Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.125
Ma ok, ni ja ne gotivim papstvo, ovaj lik izmenio neke stvari, ali bih ga ipak rascinio i predao anatemi.
Polako sa rascinjavanje, suvise prava dajes sebi.
Kada bi ti imao vlast nebi ni svet vise postojao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ok, ni ja ne gotivim papstvo, ovaj lik izmenio neke stvari, ali bih ga ipak rascinio i predao anatemi.
Polako sa rascinjavanje, suvise prava dajes sebi.
Kada bi ti imao vlast nebi ni svet vise postojao...
Jer kad bi poco da rascinjavas nebi bilo vise ko da vodi crkvu.
A ovo zadnje sto rece verujem da je tako jer ti je duh anti Hriscanski.
To sto rece je delo antihrista...
ako ne odbace filokve i ne odustanu od papskog primata nece biti ujedinjena...SIMVOL VERE mora da se ispostuje jer je jedan od temelja Crkve
brate neo ti trazis od rimokatolika nesto sto se nikad desit nece, to bi isto bilo kada bi nama trazili da se odreknemo slave.
ujedinjenje sa rimokatolicima je za pravoslavlje pogubno i ne treba se upustati u bilo kakve sporazume sa njima.
sto se mene tice daleko im lepa kuca.
brate neo ti trazis od rimokatolika nesto sto se nikad desit nece, to bi isto bilo kada bi nama trazili da se odreknemo slave.
ujedinjenje sa rimokatolicima je za pravoslavlje pogubno i ne treba se upustati u bilo kakve sporazume sa njima.
sto se mene tice daleko im lepa kuca.
naravno,zato papa mora javno da se odrekne svog primata i jeresi filokve samo tad mozemo biti jedno....slava nije presudna samo je Hristos vazan ka centar nase vere ..bez njega sve je zalud
ne verujem u tako nesto ali ipak se cuda desavaju...neka Bog odvede svet u pravcu u kojem zeli samo jedno znam..da se ja pravoslavlja necu odreci....SIMVOL VERE=HRISTOS=PRAVOSLAVLJE ...istinska crkva Bozja
ali to cudo mi necemo ni videti, kao sto nas prevarise za evropsku uniju (novo rimsko carstvo) tako ce nam uvaliti da budemo i u zverinje okrilje. politika i religija su usko vezane, zato za spas srba treba se drzati svoje pravoslavne vere po svaku cenu
pravoslavlje ili smrt (duhovna)
ko sa djavolom tikve sadi...
ja se slave necu odreci i za mene je to presudno, a tako smatram da misli i 95% srba pravoslavaca.
ma naravno necu ni ja......nego samo kazem nije centar pravoslavlja,slava nas je ocuvala pod turcima i njojzi hvala...ali i slava je u slavu gospodu Bogu
nije centar ucenja, ali primena je jako blizu centra jer to je postovanje ljudima koji su za bliznje polozili dusu svoju, a u ime boga koga pravoslavna crkva ispoveda
 jeste..zato nas i niko ne razume...nema vece ljubavi nego dati zivot za svoje bliznje...to i Hristos kaze
  jeste..zato nas i niko ne razume...nema vece ljubavi nego dati zivot za svoje bliznje...to i Hristos kazePa papi ne smeta vasa slava niti ce on ikada traziti da se toga odreknete.
Nista njemu ne smeta kod vas.
Jedino sto ce traziti je da ga priznate kao vrhovnog.
To znaci pokloniti se.
Neki imaju zig na celima to su mu najprivrzeniji.
Ostali na ruci.
To su oni koji nisu prihvatili katolicisam osim u tackama sa kojima se slazu, ali su priznali vrhovnu vlast papi.
To je cilj papstva i to hoce papa. Za slave i sve ostalo ga briga.
Vec imamo peimere Ruskih svestenika i monaha u nemackoj koji zive u okrilju katolicanstva svoje pravoslavlje ali su se poklonili papi.
Licno sam ih upoznao.
Papi je to dovoljno.
Naravno oni nisu vise pod Kirilom ali rade svoj posao na prevodjenju mnogih drugih na ovu stranu...
Jedino sto mogu traziti od vas je da sjedinite zajednicke praznike na isti datum.
Pa papi ne smeta vasa slava niti ce on ikada traziti da se toga odreknete.
Nista njemu ne smeta kod vas.
Jedino sto ce traziti je da ga priznate kao vrhovnog.
To znaci pokloniti se.
Neki imaju zig na celima to su mu najprivrzeniji.
Ostali na ruci.
To su oni koji nisu prihvatili katolicisam osim u tackama sa kojima se slazu, ali su priznali vrhovnu vlast papi.
To je cilj papstva i to hoce papa. Za slave i sve ostalo ga briga.
Vec imamo peimere Ruskih svestenika i monaha u nemackoj koji zive u okrilju katolicanstva svoje pravoslavlje ali su se poklonili papi.
Licno sam ih upoznao.
Papi je to dovoljno.
Naravno oni nisu vise pod Kirilom ali rade svoj posao na prevodjenju mnogih drugih na ovu stranu...
Jedino sto mogu traziti od vas je da sjedinite zajednicke praznike na isti datum.
naravno,zato papa mora javno da se odrekne svog primata i jeresi filokve samo tad mozemo biti jedno....slava nije presudna samo je Hristos vazan ka centar nase vere ..bez njega sve je zalud
ne verujem u tako nesto ali ipak se cuda desavaju...neka Bog odvede svet u pravcu u kojem zeli samo jedno znam..da se ja pravoslavlja necu odreci....SIMVOL VERE=HRISTOS=PRAVOSLAVLJE ...istinska crkva Bozja
Majstor Glasnik dal je ovo tema o Papi ili ćemo nešto naučiti o subotarima?
Vidi ja još uvek strpljivo čekam da mi neko izjasni koji DUH vodi subotare kada ni jedne obične teme se ne mogu pridržavati a potom me zanima i koji DUH je vodio Teologa i Profesora Jack J Blanco dok je frizirao subotarsku bibliju.
Može da nam obijasnite i kako radi ta subotarska maska BELOG SLONA, izvoli slušam.
Papa nece od vas traziti da postanete katolici.
Nije trazio ni od ove popove i monahe koje sam pomenuo gore.
Oni su i dalje pravoslavni a ne katolici.
Jedino sto trazi je njegovo priznanje.
Subota nije vecaod Hrista, to samo iskrivljujete istinu jer drugacije i nemozete.
Ne vasa veroispovest se zasniva na suboti nasa na Hristu..
VRLO IZNENADJUJUCE, SMESKO JE AVANSIRAO, POCEO JE I PAPU DA BRANI.
Smesko srecan ti put za Vatikan.
Neo, pa svi mi dobro znamo a to i Vatikan zna, da bi bilo pravedno da svako odbaci svoju jeres i da se svi hriscani ujedine na istini.
Medjutim, ti polityicari verski, ne mare mnogo za dogme i verovanjima, oni gledaju vlastite interese.
Sta mislim da li se German za vreme Tita borio za pravoslavlje?
Da se za to borio pogodio bi Goli Otoke ili bi prosao kao i njegov prethodnik.
Zato je on to dobro proracunaso i isao linijom manjeg otpora, ali zato koliko limuzina mu je Tito poklonio.
Limuzine nisu skupe a pogotovo kad ih drzavna banka placa, ali ako je to nacin da se nekome zavezu usta i roke, onda se to svakako isplati.
I ovo sto se sada kuva nije nimalo bolje od prosloga.