gost 305754
Poznat
- Poruka
- 9.412
Poštovani Neo The Chosen One,
Zašto ne biste odgovorili na prosto pitanje...
Da li verujete Bogu na reč?
Piotas hriscanina da li veruje Bogu?
isuvislo pitanje na koje i sam znas odgovorDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poštovani Neo The Chosen One,
Zašto ne biste odgovorili na prosto pitanje...
isuvislo pitanje na koje i sam znas odgovorNe razumem ,zasto zapovesti date jevrejima trebaa mi Hriscani da postujemo?
Odakle nekom ideja da su 10 Božjih zapovesti date samo Jevrejima?
Šta to treba da znači, da smo mi koji praznujemo nedelju seme zlikovačko? Mnogo ti laješ.
Odakle nekom ideja da su 10 Božjih zapovesti date samo Jevrejima?
A kome su date zapovesti hajd budi toliko ljubazan pa navedi mi ovde tu referencu da je zajedno analiziramo da se jednom reši a ne malo malo pa isto SUBOTA, DESETAK i ZAKONI! hajd slušam.
Pa nisu date neznaboscima.
Inace, jesi li obrezan?
Prinosis li zrtvu?
Pa nisu date neznaboscima.
Pa i subotarima naravno.
No smesko pisi jos jednu poruku imas nezgodan broj.
Vi se mora da se šalite...
Daničić
Isa 56:6 A tuđine koji pristanu uz Gospoda da Mu služe i da ljube ime Gospodnje, da Mu budu sluge, koji god drže subotu da je ne oskvrne i drže zavet moj,
Isa 56:7 Njih ću dovesti na svetu goru svoju i razveseliću ih u domu svom molitvenom; žrtve njihove paljenice i druge žrtve biće ugodne na oltaru mom, jer će se dom moj zvati dom molitve svim narodima.
KS
Isa 56:6 A sinove tuđinske koji pristadoše uz Jahvu da mu služe i da ljube ime Jahvino i da mu budu službenici, koji poštuju subotu i ne oskvrnjuju je i postojani su u Savezu mome,
Isa 56:7 njih ću dovesti na svoju svetu goru i razveseliti u svojem Domu molitve. Njihove žrtve paljenice i klanice bit će ugodne na mojem žrtveniku, jer će se Dom moj zvati Dom molitve za sve narode."
... 10 Božjih zapovesti jesu...
ZAPOVESTI SVIM NARODIMA!
Vi se mora da se šalite...
Daničić
Isa 56:6 A tuđine koji pristanu uz Gospoda da Mu služe i da ljube ime Gospodnje, da Mu budu sluge, koji god drže subotu da je ne oskvrne i drže zavet moj,
Isa 56:7 Njih ću dovesti na svetu goru svoju i razveseliću ih u domu svom molitvenom; žrtve njihove paljenice i druge žrtve biće ugodne na oltaru mom, jer će se dom moj zvati dom molitve svim narodima.
KS
Isa 56:6 A sinove tuđinske koji pristadoše uz Jahvu da mu služe i da ljube ime Jahvino i da mu budu službenici, koji poštuju subotu i ne oskvrnjuju je i postojani su u Savezu mome,
Isa 56:7 njih ću dovesti na svoju svetu goru i razveseliti u svojem Domu molitve. Njihove žrtve paljenice i klanice bit će ugodne na mojem žrtveniku, jer će se Dom moj zvati Dom molitve za sve narode."
... 10. Božjih zapovesti jesu...
BOŽJE ZAPOVESTI SVIM NARODIMA!
Mnogo domaćih zadataka mi zadajete...
A na jednostavno pitanje:
NEMA ODGOVORA
A tudjina su smatrali robom, zar ne slugom?
Ja te pitam za neznabosce, jer su i apostoli ako se dobro secam teksta, dali zapovest cega trebaju da se pridrzavaju neznabosci ,koji su krsteni.
I sada sav ushicen trijunfujes.
Mnogo domaćih zadataka mi zadajete...
a na jednostavno pitanje:
NEMA ODGOVORA
Znači SAMO JEDNA ZAPOVEST je jevrejska, a ostalih 9 važe i za neznabožce?
Da li sam Vas dobro razumeo?
Nema ushićenja kod mene, već duboka žalost...
Nema ushićenja kod mene, već duboka žalost...
Žalostan sam što moj narod ima ovakvo nakaradno shvatanje Boga...
(razumem da Ga ne poznajete, ali ne razumem da i dalje izabirate da ostanete sa predrasudama prema Božjim zapovestima)
BROJNI IZGOVORI su smišljeni da se izbegne sopstveni krst (sramota u narodu).
(nisam ja stvorio toliku mržnju prema Božjem zakonu (i prema ovoj zapovesti), setite se ko mrzi Boga i ljude, on je uzrokovao ovo žalosno stanje na terenu)
Zašto ne biste ODLUČILI da stanete potpuno na stranu Boga...
pogotovu kada se bude izglasao NEDELJNI ZAKON u svim državama sveta?
Da li ćete smoći tada snage da pretrpte smrt? Nadam se da će neko od vas pre izabrati smrt, nego li da se pokloni Sotoni.