Adsl, kablovski i drugi načini povezivanja na internet

I LOVE TELEKOM!!!!!!

http://www.telekom.nadlanu.com/isp/default.aspx?ac=snews&ui=32391

Ovim novim paketima su zakopali SBB xD

click16.jpg

386106104.png

A bilo 655/53

Ali mi nesto koci pa rastura....kao da se veza total uspava....ponekad se posle par minuta cimanja i pokretanja nekih drugih internet zahteva probudi , a nekad ni tada....
A kad skidam ,onda je super....nikad ispod 104kB/s da li rapid, mega, easy, sto ranije nije bilo,
Cak mu ne smeta ni pakovanje rapid+easy+mega+onaj nemacki novi sto moze 400MB iz cuga...znaci zadam mu 8 downloada od po min 100MB i onda mogu da idem....a ako mu ostavim samo jedan rapid, sansa pola pola da ce gnjavi ili blokira....ne znam bolji naziv....jer dodjem i bilo koji internet servis radi.....kao da imam ukljucenu detekciju neaktivnosti mreze , a nemam....a nije do racunara jer nista nije promenjeno (deepfreeze) od pocetka....samo protok....

Ja sam na kds internetu u ns-u i topla prekoporuka,bas se retko desava da puknu,vecinom je brzina zakucana na max,jedino sto su malko tromi sa podizanjem brzina i ostalim,al evo ja 2048/256 paket placam 2180 mesecno i to jako dobro radi.Oni paketi sa lokalom su zanimljiviji jer su oni bas bas uvek zakucani na maximalne brzine i nikad im ne pada brzina.Dobra im je podrska i dosta brzo se resavaju problemi,tolerise se 10 dana kasnjenja sa placanjem paketa.Evo malo i speed testa (kao sto vidis uradio sam ga dok pisem ovo :)) :

Poslednja izmena:
Hocu da proverim da li svim ADSL pretplatnicima , bez obzira na ISP stize od telekoma dodatak na telefonski racun od 75 din bez pdv......ili da zaokruzimo na 100 sa pdv....

Onda vas ADSL kosta cena kod ISP+100din telekomu+telefonska pretplata

Mozda nekome izgleda smesno , ali VOIP je ozbiljna zamena telekomovom d(s)ranju....
Jer sa 350din koje drpa telekom moze da se obezbedi prilican broj VOIP razgovora, a ako se jos omasovi , onda ce biti i jevtinije....

ja se ne bih toliko bunio oko adsl brzina. kada su svi imali 56k meni je na pulsnoj bila 14k,a od tada vise nemam net.A sada nemam ni tel. liniju,kablovski,domet za wireles,totalno sam ispao iz tehnoloske trke,a u BG-u sam,uzas. MOZE LI NEKO DA ME PROVSVETLI OKO OVOG 3G NETA,znam cene,pakete,al ono sto me stvarno interesuje je stanje 'nase' mreze i brzine koje su realne,a ne fantomskih 3.6Mb. Ako ga neko ima,nek kaze svoje utiske,bio bih zahvalan

Ej ljudi,imam jedno pitanje...
Nameravam da promenim internet adresu,pa me zanima da li će trebati nešto posebno,ili će biti dovoljno da samo kažem da želim da promenim i to je to?
Nisam se raspitivala nigde pa bih da pitam ovde...
Samo me zanima da li će mi bez problema promeniti adresu ili ću morati opet nešto potpisivati,plaćati ili tako nešto...???

Ej ljudi,imam jedno pitanje...
Nameravam da promenim internet adresu,pa me zanima da li će trebati nešto posebno,ili će biti dovoljno da samo kažem da želim da promenim i to je to?
Nisam se raspitivala nigde pa bih da pitam ovde...
Samo me zanima da li će mi bez problema promeniti adresu ili ću morati opet nešto potpisivati,plaćati ili tako nešto...???

Kako mislis internet adresu? Mislis email adresu? Ama otvori mail na GMAIL-u i zavrsi sve probleme sa glupim provajderskim mailovima.

Back