Адвентисти-неуспешни "пророци"

NEGO NISI MI SE IZVINIO ZA ONO STO SI SE ISMEJAVAO ZA VELIKU BIBLIJU.

Kao nisi verovao da postoji takva.

Pa to cekam sada.

Evo.
Ništa mi jasno nije...tek počela dapiše a imala 9 kg...Čuj biblija od 9 kg...:hahaha1:

Da ne bi bilo da sam ovo izmislio moram postaviti...dokaz...

Jariho.
Mnogo toga neznss prijatelju.
Ima i teze Biblije od 9 kg.

EVO TA BIBLIJA I NIJE KOREKTMO TVOJE PONASANJE.

http://www.mefag.de/bfk/bibelkurs/images/white3.jpg

Poslednja izmena:
Pa ima milion stvari ja nemogu sve da proucim sto ti ovog trenutka nadjes na netu i ja odma da znam godinu.

Zasto ne dovrsis kada si poceo?

Nesto ne mozes da nadjes na netu ne pali danas?

Dovoljno je da kažeš da ne znaš šta je i gde i na kojoj i na kojoj generalnoj konferenciji bilo te 1980 godine. Pusti te fore tipa...zašto ne dovršiš kada si počeo...Malo se edukuj recimo o onom šta je otkrio Martin Valter u vezi...nečega...A čovek je bio adventista...

TO JE BILO OVAKO.

http://www.mefag.de/bfk/bibelkurs/images/white2.jpg

A OVDE JE TA VELIKA BIBLIJA KOJU JE DRZALA POLA SATA VISOKO NE DISUSCI I POKAZUJUCI JEDNIM PRSTOM NA JEDAN BIBLISJKI TEKST, NA TOJ BIBLIJI LEZI NORMALNA BIBLIJA:

Tezina 16 pfund.

Jedan pfund je oko pola kg.

Dakle 8 kg tezine, pogresio sam za 1 kg.

Evo te Biblije sa uporedjenjem normalne bilije:

Razni doktori su je pregledali dok je imala viziju. Zivot je mogao da se ustanovi samo oko srca kazu.

Dok je imala viziju ustanovili su da nije disala.

A Vizije su trajle od 30 minuta do 4 sata.

Pored doktorske potvrde stavljali su i ogledalo i svecu da ustanove da li dise:

http://www.mefag.de/bfk/bibelkurs/images/white1.jpg

Neki od Doktora koji ju je pregledao dok je imala viziju je i Dr. Drummond dana 29.
1853 u Tyrow, Michigani ustanovili su da ne dise.
Dr Merit I Dr Kelog i jos drugi.

Eg Wajt je bila daleko vise od natrpirodnog...

Kada štancuješ paamfletirane postove pokušaj da jedan isti ne postavljaš više puta...Zar sinoć nisi postavio isti ovaj...Biće da jesi...

Nisam vernik SPC ali se dobro sećam da te 1985 u doktrini učenja SPC nije prihvaćena nikakva suštinska promena učenja...

A da li je bilo kakve suštinske promene učenja u tvojoj crkvi 1980 godine...Da ti pomognem...jeste...

Hajde molim te, secas se???
Pa ti si takodje cudo.
Ima li neki doktor da ti stavi ogledalo pred lice i svecu?
A sada jedno pitanje: ko je rekao da je prihvacena neka sustinska promena ucenja?
Drugo pitanje: ko je rekao da je rec o ucenju?
Trecw pitanje: blefirad li ti to opet ilu te koncentracija popusta?

Poslednja izmena:
KADA VERNI BOZJI COVEK PRIMA VIZIJU ON PADA I OTVORENE SU MU OCI :

4.Mo 24:4 Kaže onaj koji čuje reči Božje, koji vidi utvaru Svemogućeg, koji kad padne otvorene su mu oči:

4.Mo 24:16 Kaže koji čuje reči Božje, i zna znanje o Višnjem, i koji vidi utvaru Svemogućeg i kad padne otvorene su mu oči.

Kaze ko cuje Bozju rec u viziji i ima znanje od Boga on PADA I OTVORENE SU MU OCI:

Ko prima viziju od Boga on pada i otvorene su mu oci. To je je znak...

http://www.mefag.de/bfk/bibelkurs/images/white2.jpg

UPRAVO TAKO SU SE PONASALI ZA VREME VIZIJE I BIBLIJSKI PROROCI.

"A MENE DANILA VRLO UZNEMIRISE MISLI MOJE, I LICE MI SE PROMENI." Danilo 7,28.

"TADA JA DANILO OBNEMOGOH I BEJAH BOLESTAN VISE DANA." Danilo 8,27.

To ju odlike Bozjeg proroka, a ne medijuma

APOSTOL JOVAN PADA KAO MRTAV:

Off 1:17 I kad Ga videh, padoh k nogama Njegovim kao mrtav, i metnu desnicu svoju na me govoreći mi: Ne boj se, ja sam Prvi i Poslednji,

Bilo kako da covek ima kontakt sa duhovnim svetom on reaguje cudno od padanja do gubljenja snage kao mrtav i slicno.

------------------------------------------------------

DANILO:

15 I kad mi govoraše tako, oborih oči svoje na zemlju i zanemeh.
16 I gle, kao čovek dotače se usana mojih, i otvorih usta svoja, i progovorih i rekoh onom koji stajaše prema meni: Gospodaru moj, od ove utvare navališe moji bolovi na mene i nema snage u meni.
17 A kako može sluga mog gospodara govoriti s gospodarem mojim? Jer od ovog časa u meni nesta snage i ni dihanje ne osta u meni.
18 Tada onaj što beše kao čovek opet me se dotače i ohrabri me.

-----------------------------------------------------

I tako je Elenice pala i imala viziju...Ali na slsici koju si postavio....

white2.jpg

ne bhi se reklo da je jadnica pala...zar ne...

A što se tiče nedisanja takodje se ne bi reklo da je pala...po slici koju si postavio...

white1.jpg

Ovako.

Mene zanima sra Biblija kaze.
I neznam sta je bilo koja konferencija odlucila ili zasto je zasedala niti me je zanimalo.
Ja imam druge stvari na koje gledam.
A ti kao dokoni pop, nemas sta da radis pa gledas po netu sta je koje godine neka konferencija odlucivals i sada ja moram to da znam sto si tu juce procitao negde?
Pa to je smesno.
Nego i ti nisi siguran kada odugovlacis.
Pazi da se ne predjes.
Ono lija lija pa dolija kao sinoc.
Nego sta je sa izvinjenjem???

- - - - - - - - - -

I tako je Elenice pala i imala viziju...Ali na slici koju si postavio....

white2.jpg

ne bhi se reklo da je jadnica pala...zar ne...

A što se tiče nedisanja takodje se ne bi reklo da je pala...po slici koju si postavio...

white1.jpg

HVALA STO MI PRAVIS REKLAMU!

NISI MI ODGOVORIO NA 4,5 PITANJA KOJA SAM TI UPRAVO POSTAVIO?
Zasto izbegavas?

Opet izmusljas i izokreces. Ko je rekao da mora uvek da padne?
Opet izmisljas.

[/U]
15 I kad mi govoraše tako, oborih oči svoje na zemlju i zanemeh.
16 I gle, kao čovek dotače se usana mojih, i otvorih usta svoja, i progovorih i rekoh onom koji stajaše prema meni: Gospodaru moj, od ove utvare navališe moji bolovi na mene i nema snage u meni.
17 A kako može sluga mog gospodara govoriti s gospodarem mojim? Jer od ovog časa u meni nesta snage i ni dihanje ne osta u meni.
18 Tada onaj što beše kao čovek opet me se dotače i ohrabri me.

-----------------------------------------------------

I t ako Elenica nije disala više od pola sata a što znači da su joj svo vreme držali ogledalo i sveću pred nosem....:hahaha1:

A da li ti znaš šta se dešava sa mozgom čoveka kada u njega ne dospeva kiseonik...

Vidi ovo da ne bih pisao...

tabela3.gif

Sta bi te 1980 god?
Nesto mi nisi siguran jeli?

Idem ja da spavam dok ti izmislis nesto.
Dva dana ti slabo ide.
Laku noc Jariho.

- - - - - - - - - -

Ne pola sata. I do 4 sata nije disala niti treptala i bila je otvorenih ociju celo vreme.
Znam ja sta se desava u mozgu kod obicnig coveka.
Ali do sada si mogao da skapiras da se ovde radi o natprirodnom dogadjaju.

Ja ne mogu da crtam ovde prijatelju.
Nego nesto tu 1980 god batali???

Jesu li onda zbog toga pravoslavci plagirali njenu knjigu i odstampali, koju je napisala na osnovu vizija. Knjiga se zove Vaspitanje.

De mi svega ti objasni kako je to plagirana ta knjiga od strane Paje R Radosavljevića..ali veoma veoma pažljivo...nemoj izneti tvrdnju kao tvoj ''brat'' na jednom drugom forumu...u vezi Otkrivenja 1:10...

Možda bi ti mogao da ukucaš ono kako je tvoj ''brat'' da upustvo...

Mika: kad sam otkrio kako je pravoslavni profesor teologije plagirao celu knjigu Vaspitanje od Elene Vajt, izdao je pod svojim imenom i upotrebio kao udzbenik na Pravoslavnom Teploskom fakultetu; i posle najnovijeg pronalaska da je Marko Brankovis plagiro celo poglavlje iz Velike borbe od Elene Vajt u ugradio ga kao osnovu svoje knjige "Pravoslavlje u papskoj zamci", i da je prota Dragan Sarcevic citirao Veliku borbu a nije rekao ciji je to tekst;
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

E to je to...objasni mi kako je to tvoj brat po veri Mika otkrio...Da li taj tvoj brat zna da Paja Radosavljević nije bio ni teolog ni pravoslavni profesor teologije...

Autor: Marko Brankovic'

Ovaj tekst koji je preozeo Marko b u svojoj knjizi nalazi se u knjizi: Elen Vajt, Velika borba str, 455-470)

http://www.svetinikolajzicki.com/ekumenizam/659-pravoslavlje-u-papskoj-zamci

http://www.krajinaforce.com/forum/index.php?/topic/6762-pravoslavlje-u-papskoj-zamci/

U vezi sa ovim ovo je deo tvog posta od pre nekog vremena sa tvoje druge teme...

N KAKO VAM SE SVIDJA TEKST MARKA BRANKOVICA O PAPSTVU:

Naravno, pravoslavni autor..

EVO NJEGOV TEKST.

Pravoslavlje u papskoj zamci

I da ti kažem dotični nije pravoslavni autor. U celom tom teksu prosto se nameće protestantska heterodoksija ali upakovana u oblandu da prevarno podseća na pravoslavno u celosti mada nije tako. Stoji da ima tekstova koji su pravoslavnog učenja ali je cilj teksta nešta drugo.

Činjenica da je onako retorički tekst skoro istovetan vokabularu Miroljuba Petrovića jasno govori šta je u pitanju.
T u je u pitanju ona Miroljubova fora da se ispiše poprilično anti pravoslavnih učenja u funkciji dokazivanja onih paradigmi koje same po sebi mogu imati uporište u pravoslavlju.

A činjenica da dotični Marko Branaković
biva na sajtu Miroljuba Petrovića jasno ukazuje na činjenicu da je to Miroljubova škola i da je dotični Marko njegov naslednik sada verovatno kao talentovani učenik jer je rodjen 1978 godine...

Pa Glaniče nemoj meni te fore i fazone...

Reci da bi bez neke promene tamo adventisticko ucenje ne bi bilo drugacije od JS jeste totalno nepoznavamlnje advent i JS ucenja koja su totalno razlicita.
I sada ih jedno ucenje spaja ili razdvaja??

Nemaš ti pojma ali blagog pojma...JS od nastanka ne veruju u trojstvo...

A sada da bi ti shvatio...da li su adventisti od nastanka verovali u trojstvo...Da li je jednostavno pitanje kako bi ti shvatio...

NEGO NISI MI SE IZVINIO ZA ONO STO SI SE ISMEJAVAO ZA VELIKU BIBLIJU.

Kao nisi verovao da postoji takva.

Pa to cekam sada.

Evo.

A ta biblija od 9 kila verovatno ju je...pojela maca...

I da ti se izvivnem zbog toga što je Elenica možda bila kratkovida pa je na jedmnoj strani te njene biblije bilo žmožda desetak stihova odnako krupnim fontom...

Jariho.
Mnogo toga neznss prijatelju.
Ima i teze Biblije od 9 kg.

EVO TA BIBLIJA I NIJE KOREKTMO TVOJE PONASANJE.

Možda je u tu bibliju od 9 kila Elenica doštampala i recimo dve svoje knjige...

Mogla je ona sačiniti bibliju i od 50 ž kila pa da nya svakoj strani bude po recimo 5 stihova...zar ne...

Mozda je otkrio da postoje J S? Ili neku novu planetu?
Sta mene briga sta je otkrio Taj neki Martin.
Meni je vazno sta sam ja otkrio.

Sada si definitivno pokazao da nemaš blagog pojma o hronološkom fzbivanju u vezi sa doktrinom adventističkog učenja...

Šta onda znaš ako ne znaš ko je...tgaj neki Martin...

headst_martin-walter-w220.jpg

Kako stvari stoje umeš samo da štancuješ pamflete...

Hajde molim te, secas se???
Pa ti si takodje cudo.
Ima li neki doktor da ti stavi ogledalo pred lice i svecu?
A sada jedno pitanje: ko je rekao da je prihvacena neka sustinska promena ucenja?
Drugo pitanje: ko je rekao da je rec o ucenju?

Trecw pitanje: blefirad li ti to opet ilu te koncentracija popusta?

Lepo kaži da ne znaš i nemoj na pitanje ...uzvraćati pitanjem...

A u vezi sa tim mogu popriličmno dugo da ti predočavam ...argumente...koji tebi žnaravno nisu poznati...

Ovako.

Mene zanima sra Biblija kaze.
I neznam sta je bilo koja konferencija odlucila ili zasto je zasedala niti me je zanimalo.
Ja imam druge stvari na koje gledam.

1980 godine u Dalasu...šta li beše...

A u vezi t voje tvrdnje da ja nešta moram da tražim po internetu pogledaja recimo ovaj moj post od pre neke dve godine...

na temi biblija...

Ali razumrem te ...takvo pisanje ti jedino preostaje...

Nego sta je sa izvinjenjem???

Svašta ti pada na pamet...da se izvinem što je Elena kao imala bibliju od 9 kila pa je na svakoj strani bilo po desetak stihova krupnim slovima kako bi mogla dačita ili sa daljine ili je možda bila kratkovida...

Back