Adventisti sedmog dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slusaj sledbenice lazne prorocice i obozavaoce dana zbog kojeg je Hristos raspet,ako iole u tebi ima zdrave pameti i mozga nakon brainwash seansi,Hristos je Bogocovek i Bog i Covek,kao Bog nikada se nije ni razdvajao od svog Oca jer On i Otac jedno su kao covek on je sisao u ad i oslobodio duse onih koji su postradali u potopu i sve na koje je djavo do tada polagao pravo.Hristos je kao Bog uvek u raju i kao takav je bio u petak.
Sramota je koliko ne znate osnovne stvari a ovde se busate kao neki ,,vrsni poznavaoci pisma,, jr vama pismo nista i ne znaci vec samo koristite kvazitumacenja zene koja se po sopstvenoj viziji molila sotoni 29 dana i jos ga smestila na Bozji presto.
Umesto da se [pokrijete svojim sektaskim subotarsko sotonistickim usima i da ucite od crkve Hristove vi ovde samo pokazujete svoja glupacka tumacenja ne bi ili opravdali dogmu zene koja je bila nadahnuta satanom da laze kako su joj dela bogonadahnuta a ono bila resavska skola.

i za tvoje subotarsko uvo Bozja poruka:

Šta će mi mnoštvo žrtava vaših? Veli Gospod. Sit sam žrtava paljenica od ovnova i pretiline od gojene stoke, i ne marim za krv junčiju i jagnjeću i jareću.

12 Kad dolazite da se pokažete preda mnom, ko ište to od vas, da gazite po mom tremu?

13 Ne prinosite više žrtve zaludne; na kad gadim se; a o mladinama i subotama i o sazivanju skupštine ne mogu podnositi bezakonja i svetkovine.

Cak vas se i Bog gadi....

NEO BRATE, ZELIM TI PONOVO TRECI PUT DOBRODOSLICU.
VOLIM JA KAD SI TI TU.
SAMO NE VOLIM KAD SE TOLIKO NERVIRAS.

PO KOJI PUT VEC NAVODIS ONO DA SE BOG GADIO NA ISRAZULJSKE SUBOTE RADI NJIHOVIH BEZAKONJA?

JA MISLIM NEO DA SE BOG GADI I NA TVOJE INSISTIRANJE DA BOZJI ZKAON VISE NE VREDI.

AKO I MI DANAS SAMO DRZIMO JEDNO A PRESTUPAMO DRUGO, TO BOG I NAM KAZE.

TERBA DA SLUZIMO BOGU CELIM SRCEM I CELO0M DUSOM SVOJOM, A NE DELIMICNO.

DA LI SI NAJZAD RAZUMEO, DA BOG NE MOZE DA PODNOSI BEZAKONJA I SVETKOVINE.

Poslednja izmena:
Nađoh jedan lep post, pa da vidimo šta on nama ima da kaže:

1. Ništa novo – ista stvar se pominje po milion puta. Neo je odličan poznavalac biblije i Adventista – i kako je prošao! Znači kao i svi drugi koji OTKRIVA ADVENTISTE. Oni izgleda prvu stvar koju uče na tim njihovim seninarima je – kada neko otkrije da je to sotonska Crkva (za šta uzgred ima jako puno dokaza) – je da se DISKREDITUJE OTKRIVALAC Adventista. Kao što su Fariseji govorili za Hrista da je u Njemu Velzevul! To je taj isti princip!
2. Na kraju je Neo digao ruke od svega jer je video da je to đavoljska rabota. Neće oni nikada odustati od diskreditovanja sagovornika, jer im đavo neda mira.
Ja lično Mislim da po tom pitanju (diskreditovati sagovornika koji iznosi istinu o ASD), a i po mnogim drugim da su Adventisti najgori. Sve će učiniti da odbrane njihovu sotonsku Crkvu – a to nije Hrišćansko sredstvo, već đavoljsko.

PETROV, PA TI NISTA DRUGO I NE ZNAS NITI STA DRUGO RADIS, NEGO PROSTACKIM NAZIVIMA IU NEISTINAMA NAPADAS eLENU vAJT I SVE NAS ADVENTISTE.

IMAS LI TI IKAKVU ISTINU D ANAM OBJAVIS, ILI JE CEO TVOJ RAD USMEREN KLEVETAMA I LAZIMA?

DRUO, MENE ZANIMA KOJOJ RELIGIJI TI PRIPADAS? PRIPADAS LI IKAKVOJ ZAJEDNICI ILI SI SAMOSTALNI NEODREDJENI PIUN?

"Plan spasenja nije bila naknadna misao, plan nacinjen posle Adamovog pada.
On je bio otkrivenje ‘tajne koja je bila sakrivena od postanja sveta'.
(Rimljanima 16,25)
On je otkrivenje nacela koji su od vecnosti bili temelj Bozjeg prestola,
Od samog pocetka Bog i Hristos znali su za sotonin otpad i covekov pad
izazvan delovanjem prevare sile otpadnika.
Bog nije uzrocnik postojanja greha, ali je unapred predvideo njegovo
postojanje i predvideo sredstvo kojim ce se suprotstaviti
ovoj strasnoj mogucnosti. Njegova ljubav prema svetu bila je tako velika
da se zavetovao da ce dati svog jedinorodnog Sina."
Ceznja vekova, str.8.

NEO BRATE, ZELIM TI PONOVO TRECI PUT DOBRODOSLICU.
VOLIM JA KAD SI TI TU.
SAMO NE VOLIM KAD SE TOLIKO NERVIRAS.

PO KOJI PUT VEC NAVODIS ONO DA SE BOG GADIO NA ISRAZULJSKE SUBOTE RADI NJIHOVIH BEZAKONJA?

JA MISLIM NEO DA SE BOG GADI I NA TVOJE INSISTIRANJE DA BOZJI ZKAON VISE NE VREDI.

AKO I MI DANAS SAMO DRZIMO JEDNO A PRESTUPAMO DRUGO, TO BOG I NAM KAZE.

TERBA DA SLUZIMO BOGU CELIM SRCEM I CELO0M DUSOM SVOJOM, A NE DELIMICNO.

DA LI SI NAJZAD RAZUMEO, DA BOG NE MOZE DA PODNOSI BEZAKONJA I SVETKOVINE.

pa ne moze da podnosi bezakonje subotara,obozavaoca subotnjeg dana kakvi su bili i jevreji...umesto da posteno kazes sledimo zenu laznog proroka svako nase tumacenje biblije je tumacenje zene koja se po sopstvenoj viziji molila sotoni 29 dana ti ovde prosipas muda za bubrege.....
a da si ikada malo citao bibliju shvatio bi da se delima zakona nijedno teleo nece opravdati.....

momce da se ne vrtimo u krug imas li stih koji to potvdjuje ili ne
:D
tri put sam ga postavio, a ti ga ne vide.
zar je toliko mali - dokaz?
evo jos jednom

Лука, глава 23

43. И рече му Исус: Заиста ти кажем: данас ћеш бити са мном у рају.

50. И гле, човек, по имену Јосиф, саветник, човек добар и праведан,

51. (Он не беше пристао на њихов савет и на посао) из Ариматеје града јудејског, који и сам чекаше царство Божије,

52. Он приступивши к Пилату заиска тело Исусово.

53. И скиде Га, и обави платном, и метну Га у гроб исечен, у коме нико не беше никад метнут.

54. И дан беше петак, и субота освиташе.

Bog se gadi na pravoslavni kad i njihove nedelje jer nacin na koji se ponasaju na ovim diskusijama, reci uvrede koje izgovaraju su ravne bezboznicima.

Hriscanski zivit ljubavi na koji nad Hristos poziva je njima skroz stran.

Oni su Kainovci modernog vremena.

Kain je izmisleo drugi nacin sluzbe Bogu namesto onog kojeg im je dao Bog.

On nije hteo da prinese Bogu ono sto je Bog rekao nego ono sto je Kain izmuslio.

Kain je izmislio svoju religiju kako da sluzi Bogu ali ne kako je Bog rekao.

Upravo su to ucinili i cine pravoslavni duhovnici uceci tako opijeni narod.

Izmisle i su mnostvo strvari koje Bog nije rekao.

Pocev od nedelje pa do idolopoklonstva i mnogih neznabozackih zabluda.

Na tako nesto se Bog gadi i odbacuje takvu Kainsku sluzbu i Kainovce.

Bog se gadi americkih sekti i ostalih papskih produkata koji pokusavaju da uniste telo Hristovo....

PETROV, PA TI NISTA DRUGO I NE ZNAS NITI STA DRUGO RADIS, NEGO PROSTACKIM NAZIVIMA IU NEISTINAMA NAPADAS eLENU vAJT I SVE NAS ADVENTISTE.

IMAS LI TI IKAKVU ISTINU D ANAM OBJAVIS, ILI JE CEO TVOJ RAD USMEREN KLEVETAMA I LAZIMA?

DRUO, MENE ZANIMA KOJOJ RELIGIJI TI PRIPADAS? PRIPADAS LI IKAKVOJ ZAJEDNICI ILI SI SAMOSTALNI NEODREDJENI PIUN?
Pa i ovaj tvoj post dokazuje da sam u pravu:
1. I kao je napisan;
2. I notorna laž da ništa drugo ne znam sem da napadam eLENU vAJT!
3. I da sam se do sada 5 X izjansnio da sam Pravoslavni Hrišćanin. Ali ti ne čitaš postove Pravoslavaca, već samo Elenine knjige
4. I da na već jedan napadački post (kad si napao Nea) ti dodaješ još jedan - na mene!

Pa ZAR NISTE NAJGORI !!!
Svakim postom to dokazuje

Poslednja izmena:
Neo, a kome se molio onaj po obrascu Sv. Simeuna kad je u njega uvukao necastivi?

Da i on slucajno ne pripada nekoj satanistickoj religiji?

Brate po tvojoj logici i Hristos je prizvao sotonu kad se molio Ocu...daj bre koristite malo mozak ako nemate duhovnog iskustva...djavo najvise kusa u molitvi,onoj iskrenoj ali s obzirom na ,,dubinu,, vase duhovnosti ne cudi me ovakva deduktivna sposobnost

Znaci nje dioptrija u pitanju,vec plitlopametost.Vidim ja da tvoj IQ kapacitet ispod mogucnosi da dopre do sustine pitanja koje je vrlo prosto,pa stoga svako dalje insistiranje na odgovoru na moje pitanje bio bi samoubilacki potaz za tvoj IQ,pa zato odustajem
Odustao ti ili ne, link o ''po grobovima ćete ih poznati'' - OSTAJE BEZ IJEDNOG KOMENTARA DA JE U PITANJU PLAGIJAT KADA JE U PITANJU GROB EGW!
Niko se nije usudio da to demantuje, jer verovatno zna da bi posle tog komentara ostao smešan.

Hvala za ocenu mog IQ-a. Predpostavljam da si ti lekar, psihijatar, padobranac, adventist.

Jer da je onaj prvi bez mane bio, ne bi se drugom tražilo mesta. 8 Jer kudeći ih govori: Evo dani idu, govori Gospod, i načiniću s domom Izrailjevim i s domom Judinim nov zavet; 9 Ne po zavetu koji načinih s očevima njihovim u onaj dan kad ih uzeh za ruku da ih izvedem iz zemlje misirske; jer oni ne ostaše u zavetu mom, i ja ne marih za njih, govori Gospod. 10 Jer je ovo zavet koji ću načiniti s domom Izrailjevim posle onih dana, govori Gospod: daću zakone svoje u misli njihove, i na srcima njihovim napisaću ih, i biću im Bog, i oni će biti meni narod. 11 I nijedan neće učiti svog bližnjeg, i nijedan brata svog, govoreći: Poznaj Gospoda; jer će me svi poznati od malog do velikog među njima. 12 Jer ću biti milostiv nepravdama njihovim, i grehe njihove i bezakonja njihova neću više spominjati. 13 A kad veli: nov zavet, prvi načini vethim; a šta je vetho i ostarelo, blizu je kraja.

za nepismene subotare,obozavaoce subotnjeg dana i zakona...

Bog se gadi americkih sekti i ostalih papskih produkata koji pokusavaju da uniste telo Hristovo....

Ovo je apsolutna bezbozna izjava koja pokazuje u kakvom otpadu odhriscanstva vi zivite.

Apg 10:35 Nego u svakom narodu onaj koji se boji Njega i tvori pravdu, mio je Njemu.

Papski produkt ste vi sami.

I opet se vracate tom produktu.

Slavite papsku nedelju.

Bog se gadi na vase nedelje kada se ponasate kao bezboznici...

Ovo je apsolutna bezbozna izjava koja pokazuje u kakvom otpadu odhriscanstva vi zivite.

Apg 10:35 Nego u svakom narodu onaj koji se boji Njega i tvori pravdu, mio je Njemu.

Papski produkt ste vi sami.

I opet se vracate tom produktu.

Slavite papsku nedelju.

Bog se gadi na vase nedelje kada se ponasate kao bezboznici...

:hahaha: samo se vi tesite da si iole pismen i obrazovan znao bi da papa nema veze sa nedeljom jer je to dan Hristovog vaskrsenja....

Posteno bar da ne gubim vreme vise ovde sa sektaskim paranojicnim umovima....

Kakvo bezubozno izrazavanje.
Neo, zar u pravoslvnoj crkvi nema ko da vas nauci hriscanskom i ljudskom ponasanju koje se gadi Bogu...
NE DA OVAKO SRAMotIS SVOJU CRKVU NEGO I HRISCANSTVO I BOGA.

Ali briga tebe za Boga.

Vi se ponasate onako kakva vam je vera.

Ona nemoze da vam da nista bolje...

Kakvo bezubozno izrazavanje.
Neo, zar u pravoslvnoj crkvi nema ko da vas nauci hriscanskom i ljudskom ponasanju koje se gadi Bogu...
NE DA OVAKO SRAMotIS SVOJU CRKVU NEGO I HRISCANSTVO I BOGA.

Ali briga tebe za Boga.

Vi se ponasate onako kakva vam je vera.

Ona nemoze da vam da nista bolje...

i ti si znaci jehovin svedok,opa pa nije ni cudo isti su vam koreni sektaski...jereticki

pa ne moze da podnosi bezakonje subotara,obozavaoca subotnjeg dana kakvi su bili i jevreji...umesto da posteno kazes sledimo zenu laznog proroka svako nase tumacenje biblije je tumacenje zene koja se po sopstvenoj viziji molila sotoni 29 dana ti ovde prosipas muda za bubrege.....
a da si ikada malo citao bibliju shvatio bi da se delima zakona nijedno teleo nece opravdati.....

Vidsis kakos e ponasas primitivno i jeftino.

Zar mi tebi nemozemod a se obratzimo sa nedeljaru jedan papski koji svetkujes papski dan i uskoro ces se vratiti svom paskom pastiru.

Ovo ejd iskusija ne pljuvaonica.

Znas li ti sta je diskusija???.

Umesto da posteno da priznas i da se pokajes, sto ste od Marije narpavili KULT BOGINJE koji obozavate koji joj ni Isus ni apostoli nisu dali, ti prebacujes drugima ono sto vi praktikujete?

:D
tri put sam ga postavio, a ti ga ne vide.
zar je toliko mali - dokaz?
evo jos jednom

Лука, глава 23

43. И рече му Исус: Заиста ти кажем: данас ћеш бити са мном у рају.

50. И гле, човек, по имену Јосиф, саветник, човек добар и праведан,

51. (Он не беше пристао на њихов савет и на посао) из Ариматеје града јудејског, који и сам чекаше царство Божије,

52. Он приступивши к Пилату заиска тело Исусово.

53. И скиде Га, и обави платном, и метну Га у гроб исечен, у коме нико не беше никад метнут.

54. И дан беше петак, и субота освиташе.

Isus je umnro u petak a odma posle toga je dosla subota. Razbojnici nisu umrli u petak nego kasnije. Subotu ili nedelju.

Dakle Isus nikako nemoze da bude u raju sa razbojnikom.

Pored svega vi kazete da je Isus bio u pkalu da propoveda a sada bi da je bio u raju?

Pa nemoze i jedno i drugo, trebas prvo da se odlucis pa onda da pricamo?

Vidsis kakos e ponasas primitivno i jeftino.

Zar mi tebi nemozemod a se obratzimo sa nedeljaru jedan papski koji svetkujes papski dan i uskoro ces se vratiti svom paskom pastiru.

Ovo ejd iskusija ne pljuvaonica.

Znas li ti sta je diskusija???.

Umesto da posteno da priznas i da se pokajes, sto ste od Marije narpavili KULT BOGINJE koji obozavate koji joj ni Isus ni apostoli nisu dali, ti prebacujes drugima ono sto vi praktikujete?

mesas babe i zabe i katolicka doktrine sa pravoslavnima jer nemas pojma....sine knjigu u sake

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back