Slusaj sledbenice lazne prorocice i obozavaoce dana zbog kojeg je Hristos raspet,ako iole u tebi ima zdrave pameti i mozga nakon brainwash seansi,Hristos je Bogocovek i Bog i Covek,kao Bog nikada se nije ni razdvajao od svog Oca jer On i Otac jedno su kao covek on je sisao u ad i oslobodio duse onih koji su postradali u potopu i sve na koje je djavo do tada polagao pravo.Hristos je kao Bog uvek u raju i kao takav je bio u petak.
Sramota je koliko ne znate osnovne stvari a ovde se busate kao neki ,,vrsni poznavaoci pisma,, jr vama pismo nista i ne znaci vec samo koristite kvazitumacenja zene koja se po sopstvenoj viziji molila sotoni 29 dana i jos ga smestila na Bozji presto.
Umesto da se [pokrijete svojim sektaskim subotarsko sotonistickim usima i da ucite od crkve Hristove vi ovde samo pokazujete svoja glupacka tumacenja ne bi ili opravdali dogmu zene koja je bila nadahnuta satanom da laze kako su joj dela bogonadahnuta a ono bila resavska skola.
i za tvoje subotarsko uvo Bozja poruka:
Šta će mi mnoštvo žrtava vaših? Veli Gospod. Sit sam žrtava paljenica od ovnova i pretiline od gojene stoke, i ne marim za krv junčiju i jagnjeću i jareću.
12 Kad dolazite da se pokažete preda mnom, ko ište to od vas, da gazite po mom tremu?
13 Ne prinosite više žrtve zaludne; na kad gadim se; a o mladinama i subotama i o sazivanju skupštine ne mogu podnositi bezakonja i svetkovine.
Cak vas se i Bog gadi....
NEO BRATE, ZELIM TI PONOVO TRECI PUT DOBRODOSLICU.
VOLIM JA KAD SI TI TU.
SAMO NE VOLIM KAD SE TOLIKO NERVIRAS.
PO KOJI PUT VEC NAVODIS ONO DA SE BOG GADIO NA ISRAZULJSKE SUBOTE RADI NJIHOVIH BEZAKONJA?
JA MISLIM NEO DA SE BOG GADI I NA TVOJE INSISTIRANJE DA BOZJI ZKAON VISE NE VREDI.
AKO I MI DANAS SAMO DRZIMO JEDNO A PRESTUPAMO DRUGO, TO BOG I NAM KAZE.
TERBA DA SLUZIMO BOGU CELIM SRCEM I CELO0M DUSOM SVOJOM, A NE DELIMICNO.
DA LI SI NAJZAD RAZUMEO, DA BOG NE MOZE DA PODNOSI BEZAKONJA I SVETKOVINE.
Poslednja izmena: