Adventisti sedmog dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I OVO POKAZUJE KAKO SE POSTUJE PRAVOSLAVNI IKUMENIZAM KOJI SI GORE KOPIRAO:

Poglavar Rimokatoličke crkve papa Benedikt i ekumenski patrijarh Vartolomej obnovili su danas apele za hrišćansko ujedinjenje tokom mise u crkvi Svetog Petra. Benedikt i Vartolomej su zajedno vodili vjersku ceremoniju i izrazili “zajedničku nadu da će uskoro doći do ujedinjenja”- prenosi Radio Televizija Vojvodine.

http://www.ekumenizam.com/2011/07/papa-pozvao-na-ekumensko-ujedinjenje/

Dolazi dan kada cete svim silama ovde braniti to ujedinjenje i sve koji se tome protive nazivati jeretike.

Takva ujedinjenja su za nas samo znak blizine kraja.

Nebi me iznenadilo da prvo dodje do priznanja pape iz protestantskog sveta a onda slede ostali...

ZASTO JE PAPI TO NJEGOVO PRIZNANJE TOLIKO VAZNO?

ZATO STO JE ON TAJ ANTIHRIST KOJI JE OPISAN U OTRKIVENJU I KOJI CE SVE NA KRAJU ODVSETI U PROPAST.

ma kakav papa ukljuci mozak malo..antihrist ce biti opste obozavana licnost koj ce se vecina klanjati...a papica je daleko od toga....ni katolici ga ne vole bas mnogo

pa covece ti citavu svoju veru zasnivas na laznom proroku i tumacis tekstove kako su te ucili po seminarima....subota,subota,bez subote nema spasenja...tragikomedija od vere

Znas li ti nesto drugo osim subote?

Pa vec smo par puta o tome, a ti bi opet?

Ili zelis da pobegnes od teme o kojoj razgovaramo?

Ocigledno hoces da ti iznesem informacije koje ce vas boleti iako sam se uzdrzavao.

Subota je Biblijska nauka.

Da je Jelena rekla o suboti nesto a da to ne govori bbilija, to niko od nas nebi prihvatio.

Ono sto mene optuzujes vi radite.

Biblija ne govori ni reci o nedelji a vi ste tu papsku tvorevinu kao dan odmora , prihvatili?.

ma kakav papa ukljuci mozak malo..antihrist ce biti opste obozavana licnost koj ce se vecina klanjati...a papica je daleko od toga....ni katolici ga ne vole bas mnogo

A koga ces ti to obozavati?

Klintona, Busa, Anegelu, Putina ako bi preuzeli svetksu vlast i trazili obozavanje?

Neces ni njega?

To ce biti religiozna licnost a jedino svim opisima otrkivenja i istorije odgovara papa od samog svog pocetka.

Hoces li obozavati nekog Jevrejskog rabija???

USLOVI ZA priznaje ANTIHRISTA CE SE TEK STVORITI.

Oni nisu jos potpuno aktuleni.

Zapazi da jedni imaju znak na celu neki na ruci.

Direktni sledbenici i indirektni.

Da niko nemoze da kupuje ni prodaje ko se ne pokjloni...

Sila...

Poslednja izmena:
Znas li ti nesto drugo osim subote?

Pa vec smo par puta o tome, a ti bi opet?

Ili zelis da pobegnes od teme o kojoj razgovaramo?

Ocigledno hoces da ti iznesem informacije koje ce vas boleti iako sam se uzdrzavao.

Subota je Biblijska nauka.

Da je Jelena rekla o suboti nesto a da to ne govori bbilija, to niko od nas nebi prihvatio.

Ono sto mene optuzujes vi radite.

Biblija ne govori ni reci o nedelji a vi ste tu papsku tvorevinu kao dan odmora , prihvatili?.

Hristova tvorevina covece,dan vaskrsenja.....HRISTOS JE CENTAR VERE I GLAVA I TEMELJ CRKVE.......a bog je jos u starome zavetu rekao sta misli o suboti i sta ce uraditi kad dodje.....bacice im balegu u lice praznika ,citaj malo

A koga ces ti to obozavati?

Klintona, Busa, Anegelu, Putina ako bi preuzeli svetksu vlast i trazili obozavanje?

Neces ni njega?

To ce biti religiozna licnost a jedino svim opisima otrkivenja i istorije odgovara papa od samog svog pocetka.

Hoces li obozavati nekog Jevrejskog rabija???

nista ti ne razumes.....samo HRISTA.......tj Svetu Trojicu Boga Oca,Sina i Duha Svetoga u cije sam ime krsten......

Hristova tvorevina covece,dan vaskrsenja.....HRISTOS JE CENTAR VERE I GLAVA I TEMELJ CRKVE.......a bog je jos u starome zavetu rekao sta misli o suboti i sta ce uraditi kad dodje.....bacice im balegu u lice praznika ,citaj malo

Bog je u starom zavetu rekao sta misli o suboti a onda tu subotu svetkuju i Isus i apostoli???

Isus i apsotoli ne pominju nigde nedelju kao dan vasrksenja.

Pa cak ni 30,40 godina posle vaskrsenja kada pisu o svemu tome.

Vec ju zovu prvi dan kao uvek.

Sto se tice o suboti, sva vasa tvrdjenja se zasnivaju na pogresnom tumacenju i predstavljanju izvornog teskta.
Da li je to zbog zlonamernosti ili religiozne nepismenosti, neznam?

nista ti ne razumes.....samo HRISTA.......tj Svetu Trojicu Boga Oca,Sina i Duha Svetoga u cije sam ime krsten......

Pa ko moze to da bude taj antihrist koga ce svet obozavati?

Mozes li da zamislis da ce to biti neki od tih politicara?

Nikako.

To je onaj koji tezi za religioznom vlascu i kao sto vidis u vim razgovorima oko ujedinjenja je samo rec o tome da se stvore uslovi da se on prizna.

Kako covek treba biti slep ili pun predrasuda da to nevidi ili nezeli da prizna?

Zato ce prevara antihrista i uspeti...

A onda je kasno.

Nema vise nazad...

Bog je u starom zavetu rekao sta misli o suboti a onda tu subotu svetkuju i Isus i apostoli???

Sto se tice o suboti, sva vasa tvrdjenja se zasnivaju na pogresnom tumacenju i predstavljanju izvornog teskta.
Da li je to zbog zlonamernosti ili religiozne nepismenosti, neznam?[/QUOTE]

cekaj sekta ce da uci crkvu iz koje je izaslo sveto pismo kako se tumaci e to je religioznu nepismenost,parasinagoga.....

Pa ko moze to da bude taj antihrist koga ce svet obozavati?

Mozes li da zamislis da ce to biti neki od tih politicara?

Nikako.

To je onaj koji tezi za religioznom vlascu i kao sto vidis u vim razgovorima oko ujedinjenja je samo rec o tome da se stvore uslovi da se on prizna.

Kako covek treba biti slep ili pun predrasuda da to nevidi ili nezeli da prizna?

Zato ce prevara antihrista i uspeti...

A onda je kasno.

Nema vise nazad...

mislis da ce hindusi da se poklone papi,zenisti,budisti....smesno.....antihrist ce se pojaviti u toku velikog rata,kao mirotvorac,cudotvorac koji ce doneti mir.....i proglasice sebe za Boga u Hramu U Jerusalimu

Da li je to zbog zlonamernosti ili religiozne nepismenosti, neznam?

svetkovali do vaskrsenja Hristovog,nedelje,kada je odmor u Hristu....dan kao dan je nebitan.i niko ne obozava nedelju kao dan,uteskoj ste zabludi da ne kazem paranoji

Da li je to zbog zlonamernosti ili religiozne nepismenosti, neznam?[/QUOTE]

cekaj sekta ce da uci crkvu iz koje je izaslo sveto pismo kako se tumaci e to je religioznu nepismenost,parasinagoga.....

Rekoh ja da u tebi hriscanstva nema.

Pa onda neka nas nauci crkva.
Pokazi nam gde u biliji apostoli i isus zovu nedelju dan avskrsenja?

Isusovu nardbu da se on kao takv smavi?

Objasni nam sta ima veze dan avskrsenja sa danom od odmora subotom?

Svaki put kada iznesete nepobitne dokaze, g. Neo napiše rečenicu-dve sa kojom navodno osporava napisano...

(a u stvari NAVODI VAS DA GUBITE VREME ODGOVARAJUĆI)

zatim, sledi red copy-paste, pa opet par rečenica-dve omalovažavanja (subotari, plagijatori, sektaši, jeretici...) i tako NON-STOP (bez prestanka)...

(dok ne prođe vreme milosti)

ZAR ĆETE ODGOVARATI TAKVOME DUHU?

(isti duh kao i Ordachni & Co)

Poslednja izmena:
svetkovali do vaskrsenja Hristovog,nedelje,kada je odmor u Hristu....dan kao dan je nebitan.i niko ne obozava nedelju kao dan,uteskoj ste zabludi da ne kazem paranoji

Pa nije tako:

Svetkovali i 30, 40 godina posle iako tu nema jevreja:

Apg 16:13 A u dan subotni izidjosmo iz grada k vodi gde beše bogomolja; i sedavši govorismo k ženama koje se behu sabrale.

Apostoli i posle vise decenija od vaskrsenja subotu i dalje nazivaju DAN ODMORA SABAT...

I praktikuju ga...

Poslednja izmena:
Rekoh ja da u tebi hriscanstva nema.

Pa onda neka nas nauci crkva.
Pokazi nam gde u biliji apostoli i isus zovu nedelju dan avskrsenja?

Isusovu nardbu da se on kao takv smavi?

Objasni nam sta ima veze dan avskrsenja sa danom od odmora subotom?

" da vas, dakle, niko ne osuđuje za jelo ili piće, ili za kakav praznik, ili za mladine, ili za subote. Što je senka onoga što će doći, a Telo je Hristovo " (Kol. 2.16-17).

А за милостињу светима, као што уредих по црквама Галатијскијем онако и ви чините.

Сваки први дан недјеље нека сваки од вас оставља код себе и скупља колико може, да не бивају збирања кад дођем

a uostalom fariseji su Hrista osudili zbog subote jer je kvarrase kako oni kazu pa tako i vi savremeni fariseji kojima subota iznad Boga

Развали му ограду као врту; потр мјесто састанцима његовијем; Господ врже у заборав на Сиону празнике и суботу, и у жестини гњева својега одбаци цара и свештеника

evo sta vam Bog kaze o toj vasoj subolatriji...

А Исус уставши рано у први дан недјеље јави се најприје Марији Магдалини, из које је истјерао седам ђавола

ako si Hriscanin slavis Hrista i njegovo vaskrsenje ..prosto je

ako si Hriscanin slavis Hrista i njegovo vaskrsenje ..prosto je

Sotona bi voleo da svi zgreše i da izgube večni život...

ali Hristove ovce ne idu za njim..

Joh 10:1 Zaista, zaista vam kažem: ko ne ulazi na vrata u tor ovčiji nego prelazi na drugom mestu on je lupež i hajduk;
Joh 10:2 A koji ulazi na vrata jeste pastir ovcama.
Joh 10:3 Njemu vratar otvara, i ovce glas njegov slušaju, i svoje ovce zove po imenu, i izgoni ih;
Joh 10:4 I kad svoje ovce istera, ide pred njima, i ovce idu za njim, jer poznaju glas njegov.
Joh 10:5 A za tuđinom neće da idu, nego beže od njega, jer ne poznaju glas tuđi.
Joh 10:6 Ovu priču kaza im Isus, ali oni ne razumeše šta to beše što im kaza.
Joh 10:7 Tada im reče Isus opet: Zaista, zaista vam kažem: ja sam vrata k ovcama.
Joh 10:8 Svi koliko ih god dođe pre mene lupeži su i hajduci; ali ih ovce ne poslušaše.
Joh 10:9 Ja sam vrata; ko uđe kroza me spašće se, i ući će i izići će, i pašu će naći.
Joh 10:10 Lupež ne dolazi nizašta drugo nego da ukrade i ubije i pogubi; ja dođoh da imaju život i izobilje.
Joh 10:11 Ja sam pastir dobri; pastir dobri dušu svoju polaže za ovce.
Joh 10:12 A najamnik, koji nije pastir, kome nisu ovce svoje, vidi vuka gde ide, i ostavlja ovce, i beži: i vuk zgrabi ovce i raspudi ih;
Joh 10:13 A najamnik beži, jer je najamnik i ne mari za ovce.
Joh 10:14 Ja sam pastir dobri i znam svoje, i moje mene znaju.
Joh 10:15 Kao što mene zna Otac i ja znam Oca; i dušu svoju polažem za ovce.
Joh 10:16 I druge ovce imam koje nisu iz ovog tora, i one mi valja dovesti; i čuće glas moj, i biće jedno stado i jedan pastir.

Poslednja izmena:
Svaki put kada iznesete nepobitne dokaze, g. Neo napiše rečenicu-dve sa kojom navodno osporava napisano...

(a u stvari NAVODI VAS DA GUBITE VREME ODGOVARAJUĆI)

zatim, sledi red copy-paste, pa opet par rečenica-dve omalovažavanja (subotari, plagijatori, sektaši, jeretici...) i tako NON-STOP (bez prestanka)...

(dok ne prođe vreme milosti)

ZAR ĆETE ODGOVARATI TAKVOME DUHU?

(isti duh kao i Ordachni & Co)

zalite se bogu on je ukinuo subotu......sta smo vam mi krivi....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back