gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
A možda antihrist bude iz SDA?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neo, to isgleda dobra ideja, mozes li nam reci na osnovu cvega ti mislic dqa ce to tako piti?
Imas li ikakve argumente ili je to samo tvoja dobra zamisao?
Znam da pentekostalci neprekidno trube o gradnji novog hrama u Jerusalimu, ali ne izgleda da ce Jevreji voditi pokret i uzdici antihrista.
Знам твоја дјела, и невољу и сиромаштво (али си богат), и хуле онијех који говоре да су Јевреји а нијесу, него зборница сотонина.
vatikan je drzava ne grad...Rim je grad al nije centar svetske moci.....
"Znam tvoja dela da nisi ni studen ni vruc. O da si studen ili vruc! Tako buduci mlak, i nisi ni studen ni vruc, izbljuvacu te iz usta svojih.
Jer govoris: bogat sam i obogatio sam se i nista mi nije potrebno; a ne znas da si ti nesrecan i nevoljan, i siromah, i slep i go."
Otkrivenje 3,15-17.
Neo, zar ovo nije ozbiljna porukaa za sve nas hriscane?
Kako se zove kxrva (crkva)?
Zar se ne zove RIMO-katolička crkva?
?
И тјелеса њихова оставиће на улици града великога, који се духовно зове Содом и Мисир, гдје и Господ наш разапет би.
jasno je ko dan gde ce se antihrist pojaviti.....
Dodro brate Neo, pa sto nam ne kazes koji je to grad?
Tekst koga si naveo kaze da se taj grad, samo tako duhovno zove Sodom i Gomor gtde je i Gospod razapet.
Pa znas da Gospod nije razapet ni u Sodomu a jos manje u Gomoru?
Ali posto si u 11. poglavlju Otkrivenja, moze sli nam reci ko su ta dva svedoka koji su proricali 1260 dana?
Ko i kada ih je pobio?
Sta zanci da narodi za tri i po dana nece dati da budu sahranjeni?
duhovno ce biti sodom i misir po svojoj izopachenosti jasnoi je da je rec o jerusalimu...
moguce enoh i ilija,moguce da ce Bog poslati neke druge ljude..nije to ni vazno......
Poznato mi je da to neki tako tumace, a postoji drugo tumacnje, da su Dva svedoka Stari i Novi zavet Biblije.
Bili su progonjeni (zabranjeni) od Rima u toku 1260 godina, jer su dani o kojima se govori simbolicni i
predstavljaju doslovne godine
Drugo, grad o kome se govori u 11 poglavlju predstavlja ljude (narod) koji je gazen 1260 godina, a
tu su ubrojani svi oni koji se nisu slagali sa Rimom, nisu se klanjali papstvu i jesu bili progonjeni i ubijani.
Neo, kad uzmemo celu sliku Okrivenja, po svoj prilici da se, posebno prvi deo 11. poglavlja, vec ispunio u proslosti.
Ono sto se ocekuje u sadasnjosti i buducnosti opisamo ne u 13 i 14 poglavlju Otkrivenja.
Tu je data potpunija slika onoga sto se desava danas i sta ce se uskoro desavati.
Cak ako bi i sagradili novi Hram u Jerusalim to nece mnogo promenuti situaciju, je ru poslednjoj drami nece Jevreji igrati glavnu ulogu, nego covek bezakonja.
A on se nasigurno nece pojaviti u Jerusalimu, nego izmedju Evrope i Amerkie.
Svaki put kada iznesete nepobitne dokaze, g. Neo napiše rečenicu-dve sa kojom navodno osporava napisano...
(a u stvari NAVODI VAS DA GUBITE VREME ODGOVARAJUĆI)
zatim, sledi red copy-paste, pa opet par rečenica-dve omalovažavanja (subotari, plagijatori,sektaši, jeretici...) i tako NON-STOP (bez prestanka)...
(dok ne prođe vreme milosti)
ZAR ĆETE ODGOVARATI TAKVOME DUHU?
(isti duh kao i Ordachni & Co)
Verni Božji ljudi imaju PAMETNIJA POSLA...
podarena im je VEST OPOMENE...
...
Hoćete li da konačno analiziramo Otkrivenje?
(a posebno poglavlja 13. 14. 17. 18.)
Joh 3:34 Jer koga Bog posla, onaj reči Božije govori: jer Bog Duha ne daje na meru.
Joh 8:47 Ko je od Boga reči Božije sluša; zato vi ne slušate, jer niste od Boga.
...
OPOMENE ČOVEČANSTVU
(upućene iz srca punog ljubavi i beskrajne milosti i saosećanja prema celom ljudskom rodu)
...
...
OTKRIVENJE 14. GLAVA
I ANĐEOSKA VEST
Rev 14:6 I videh drugog anđela gde leti posred neba, koji imaše večno jevanđelje da objavi onima koji žive na zemlji, i svakom plemenu, i jeziku i kolenu i narodu.
Rev 14:7 I govoraše velikim glasom: Bojte se Boga, i podajte Mu slavu, jer dođe čas suda Njegovog; i poklonite se Onome koji je stvorio nebo i zemlju i more i izvore vodene.
II ANĐEOSKA VEST
Rev 14:8 I drugi anđeo za njim ide govoreći: Pade, pade Vavilon grad veliki: jer otrovnim vinom kurvarstva svog napoji sve narode.
III ANĐEOSKA VEST
Rev 14:9 I treći anđeo za njim ide govoreći glasom velikim: Ko se god pokloni zveri i ikoni njenoj, i primi žig na čelo svoje ili na ruku svoju,
Rev 14:10 I on će piti od vina gneva Božijeg, koje je nepomešano utočeno u čašu gneva Njegovog, i biće mučen ognjem i sumporom pred anđelima svetima i pred Jagnjetom.
Rev 14:11 I dim mučenja njihovog izlaziće va vek veka; i neće imati mira dan i noć koji se poklanjaju zveri i ikoni njenoj, i koji primaju žig imena njenog.
Rev 14:12 Ovde je trpljenje svetih, koji drže zapovesti Božije i veru Isusovu.
...
Šta znače ova ozbiljna upozorenja?
(pozivam sve da zajedno analiziramo ove svečane opomene)
on ce biti ustolicen u jerusalimu u Hramu....to pise otkrivenje....jevreji jos cekaju mesiju,njihov lobi u maerici je najaci,vladaju svetom putem bankarskog sistema.....
vavilon je centar svestke moci,grad s kojim se kurvase carevi zemaljski..s kojim gradom se kurvaju danas carevi zemaljski?
sta se ispunilo iz 11 poglavlja?nista..brate moj to ce tek da dodje...