosti ono o cemu drugi nisu zeleli da se govori.
Taj čovek, "doktor reologije" ne razlikuje arhiepiskopa od igumana i sada je to neki relevantan izvor? (pod uslovom da je to on uopšte i napisao)

Emanuilo, ja niceje bezakonje ne zanemarujem niti odobravam, ali koliko mi je poznato da Luter nikoga nije spalio.
Luter nije ali je pozivao na besomučno proganjanje i ubijanje Jevreja i nemačkih seljaka.

"Mojsije je krvnik, okrutni okovatelj, mučitelj koji ranjava naše meso kliještima, i od nas radi mučenike… Zbog toga, zaboravimo Mojsija zauvijek!" - Ex Opera Latina, sv. 18

“Spalite im sinagoge! Sve im zabranite što sam spomenuo… Ako niti ovo ne pomaže, moramo ih proganjati poput pobješnjelih pasa…” - O Židovima i njihovim lažima

"… tjerati ih , vješati ih, paliti na lomačama, odrubljivati im glave i bacati na muke…” - Erlangen, O seljacima

"…Knjiga Otkrivenja nema niti najmanjeg znaka apostolskog ili proročkog smisla.... ja osjećam odbojnost spram nje, i radi toga je odbacujem." - Sammtliche Werke

Vidite od kakvog čoveka ste proizašli?
Isto tako ni Hus, on je bio posten covek, nije nikoga upucivao na zlo. A da su te neprilike neki razbojnici zloupotrebili i cinili nasilje to mi je poznato, ali
Hus ih nasigurno nije tome ucio, a ako mislis aje ste daj dokaz.
Jeronim i Hus posijali su antikatoličku histeriju u Češkoj: ubijanje katolika i spaljivanje crkava postala je ubičajna praksa..
Drugi najpoznatiji reformator, Calvin, uveo je u Ženevi vjersku dikataturu, spaljivao "krivovjerce", te izricao smrtne kazne (58 ljudi). Do 1555. njegova vlast se pretvorila u tiraniju, ali je ustanak podignut protiv njega u krvi ugušio. Ovo nije bio izoliran slučaj, budući da je prostestanska inkvizicija pobila tisuće katolika.
Evo što o tome kažu povjesničari:

“Povijesno gledano ništa nije nekorektnije od tvrdnje da je reformacija bila pokret za intelektualnu slobodu. Istina je sasvim suprotna. Potpuno istrebljenje Katoličke crkve, i zapravo svega što im se našlo na putu, je reformatorima bilo nešto sasvim prirodno.”
- Grisar, VI, 268.-269.; Johann von Dollinger, Kirche und Kirchen, 1861.-1868.

Emanuilo: Jeronim i Hus posijali su antikatoličku histeriju u Češkoj: ubijanje katolika i spaljivanje crkava postala je ubičajna praksa..

Koje lazi???

Hus nije sejao nikakvu histeriju, nego je samo propovedao sitinu.

Hus nije pozivao na oruzane obracune.

To su radili oni koji su koristili priliku da se osvete katolicima .

Katolici su hteli da ih poibju i svi bi prosli kao Hus.

Pa su ustaliud a se brane i pobedili aktolike tako da do danas ima husita u ceskoj.

Nedavno sam posetio neke Husite...

Samo komunizam je ucinio svoje...

Ali je taj Ceski narod doziveo odredjenu reformu i jako je plemenit narod nasuprot mnogim drugim bivsim komunistickim narodima.

Koji zenje blagoslove delimicne reformacije cak i danas...

Poslednja izmena:
Zašto si izbacio jednu izuzetno važnu rečenicu za shvatanje konteksta? Isto kao satana kada je kušao Isusa.
KOji si ti nivo.

Tekst sam prepisao rucno i nemogu sve da pisem.
Naveo sam tri tacke da se vidi da tu ima jos teksta.
I naveo izvor gde svako moze da pogleda.

Taj tekst o kome ti govris je dodat kasnije.
Njega nije napsiao Nikolaj.

Postavi nam originalni rukopis Nikolajev pa dokazi da nije?

OSIM TOGA U SA TIM TEKSTOM I BEZ NJEGA DA LI SE POJAVIO sotona ili BOGORODICA?

Pa sotona.

Cisti sataniozam tos to praktikujete pa okretali ga kako hteli.

Tekst sam prepisao rucno i nemogu sve da pisem.
Naveo sam tri tacke da se vidi da tu ima jos teksta.
I naveo izvor gde svako moze da pogleda.

Taj tekst o kome ti govris je dodat kasnije.
Njega nije napsiao Nikolaj.

Postavi nam originalni rukopis Nikolajev pa dokazi da nije?

OSIM TOGA U SA TIM TEKSTOM I BEZ NJEGA DA LI SE POJAVIO sotona ili BOGORODICA?

Pa sotona.

Cisti sataniozam tos to praktikujete pa okretali ga kako hteli.

vidi se da si duhovno nepismen i da se sluzis manipulacijama kao i tvoj otac lazi satana

pa da imas iole nekog duhovnog iskustva znao bi moc molitve upucene svetima i bogorodici i znao bi za kusanja palih andjela ali posto si duhovno nepismen onda je dzaba pricati s tobom

Halo.

Kada zovem Janka dodje marko tu ensto nije uredu?

Kada zovem Bogorodicu a dodje djavo, tu mnogo toga nije uredu.

To zanci da je to sto radite formula za prizivanje djavola.
jer da se on boji enbi smeo da pridje nego bi pobegao.

pa el hteo oficir da upozna djavola i da se uveri da demoni postoje?duhovnici znaju da isprovociraju pale andjele znaju koliko mrze molitvu bogorodici kao sto i vi mrzite

ODLICNO!

SADA SI IS AM PRIZNAOD A IMATE FORMULU ZA PRIZIVANJE DJAVOLA!!!

A TO SE ZOVE STANIZAM.

Djavo se ne zove nego se zove bog a onda djavo bezi a ne dolazi kao u vasem primeru:

Jak 4:7 Pokorite se, dakle, Bogu a protivite se djavolu i pobeći će od vas.

Halo.

Kada zovem Janka dodje marko tu ensto nije uredu?

Kada zovem Bogorodicu a dodje djavo, tu mnogo toga nije uredu.

To zanci da je to sto radite formula za prizivanje djavola.
jer da se on boji enbi smeo da pridje nego bi pobegao.

pa znaci po tvoj logici i Hristos kada se molio Bogu ocu je prizvao satanu?El si ti stvarno toliko mentalno retardiran il si to postao od subotarskih seminara?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back