Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.069
Kakav crna subota i bog koji odmara?Daj mi stih iz postanja koji kaze da sedmi dan imao pocetak i kraj....
Sta vredi da ti se da objasnjenje kada ti osnovne stvari neznas?

Stih kaze i pocinu Bog.
Znaci da je pocinuo a u toj reci se nalazi pocetak i kraj.
To svedoci kazu da Bog jos uvek pociva, nisi valjda postao svedok???

EVO STA KAZE SVETO PISMO:
1.Mo 2:2 I svrši Bog do sedmog dana dela svoja, koja učini; i počinu u sedmi dan od svih dela svojih, koja učini;
I pocinu Bog je radnja koja ima pocetak i zavrsnu radnju, kraj.
To kaze Bozja rec, Bog ne mi.
Ali ti nevrujes ni Bogu ni sovjoj crkvi i sta to sve vredi?
Ti cak i neznas da postoji ovaj stih i sta on znaci a sada da ja tebi nesto objasnjavam i ti hoces nesto meni da objasnis???
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TI IMAS PROBLEM SA TIME DA JE BOG POCINUO CAK?
Pa nismo mi to izmislili adventisTi nego to sam bog kaze da je pocinuo.
A ZASTO, to netrebas mene da pitas nego vidi sa njime!!!
Isus kaze da je subota stvorena za coveka za odmor.
TO NE KAZU ADVENTISTI NEGO ISUS.
NARAVNO TI SI TOLIKO ZASLEPLJEN MRZNJOM I PREDRASUDAMA DA TO NEVIDIS.
EVO:
Markus 2:27 I govoraše im: Subota je načinjena čoveka radi, a nije čovek subote radi.
VUKOV PREVOD JE STARI JEZIK KOGA DANAS MNOGI NERAZUMEJU DOBRO.
NACINJENA ZNACI STVORENA
Tamo gde kaze coveka, u jevrejskom tekstu stoji adama sto znaci za coveka.
KADA JE TO SUBOTA STVORENA ZA COVEKA ZA ODMOR SA KOJIM COVEK PRIZNAJE BOGA KAO TVORCA?
1.Mo 2:3 I blagoslovi Bog sedmi dan, i posveti ga, jer u taj dan počinu od svih dela svojih, koja učini;
BOG JE POSLE SVEGA STVORIO SUBOTU JER ZELI DA GA POSTOVANJEM SUBOTE COVEK TAKO PRIZNAJE KAO TVORCA.
Adam, i Eva bi i danas svetkovali subotu da nisu zgresili i morali da umru.
DA JE TU REC O SUBOTU NE PORICE NI JEDNA CRKVA: NITI TVOJA CAK OSIM NEUPUCENIH NOVIH TURBO VERNIKA:
A I SAM BOG KAZE KOJÍ JE TO SEDMI AN?
8 Sećaj se dana od SUBOTNOG da ga svetkuješ.
9 Šest dana radi, i svršuj sve poslove svoje.
10 A sedmi je dan SUBOTA Gospodu Bogu tvom; tada nemoj raditi nijedan posao, ni ti, ni sin tvoj, ni kći tvoja, ni sluga tvoj, ni sluškinja tvoja, ni živinče tvoje, ni stranac koji je medju vratima tvojim.
11 Jer je za šest dana stvorio Gospod nebo i zemlju, more i šta je god u njima; a u sedmi dan počinu; zato je blagoslovio Gospod dan od odmora (SUBOTU) i posvetio ga.
2 Mojsijeva 20.
2 Mojsijeva 31 13-17.
Poslednja izmena: