SDG (Soli Deo Gloria)
Veoma poznat
- Poruka
- 10.049
A Vi g. Neo The Chosen One predstavljate istinu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Vi g. Neo The Chosen One predstavljate istinu?

Kakvi su bili ovi ljudi koji su Isusa Hrista proglašavali đavolom (da đavolskom silom leči ljude)?
Nije li to hula na Svetoga Duha?
Pošto su im bili zajednički počeci sa Jehovinim svedocima, da li neko zna kada su ASD prihvatili koncept Trojstva, a odbacili jehovističko shvatanje Boga?
Hvala.
Bijah u duhu u Dan Gospodnji, i cuh za sobom glas veliki kao trube koji govoraše: Ja sam alfa i omega, prvi i poslednji"
Dan Gospodnji.Kraj istorije i novi pocetak.
O kojem se "Gospodnjem Danu" ovde radi?
Molim adventiste da se raspisu.
Pa ja mislim da je to bio petak.
Muslimani kazu daje to dan Gospodnji.
To ti je odgovor.
Ako nisma pogodio kazi nam ti koji je to bio dan.
Pa ja mislim da je to bio petak.
Muslimani kazu daje to dan Gospodnji.
To ti je odgovor.
isti oni ljudi koji danasnja cuda bozja proglasavaju za demonska...fariseji....ljudi zaslepljeni svojom duhovnom samobmanom...
u subotu se bog odmara...u ovaj gospodnji dan on radi punom parom....mozda reknu sreda...![]()
zasto mislis da je u petak novi pocetak?
Niko od nas se ne bavi takvim stvarima...
mi iznosimo OPOMENE Božje reči...
a zauzvrat dobijamo mržnju i osudu!
Mi govorimo da SAMO SPASITELJ može spasiti grešnike (slobodno ponuđeno svima), a vi sve vreme govorite da samo crkva može spasiti ljude (i to bez ostavljanja svih greha)...
mi proveravamo sve što nam se kaže sa Božjom reči, a vi se uzdate u čuda (iako Božja reč opominje da će đavo moći da čini čuda, prava čuda...
Rev 13:12 I svu vlast prve zveri činjaše pred njom; i učini da zemlja i koji žive na njoj pokloni se prvoj zveri kojoj se isceli rana smrtna.
Rev 13:13 I učini čudesa velika, i učini da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima.
Rev 13:14 I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred zveri, govoreći onima što žive na zemlji da načine ikonu zveri koja imade ranu smrtnu i osta živa.
Da li će verni ljudi da budu prevareni ovim čudima? Neće! Zašto? Zato što PROVERAVAJU sa Božjom reči sve (a pošto znamo da će đavo činiti ovakva čuda, to za prave hrišćane nije nikakav dokaz)...
primetite šta će se desiti svima onima koji odbiju da se pokore toj SILI KOJA ČINI ČUDA:
Rev 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.
Rev 13:16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,
Rev 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.
Veoma ozbiljna upozorenja!
Adventni pokret upozorava ljude da će uskoro biti donesen nedeljni zakon (u svim zemljama), a zatim da će oni koji budu i dalje poštovali IV Božju zapovest biti smatrani uzrocima zla u svetu...
i biće im ukinuto pravo da kupuju i prodaju!
Ovo su poslednja vremena i adventni pokret poziva ljude da se pripreme za takav razvoj događaja...
(da pripreme svoj karakter po uzoru na Isusa Hrista i da ostave sve grehe)
...
kakav bre nedeljni zakon mojne da lupas covece....nista ne kapirate iz otkrivenjaNEO, da je taj tvoj prijatelj Goran Bosdanac bio 13 godina adventista kao sto tvrdi u ovoj izjavi,
trebalo bi da zna sta uce advetisti i kako veruju.
Medjutim, svojom izjavom je pokazao da nikad nije ni bio adventista, jer pola od onoga nije istina sto je ispticao.
On nema pojma sta je Nova a sta Stari zavet kao i mnogo toga, sto je svakom adventisti dobro poznato.
Ipak zelimo Goranu dobar upseh na putu istrazivanja istine.
znam da vas boli istina...![]()
da,da....tipicno sektasko negiranje nije on nikda ni bio adventista...
Pogrešno misliš! Ajde na popravni da ponovo pogađaš.
Vidis da nije tacno. I ti si sektas pa to ne negiras.