Hm, ima li ovde nekoga ko ima ćerku?
Ja sam baš želela sina, ali brate slatki - čim se rodio lekari su počeli: te pazite da ne plače mnogo dečkići su skloniji da im se pojavi kila, te pipajte testise da vidite da li su spušteni, te povlačite kožicu na piši zbog fimoze... evo sada je ispalo da su ADD/ADHD statistički značajno češći kod dečaka kao i poremećaji iz autističnog spektra, a na stranu što su mentalno slabiji pa im je potrebno daleko više podrške tokom odrastanja. Ja sam sada suočena i sa strahom da se priđe devojčici, pa sa frustracijom zbog tog straha, pa sa uobražavanjem da nikad neće imati devojku
Dok sinovi stasaju do onog doba kada krene njihov procvat, a devojčice to jest žene se zakopaju u gomili uloga kao što su brak, kuća, deca itd. - pa ja mislim da će majke sinova nagurati neku težu psihijatrijsku dijagnozu, bar ja!
Ja sam baš želela sina, ali brate slatki - čim se rodio lekari su počeli: te pazite da ne plače mnogo dečkići su skloniji da im se pojavi kila, te pipajte testise da vidite da li su spušteni, te povlačite kožicu na piši zbog fimoze... evo sada je ispalo da su ADD/ADHD statistički značajno češći kod dečaka kao i poremećaji iz autističnog spektra, a na stranu što su mentalno slabiji pa im je potrebno daleko više podrške tokom odrastanja. Ja sam sada suočena i sa strahom da se priđe devojčici, pa sa frustracijom zbog tog straha, pa sa uobražavanjem da nikad neće imati devojku
Dok sinovi stasaju do onog doba kada krene njihov procvat, a devojčice to jest žene se zakopaju u gomili uloga kao što su brak, kuća, deca itd. - pa ja mislim da će majke sinova nagurati neku težu psihijatrijsku dijagnozu, bar ja!
Američka omega (i engleski EyeQ) su molekularno destilisani i prečišćeni u meri da ne sadrže nepoželjne supstance ni u tragovima (npr. teške metale). A ne sadrže ni vitamine A i D, koje riblje ulje sadrži, i koji se mogu 'predozirati', i potrebno je da se pravi pauza u uzimanju. Sa Omegom pauza nije potrebna a i to što se u drugim preparatima može naći u tragovima dobija na značaju kad je u pitanju višegodišnje uzimanje Omege. Zato ja dajem pare na američki ProEFA.

, a kada ode uveče na košarku, ja ni ne znam da je otišao 

Ne znam koliko to ima veze sa ADHD-om, ali eto....Ja pisem desnom rukom, ali mi je leva noga jaca i sutiram sa njom. 
...pocela sam polako da mu uvodim ostalu hranu, bez puno slatkisa...medjutim, on je i dalje nekako "divalj", kada mu se nesto ne dopada, ili me nesto brani burno reaguje, cupa ,ujeda, place da bole usi...e sad ima tu svega ipak je to musko dete, od 1.5 dana... ,a opet ja nisam uspela da zakazem pregled za njega, nemam nikakve preporuke kod koga da ga odvedem i ne bih tako da nabodem nekog u imeniku i da ga vodim po principu deus ex machine...