Adventisti sedmog dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta to treba da znači, da smo mi koji praznujemo nedelju seme zlikovačko? Mnogo ti laješ.

Slažem se sa onim što je rečeno! ako im nisi GLUPAK onda jesi seme zlikovačko a onda dođe mu njegov brat HRISTOLIKI sa parolom:

"Zar ne bi trebali svi da ličimo karakterom na Hrista? "

Da se izvineš čoveku što si ga prozvao GLUPAKOM jer to je predivni primer HRISTA Božijega a ne ovo što vi ovde širite otrov karakterom sramne vam destruktivne i po život pogubnfe institucije ili zbog kratke pameti vi vaše postupke računate za dar Duha i zajednicu Hristovu?

Jedno pitanje za subotare:

Svi mi ovde vidimo da ste duhovno bolesni i pitam ko to vama blagosilja trud u blaćenju neistomišljenika?

Treba da vas moderaija Krstarice urami jer ste iz njihove ulice kada vam sve odobrava dok drugi trpe sva vaša unižavanja i ismejavanja.

Nego predlažem moderaciji da da negativni poen dotičnom što je prozvan "GLUPAKOM" zbog vređanja ostalih diskutanata.

Ala ste zlo namerni pakosnici koji nemate oči da vidite druge ljude koji napreduju u pobožnosti samo zato što nisu vaše veroispovesti, vas treba žaliti.

Pa nisu date neznaboscima.

Vi mora da se šalite...

Daničić
Isa 56:6 A tuđine koji pristanu uz Gospoda da Mu služe i da ljube ime Gospodnje, da Mu budu sluge, koji god drže subotu da je ne oskvrne i drže zavet moj,
Isa 56:7 Njih ću dovesti na svetu goru svoju i razveseliću ih u domu svom molitvenom; žrtve njihove paljenice i druge žrtve biće ugodne na oltaru mom, jer će se dom moj zvati dom molitve svim narodima.

KS
Isa 56:6 A sinove tuđinske koji pristadoše uz Jahvu da mu služe i da ljube ime Jahvino i da mu budu službenici, koji poštuju subotu i ne oskvrnjuju je i postojani su u Savezu mome,
Isa 56:7 njih ću dovesti na svoju svetu goru i razveseliti u svojem Domu molitve. Njihove žrtve paljenice i klanice bit će ugodne na mojem žrtveniku, jer će se Dom moj zvati Dom molitve za sve narode."

... 10. Božjih zapovesti jesu...

BOŽJE ZAPOVESTI SVIM NARODIMA!

Poslednja izmena:
Vi se mora da se šalite...

Daničić
Isa 56:6 A tuđine koji pristanu uz Gospoda da Mu služe i da ljube ime Gospodnje, da Mu budu sluge, koji god drže subotu da je ne oskvrne i drže zavet moj,
Isa 56:7 Njih ću dovesti na svetu goru svoju i razveseliću ih u domu svom molitvenom; žrtve njihove paljenice i druge žrtve biće ugodne na oltaru mom, jer će se dom moj zvati dom molitve svim narodima.

KS
Isa 56:6 A sinove tuđinske koji pristadoše uz Jahvu da mu služe i da ljube ime Jahvino i da mu budu službenici, koji poštuju subotu i ne oskvrnjuju je i postojani su u Savezu mome,
Isa 56:7 njih ću dovesti na svoju svetu goru i razveseliti u svojem Domu molitve. Njihove žrtve paljenice i klanice bit će ugodne na mojem žrtveniku, jer će se Dom moj zvati Dom molitve za sve narode."

... 10 Božjih zapovesti jesu...

ZAPOVESTI SVIM NARODIMA!

I šta?

Prećutio si da nam kažeš kome su date 10 zapovesti i da navedeš referencu, tako?

Vi se mora da se šalite...

Daničić

KS

... 10. Božjih zapovesti jesu...

BOŽJE ZAPOVESTI SVIM NARODIMA!

A tudjina su smatrali robom, zar ne slugom?
Ja te pitam za neznabosce, jer su i apostoli ako se dobro secam teksta, dali zapovest cega trebaju da se pridrzavaju neznabosci ,koji su krsteni.

Vidis, ti diskutujes kao robot, po kodeksu, jedva si cekao da neko odgovori na tvoje pitanje.
I sada sav ushicen trijunfujes.
No da ti kazem nesto, :
Kada si vec gore naveo onaj starozavetni tekst, jesi li se zapitao kome je dat stari zavet, i jesu li ga jevreji odrzali ,ispunili?
Kada budes resio tu enigmu mozemo dalje, jer cu te onda pitati sta su apostoli dali kao zapovest neznaboscima?

Nema ushićenja kod mene, već duboka žalost...

Naravno da ste za žaljenje ne vidiš da od diskusije nema ništa? sve šta si ovde KAZAO je bez pokrića zato ti se toliko pitanja i postavljaju. Da si jasan i naravno dosledan Božijoj reči ne bi imali mnogo pitanja ali kada niste dosledni i od Gospoda našega Hristosa pravite prevaranta i varalicu onda je normalno da vas pretrpavaju pitanjima kao:

Čija to nauka? koga i šta citiraš? GDE U TVOJOJ BIBLIJI TO PIŠE?

Hajd sad polako pa daj forumašima svedočantvo o tome kako, kada i kome su date 10 zapovesti, pa da vam proverimo karakter da vidimo šta znate možete i umete, izvolte.

A da! I moliću lepo bez vređanja, ismejavanja, ponižavanja sagovornika ružnim i pogrdnim govorom jer to odaje lošu sliku pobožnosti SDA-a

Poslednja izmena:
Žalostan sam što moj narod ima ovakvo nakaradno shvatanje Boga...

(razumem da Ga ne poznajete, ali ne razumem da i dalje izabirate da ostanete sa predrasudama prema Božjim zapovestima)

BROJNI IZGOVORI su smišljeni da se izbegne sopstveni krst (sramota u narodu).

(nisam ja stvorio toliku mržnju prema Božjem zakonu (i prema ovoj zapovesti), setite se ko mrzi Boga i ljude, on je uzrokovao ovo žalosno stanje na terenu)

Zašto ne biste ODLUČILI da stanete potpuno na stranu STVORITELJA neba i zemlje...

pogotovu kada se bude izglasao NEDELJNI ZAKON u svim državama sveta?

Da li ćete tada naći snage da pretrpite užasno ruganje bezbožnika i smrt?

(molim se i nadam se, da će neko od vas pre izabrati smrt, nego li da se pokloni Sotoni)

Poslednja izmena:
Žalostan sam što moj narod ima ovakvo nakaradno shvatanje Boga...

(razumem da Ga ne poznajete, ali ne razumem da i dalje izabirate da ostanete sa predrasudama prema Božjim zapovestima)

BROJNI IZGOVORI su smišljeni da se izbegne sopstveni krst (sramota u narodu).

(nisam ja stvorio toliku mržnju prema Božjem zakonu (i prema ovoj zapovesti), setite se ko mrzi Boga i ljude, on je uzrokovao ovo žalosno stanje na terenu)

Zašto ne biste ODLUČILI da stanete potpuno na stranu Boga...

pogotovu kada se bude izglasao NEDELJNI ZAKON u svim državama sveta?

Da li ćete smoći tada snage da pretrpte smrt? Nadam se da će neko od vas pre izabrati smrt, nego li da se pokloni Sotoni.

Ama covece, kada me vec vuces za jezik, i pominjes ovaj narod, koji je bio pravoslavan, a bio je pre i neznabozacki.
Kako ti da se odreknes pravoslavlja i predjes u zadnji red.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back