SDG (Soli Deo Gloria)
Veoma poznat
- Poruka
- 10.049
ti cutis, ne smes da odgovoris na sopstvena pitanja
Ja sam postavio pitanja svim hrišćanima Pravoslavne vere i očekujem da dobijem njihovo svedočanstvo...
ako su zaista pravi hrišćani.
Ali ako su to hrišćani samo po etiketi, onda oni nemaju šta da kažu.
Nije meni teško da napišem svoje iskustvo, ali dozvolite mi da prvo završim razgovor sa svima onima koji su napadali Adventiste Sedmog-dana...
AKO NIJEDAN OD UPITANIH NEMA ŠTA DA KAŽE
(ili ako javno priznaju da nisu hrišćani, već formalni vernici - onda ću ja prestati da ponavljam moja pitanja o ličnom iskustvu, i preći ćemo na odgovore kako sam ja pobedio svoje grehe)
Ako hoćete da budete pošteni Vi ćete videti ko koga ovde proziva... nismo mi postavili ovu temu, nego Pravoslavni vernici i od početka se trude da omalovaže hrišćane Adventiste Sedmog-dana...
i na koji način to rade? Da li moja pravoslavna braća rukovode Hristovom principima (istine i pravde), ili se koriste sva sredstva (vređanje, ruganje, laž - stalno vađenje iz konteksta i davanje drugog smisla od rečenog) samo da bi se na bilo koji način ismejali i ocrnili adventistički hrišćani?
Ako ste svi vi zaista hrišćani, onda ćete morati to da POKAŽETE LIČNIM PRIMEROM...
a ako niste, onda nećete moći da pružite lični primer!
Poslednja izmena: