Адвентисти-неуспешни "пророци"

Odakle ti informacija da je njen saradnik Drmound i jedan od prvih adventistickih propovednika?

Moguce kada se covek uveriuo.

Ali iams li dokaza da je saradnik?

Imam Glasniče...naravno da imam...No hajde mi reci da sam napisao nešta što nije istina...pa ću ti onda postaviti dokaz...

Pa ako tako bude...šta češ onda kazati...hočeš li priznati da nisi imao pojma ko je zapravo bio Dr.Drmmound...

Ma odgvori ti meni na pitanja.

Ako se doktor uverio u njene natrpirodne moci, zasto ne bi bio njen prijatelj?

Treba da bude neprijatelj pov asoj logici?

Onda bi ste tek reklid a nije ustanoviod a ne dise.

Alala vam vera na logici.

- - - - - - - - -

Imam Glasniče...naravno da imam...No hajde mi reci da sam napisao nešta što nije istina...pa ću ti onda postaviti dokaz...

Pa ako tako bude...šta češ onda kazati...hočeš li priznati da nisi imao pojma ko je zapravo bio Dr.Drmmound...

Zasto bi ti rekao to?

Ja neznamd a li je saradnik bio.

Ali ne bi me cudilo d aje bio kada je ustanovio njene natrpirodne moci.

Da je postao neprijatelj onda bi imalo smisla...

- - - - - - - - - -

A te slučajnosti su tako lepo predočene na zvaničnom sajtu adventista ali korisnik Glasnik je izostavio tako...neke sitnice...

A izjava jednog svedoka izgleda ovako...

"A physician was present, and made such examination of her as his wisdom and learning dictated, to find the cause of the manifestation. A lighted candle was held close to her eyes, which were wide open; not a muscle of the eye moved. He then examined her in regard to her pulse, and also in regard to her breathing, and there was no respiration. The result was that he was satisfied that it could not be accounted for on natural or scientific principles." Signed, "F. C. Castle."

Ein Arzt anwesend war, und machte diese Prüfung von ihr als seiner Weisheit und Lern ​​diktiert, um die Ursache der Manifestation finden. Eine brennende Kerze gehalten wurde dicht vor die Augen, die weit offen waren; kein Muskel des Auges bewegt. Er untersuchte sie in Bezug auf den Puls, und auch im Hinblick auf ihre Atmung, und es gab keine Atmung. Das Ergebnis war, dass er überzeugt ist, dass sie nicht für von natürlichen oder wissenschaftlichen Grundsätzen zu bilanzieren ist. "Signed," F. C. Schloss. "

I sta je sa ovim doktorom jel i on postao njen saradnik ili vise?

Znaci ako je neki doktor ustanovio kod nje natprirodne lemente on po tebi treba da postane njen neporijatelj?

Sta neces sve nelogicnod a kazes?

- - - - - - - - - -

Cekam dokaze...

- - - - - - - - - -

A zasto moramd a imam poima ko je DrMound.
Ti si poznat da otlucas na netu ime i nadje sinformacije a onda se hvalis kao znao si.

Mnogi su to ovde cesto dokazivali da radis tako pa nisi bio srcean.

Poslednja izmena od moderatora:

Sta je sa dokazima Jerihonac, nesto sporo ide to trzanje po netu jeli?

Interesantno da je sve to znao odma a onda toliko traje da iznese dokaze?

Poslednja izmena:
Iams li dokaza da ju je dr kelog ispitao?

I na slici nije Helenica, mnogo montiras neistine.

Znači montiram neistine...Odlično...

Evo da ti postavim ovo...

As to Mrs. White's condition while in vision a few statements from eyewitnesses may be in place. The first is from M. G. Kellogg, M.D., who refers to the first vision given in Michigan, May 29, 1853, at a meeting held in Tyrone, Livingston County. He says:

"Sister White was in vision about twenty minutes or half an hour. As she went into vision every one present seemed to feel the power and presence of God, and some of us did indeed feel the Spirit of God resting upon us mightily. We were engaged in prayer and social meeting Sabbath morning at about nine o'clock. Brother White, my father, and Sister White had prayed, and I was praying at the time. There had been no excitement, no demonstrations. We did plead earnestly with God, however, that He would bless the meeting with His presence, and that He would bless the work in Michigan. As Sister White gave that triumphant shout of 'Glory! g-l-o-r-y! g-l-o-r-y!' which you have heard her give so often as she goes into vision, Brother White arose and informed the audience that his wife was in vision. After stating the manner of her visions, and that she did not breathe while in vision, he invited any one who wished to do so to come forward and examine her. Dr. Drummond, a physician, who was also a First-day Adventist preacher, who (before he saw her in vision) had declared her visions to be of mesmeric origin, and that he could give her a vision, stepped forward, and after a thorough examination, turned very pale, and remarked, 'She doesn't breathe!'

I da te pitam nisi li i ti u tvom postu naznačio 29 maj 1853 godine...Jesi Glasniče, sasvim slučajno jesi...A da ne bi bilo da ja nešta montiram evo...crno na belo...

Jedan od Doktora koji ju je pregledao dok je imala viziju je i Dr. Drummond dana 29.5.1853 u Tyrow, Michigan i ustanovio ej da ne dise.

Eg Wajt je bila daleko vise od natrpirodnog...

Cudo...

A u vezi tvoje tvrdnje da na slici nije Elenica i da ja montiram neistine...šta misliš o ...ovom...ovde...da li sam ja to montirao kao neistinu...

E moj Glasniče...kako do sada nisi uspeo shvatiti da nikada ništa ne pišem a da to argumntovano ne mogu dokazati...

A da li bi sada mogao da mi se javno izviniš za onu tvrdnju da montiram neistine o Eleni...:whistling:

Evo da ti postavim ovo...

As to Mrs. White's condition while in vision a few statements from eyewitnesses may be in place. The first is from M. G. Kellogg, M.D., who refers to the first vision given in Michigan, May 29, 1853, at a meeting held in Tyrone, Livingston County. He says:

"Sister White was in vision about twenty minutes or half an hour. As she went into vision every one present seemed to feel the power and presence of God, and some of us did indeed feel the Spirit of God resting upon us mightily. We were engaged in prayer and social meeting Sabbath morning at about nine o'clock. Brother White, my father, and Sister White had prayed, and I was praying at the time. There had been no excitement, no demonstrations. We did plead earnestly with God, however, that He would bless the meeting with His presence, and that He would bless the work in Michigan. As Sister White gave that triumphant shout of 'Glory! g-l-o-r-y! g-l-o-r-y!' which you have heard her give so often as she goes into vision, Brother White arose and informed the audience that his wife was in vision. After stating the manner of her visions, and that she did not breathe while in vision, he invited any one who wished to do so to come forward and examine her. Dr. Drummond, a physician, who was also a First-day Adventist preacher, who (before he saw her in vision) had declared her visions to be of mesmeric origin, and that he could give her a vision, stepped forward, and after a thorough examination, turned very pale, and remarked, 'She doesn't breathe!'

I da te pitam nisi li i ti u tvom postu naznačio 29 maj 1853 godine...Jesi Glasniče, sasvim slučajno jesi...A da ne bi bilo da ja nešta montiram evo...crno na belo...

A u vezi tvoje tvrdnje da na slici nije Elenica i da ja montiram neistine...šta misliš o ...ovom...ovde...da li sam ja to montirao kao neistinu...

E moj Glasniče...kako do sada nisi uspeo shvatiti da nikada ništa ne pišem a da to argumntovano ne mogu dokazati...

A da li bi sada mogao da mi se javno izviniš za onu tvrdnju da montiram neistine o Eleni...:whistling:

Pa, od nekoga koji sve zna, tesko se moze i dobiti bilo kakvo izvinjenje.;)

Pa montiras.
Na toj slici nije Jelena Vajt vec

Dr. Merrit G. Kellogg describes how Ellen White while in vision did not breathe. He cites the evaluation of a Dr. Drummond who was present at a vision that he witnessed. Also included on this page are the eyewitness accounts of D. H. Lamson, Drusilla Lamson, David Seeley, and the Fowlers.

Doktorka Merit i gospodin kelog opisiju kako Gospodja Vjat ne dise prilikom vizije. Gospodiun kelog citira jednog Dr Drumonda koji je to takodje potvrdio.

- - - - - - - - - -

Za cega da mu se izvinim?

Za prevaru sto je na slici rekao da je to Jelna Vajt a u stvari Doktorka Merit a ne Jelna Vajt.

Ajde da vidimod a li ces od tvog sticenika sada traziti da se on izvine?
I d ali je on tolika ljudima da to i ucini?

I na slici nije Helenica, mnogo montiras neistine.

I šta bi sa ovom tvrdnjom Glasniče...

Tvrdiš da na ovoj slici nije Elenica sa jednim svedokom da nije disala...

m-g-kellogg.jpg

Da li sam montirao neistinu...

Da li zvaničan sajt adventista...laže...i neistine montira...Odakle ta slika ...ovde..

mora da su je neki zlobnici montirali a to naravno po tvojoj tvrdnji nije Elenica...

...

- - - - - - - - - -

Znam da je tako nešta nemoguće ...tvrdiće mi da na slici žnije Elemnica a slika sa svaničnog sajta adventista...

A taj Dr.Drummond sasvim slučajno bejaše njen najbliži saradnik i jedan od prvih adventističkih propovednika...

A uz njega izjavu da Elenica ne diše dok ima viziju potpisao je i M. G. Kellogg ovaj na slsici sa Elenom...

m-g-kellogg.jpg

A nešto sam zabaoravio ko on beše...mislim po verskom opredeeljenju...

A da li si sasvim slucajno ovde slago da je ovde Jelena Vajt sa Dr kelogom?

Ova gospodja nije E G Wajt, vec doktorka Merit.

Pa sam engleski tekst ti kaze da nije Jelna Vajt vec dr merit.

Znas ti dobro da nije ali se ponovo sluzis neistinama...

I šta bi sa ovom tvrdnjom Glasniče...

Tvrdiš da na ovoj slici nije Elenica sa jednim svedokom da nije disala...

m-g-kellogg.jpg

Da li sam montirao neistinu...

Da li zvaničan sajt adventista...laže...i neistine montira...Odakle ta slika ...ovde..

mora da su je neki zlobnici montirali a to naravno po tvojoj tvrdnji nije Elenica...

Koliko si ti zaslepljen to je strašno...

- - - - - - - - - -

Znam da je tako nešta nemoguće ...tvrdiće mi da na slici žnije Elemnica a slika sa svaničnog sajta adventista...

Znaci ako je slika sa zvanicnog sajta adventista to sada treba da bude Jelna?

Pa ti Jarihonac ne biras metode da opravdas svoje tvrdnje?

Pa dokazi da je Jelana?

Tekst kaze da je Dr Merit na tom zvanicnom sajtu.

A sada da vidimo da li si ti to sto trazis od mene pa ces kao covekd a se lepo meni izvinis?

Za cega da mu se izvinim?

Za prevaru sto je na slici rekao da je to Jelna Vajt a u stvari Doktorka Merit a ne Jelna Vajt.

Ajde da vidimod a li ces od tvog sticenika sada traziti da se on izvine?
I d ali je on tolika ljudima da to i ucini?

U pravi si što se tiče slike....Nkije Elenica na njoj. I eto Glasniče...

Javno ti se izvinjavam što sam napisao da je na slici Eelenica...Znači izvinjavam se...

A sada šta bi sa Dr.Drummondom...kao svedokom da Elenica nije disala za vreme vizije...Da li je bio adventistički propovednik...

U pravi si što se tiče slike....Nkije Elenica na njoj. I eto Glasniče...

Javno ti se izvinjavam što sam napisao da je na slici Eelenica...Znači izvinjavam se...

A sada šta bi sa Dr.Drummondom...kao svedokom da Elenica nije disala za vreme vizije...Da li je bio adventistički propovednik...

Moras da se izvinis jer jasno pise da nije nemas gde, ali si pokusao da blefiras misleci da necu da primetim.

Eto i ona Dr merit i Dr Kelog su je takodje ispitivali i ustanovili su isto.

I Dr Drumond takodje.

Ja nisam nista tvrdio u vezi Dr. Drumonda da ti se izvinjavam.
Rekao samd a za njega neznam, nisam citao adventisticki sajt kao ti.
Ali u to vreme kao i danss, niko nije prihvatao zdravo za gotvo dok se ne uvere.

Znam vi na netu ste veci strucnjaci od ovih doktora pa ste ustanovili da je disala.:cool:

Poslednja izmena:
Znaci ako je slika sa zvanicnog sajta adventista to sada treba da bude jelna?
Pa dokazid a je jelana?

tekst kaze da je Dr merit na tom zvanicnom sajtu.

A sada da vidimo d ali si ti to sto trazis od mene.

Da jesam Glasniče...I napisah izvinjenje...i nemam problema sa tim...

Dešava se da zbog brzine pisanja, malo umora i tako to...čovek i pogreši...videh sliku pored teksta o izjavama dotičnog doktora da Elenica nije disala i povezah jedno sa drugim...pogrešno ...Znači izvinio sam se...

A sada mi odgovori...ima li iko od svedoka nedisanja da nije bio ...adventista...:whistling:

Da jesam Glasniče...I napisah izvinjenje...i nemam problema sa tim...

Dešava se da zbog brzine pisanja, malo umora i tako to...čovek i pogreši...videh sliku pored teksta o izjavama dotičnog doktora da Elenica nije disala i povezah jedno sa drugim...pogrešno ...Znači izvinio sam se...

A sada mi odgovori...ima li iko od svedoka nedisanja da nije bio ...adventista...:whistling:

Ma ne zbog brzine vec si pokusao blef.

Pa znas da to nije prvi put, uvek kada samd iskutovao sa tobom uvek si pokusavao blef za blefom.

Dr Drumond je prvi put video Jelenu Vajt kada je imala Viziju. A on je bio propovednik pre toga.

Sto se tice Dr. Drummonda, sta te to koppka sto si morao da mi se izvines jeli?

Ponavljam, gde sam ja izjavio da nije bio?

Rekao sam da neznam pa da nam ti kazes to.

Ustanovilo j e da je bilo dobro da samt to trazio

Moras da se izvinis jer jasno pise da nije nemas gde, ali si pokusao da blefiras misleci da necu da primetim.

Kada sam postavio sliku

xm-g-kellogg.jpg.pagespeed.ic.gALrtefyAj.webp

na istoj nije niušta pisalo...Kada sam se vratio na sajt onda sam primetio da ima napisano...I Izvinio se...

Eto i ona Dr merit i Dr Kelog su je takodje ispitivali i ustanovili su isto.

Jesu a sasvim slučajno su bili adventisti...zar ne...Koliko mi se čini Kelog je da kažem izmislio one kukuruzne pahulje...

I Dr Drumond takodje.
Ja nisam nista tvrdio u vezi Dr. Drumonda da ti se izvinjavam.
Rekao samd a za njega neznam, nisam citao adventisticki sajt kao ti.
Ali u to vreme kao i danss, niko nije prihvatao zdravo za gotvo dok se ne uvere.

I tako su se uverili, uverili i tebe ali...nisu uverili mene...

Znam vi na netu ste veci strucnjaci od ovih doktora pa ste ustanovili da je disala.:cool:

Reci mi...Dr.Drummond...čega je bio doktor...

Ja neznamd a li je saradnik bio.

Ali ne bi me cudilo d aje bio kada je ustanovio njene natrpirodne moci.

Da je postao neprijatelj onda bi imalo smisla...

.

Sasvim slucjano svaku diskusiju samnom blefiras i pokusavas ovakve stvari?

A sta bi rekao da nisu postali adventisti?

Rekao bi eto, to je dokaz da ih nije uverila.

Sto se tice Mojeg uverenja.

Ona je sporedna stvar i nije me ona uverila.

Njene knjige su saveti za crkvu, i nemaju zadatak da uvere nekoga.

Sto se tice d ali je neko bio ne advtnista da to vidi.

Neznam nikada me nije znaimalod a to proverim.

Sto se tice, tebe, zasto te nije uverila?

Pa sam djavo je bio u Bozjoj prisutnosti pa ga Bog nije uverio...

Desava se...

Za tebe ce doci vreme ako ne pre onda na kraju

Poslednja izmena:
Drago mi je da si naknadno ...saznao da je Drummond bio adventista pre svedočenja da Elena nije disala tokom vizije...

P ako te to posle ovkavog kiksa hrabri, ponovi jos koji put.

Na mene to ne pali sa Dr Drumondom.

Pogotovo sto poznajem srz adventizma.

I pogotvo sto znam da nije tako kako je bilo, to bi tek bior azlog da on ne bude adventista.

Nravno ti si izabrao ovu drugu stranu, sta drugo da ocekujemo od tebe?

Sada se malo gubiuš...Kaza da te nije zanimalo da to proveriš a napisa ovako...

Nisam s eja izgubio nego opet blefiras i pokusavas sa neistinom.

Dr. Dromund je bio adventista pre nego je video Jelenu vajt.

Nije me zanimalo da to ranije proverim.

A sada samk to citao u materijalima koje si postavio.

Ali sada dok smo diskutovali sam malo pogledoa materijale i video sam to.

I u onim koje si postavio koliko se secam to pise o njemu.

Mnogo te boli da si morao da se izvinis pa bi sada mene da napravis lazovom?

Kada ces jednom skapirati da ja ne lazem.
Meni nisu potrebne te stavri, istina na kraju uvek pobedi...

Poslednja izmena:
Zašto pričaš sam sa sobom a obračaš se meni. Ovaj post si postavio pod...tvoj post...

Hahah . Zabolelo te ovo veceras a.

Sve bi da iskoristis protiv mene i najmanji zarez ne bi li mi vratio?

Strasan je taj greh u coveku, razara ga.

On je dokaz onoga o cemu ovde pricam na forumu i od cega nas je Isus izbavio

A zar trebam da shvatim da slabo kapiras pa neces shvatiti da se tebi obracam pa moram uvek da kopiram tvoj tekst=

Back