U ugovoru ADSL sto pise da kod FLAT tarifa garantuju brzinu npr 1Mbps samo do prenesenih 300Mb u toku 24h, da li to jos uvek vazi?
To nema veze sa agregacijom, tj tada nije imalo veze....isto su govorili da je korisnik sam.....
Te pricice mi ni tada ni sada nisu jasne, jer ono sto je teorija telekomunikacija, to sa nazivanim u praksi na trzistu nema veze.....
Dakle da li i danas brzina kod FLAT garantovano drzi nazivnu dok se ne predje neki utvrdjeni limit , a kasnije je zavisno od "okoline"?
Do skora , dok nisu bila ova dva povecanja, sam direktno zavisio od drugih, sad da li je to ISP, Telekom ili moj lokalni snop agregata, ako postoje, to mi nije sto posto jasno, mada mirise cak i na ovo poslednje....na neki nacin(koji , nemam pojma)....
Znaci protok sa sajta koji je dobrano neiskoriscen, cak verujem i ka Srbiji, zavisi od toga da li je vreme za I , II ili III smenu....(tj kao da prati nekog ko jedan dan radi I , drugi II ,pa III pa pauza, pa opet I....)
U teoriji i obecanom , nema govora o ovome, tj ovo bi bila besmislica, ali se osecalo do povecanja, ali ono bas....a znao bih da je jos neko u igri , zbog velikog broja rapidshare iskoriscenih IP....tacno vidis da neko ide u paraleli i skida sa rapidsharea, mada meni to nije smetalo niti je rapidshare bio taj sajt, ali je uticalo na moju brzinu ka mom zeljenom sajtu....