ADSL u Cacku???????????????????????

brate razmisli malo sada kada pocnu da stizu drugi provajderi kod vas, kao i sto dolaze kod nas. Ja sam inace na bezicnom internetu i evo ti pojavom odnosno uvodjenjem ADSL-a vec sada pricaju o smanjenju cena ovih mesecnih paketa. Znaci stvar je u tome koliko ih ima. Slicna je situacija i sa taxistima sto ih vise to po nas potrosace bolje. Pa tako sace da vam dodje neobee. cepelin, ima da nagrnu samo a to je dobro...

Ja nisam rekao da cu da odem i da zivim u Japanu... cak ni o vasem trosku a nisam rekao i da meni treba taj protok.. vec samo kazem da taj ADSL treba da postoji i u najgorem selu.. a ne da se mi ovde dr.... sa internetom od 30, 40 kb/s...i jos nas i za to jebavaju k'o majmune, a oni tamo kupuju po Bosni firme i hvale se uspehom Telekoma i njegovog "direktora".

Ancho:
Ti idi u Japan pa tamo zivi!
Ionako ti je lokacija Srbija do Tokija!

Cao ljudi...ja sam ovde nova pa nemojte da me ubijete ako kazem nesto sto ne treba :oops: ...
Dobila sam ADSL pre par dana i stvarno je vrhunski...
Poceli su sa postavljanjem,ali po redu prijavljivanja...
Tako da se bolje prijavite na njihov sajt i dobijate ADSL za par dana,kao ja...
Cmok

I tako se to radi --- otisao sam tamo izdrao se na njih i uzeo modem :)
I dobro je dok nije poce upload ,posto koristim 256/48kb/s i video da nam ovaj "Adsl" ne pruza mozda 2/3 mogucnosti , u odnosu na reklamirano....dakle kakvo dupliranje nemamo ni ono sto placamo ,vreme je da se pojaca pritisak,a sto se tice brzine moracu da dodjem da se izvicem na njih.....opet :)

p.s. [u svakom slucaju ipak mnogo je bolje od modema]

Ja sam sasvim zadovoljan, download je maximalan i konstantan
Ovo su rezultati (768/192)
108480307.png

mawetzka:
Nije tako..."Samo neka mi otvori stranicu u roku od par sekundi,I DA SKIDA FENOMENEALNO i lako cu ja..."-to je vec moj moto...
Nema problema,mogu ja jos brze :):):) i lakse....
pa dobro trebao bi da bude idealno 64 ali to nije realno,nazalost a radi do najbrze do 32, ni pola,a bio je radni dan ,popodne,bez guzve... ali sa DAP-om ili flashget akceleratorom ima rezultata i to za 50% bolje skida...

Back