Konačno sam uspela. Emisiju 'Hrana kao lek' možete skinuti odlaskom na ovu adresu:
http://www.sendspace.com/file/uslvyr
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Poceo je i da ponavlja rec kad mu se kaze, gleda ljude u oci, prilazi deci. Ima tu jos sto sta sto odskace, ali vazno je da napreduje.
i u poslednje vreme taj neki bes, stipa, grize...
...mene gleda u oci i zove me mama i po imenu...Njegov CNS je sasvim lepo razvijen. Sta bi ste vise, da pise doktorat?![]()
Vidjam tamo gde vodim malca decicu (4-6 godina imaju) koja hodaju na prstima i tako hodaju od prohodavanja (znaci dosta dugo), ali oni imaju jos puno problema, izmedju ostalog ne gledaju ljude i ne pricaju ili vrlo slabo, imaju stereotipne pokrete. I nisu hiperaktivni, aktivniji, cak suprotno, usporeni su, jedini brz tamo je ovaj moj.
I mi napredujemo, da zivimo u Engleskoj i sl. ne znam da li bi se ista od ovog desavalo. Pricamo sve vise. U parkicu smo rekli sand box, slide, flower...Poceo je i da ponavlja rec kad mu se kaze, gleda ljude u oci, prilazi deci. Ima tu jos sto sta sto odskace, ali vazno je da napreduje.
Tamo gde ga vodim su zadovoljni kako napreduje, ni njima nije jasno sta se tu desava, ali kako napreduje govori im da nije nista iz cega se nece "izvuci". Kazu da uopste vise nije hiperaktivan i da mu lako usmere paznju.
Sta odskace:
Lupka se po uvetu i lupa po stvarima (istina manje, puno manje),
Ne mozez ga nikako zainteresovati za nesto ukoliko on to ne zeli i zato kasni u nekim stvarima, dok nesto drugo npr. skapira iz prvog puta iako je npr. teze. Kod logopeda jos i nekako, ali kuci...
Kad je okruzen sa puno ljudi (luna park), pocne da trci kao muva bez glave.
Ne trazi govorom i prstom vec placom, ne zove nas po imenu (mada pocinje da govori mama, baba...)
Prica na engleskom.
Isuvise dobro svira za svoj uzrast. Zna da izlupa nekoliko pesmica, skroz skine melodiju bubnjeva.

Konačno sam uspela. Emisiju 'Hrana kao lek' možete skinuti odlaskom na ovu adresu:
Taj test mu je radjen jos pre tri godine i bili smo jedno vreme na dijeti, ali smo od nekoliko lekara trazili misljenje i oni su nam rekli da su to gluposti i da pustimo dete na miru! Tako smo i postupili....mada....kada sam odgledala ovu emisiju uopste mi nije bilo sve jedno....
na kuhinjskim serpama. Bice on novi Voki Kostic. Sto i nije toliko cudno, cula sam da neka od njih i pocnu da citaju sa 3 godine i mnoze i dele, a ne znaju da kazu mama i tata.
Za engleski, ne zaboravite da je on dete iz Srbije u srpskoj porodici.
A taj dr. je jedan od najboljih, tako da vise verujem njemu i ww, nego ekipi iz Jovanove. Recimo da sam se nasla na sredini ta dva misljenja.
))
...molim te mi reci gdre radite test organskih metabolita...da li se moze odradi u nekoj privatnoj lab. ili decijoj bolnici...@mirna, tiha i povucena
ja sam odnela stloci radi analize na candidu zbog problematicnih stolica,koje su trajale i trajale, a naravno moj pedijatar nije nista preduzimao... pa sam morala da uzmem stvari u svoje ruke...molim te mi reci gdre radite test organskih metabolita...da li se moze odradi u nekoj privatnoj lab. ili decijoj bolnici...
BLPD-Malac najnovije sto svira je pocetak Marsha na Drinu-na kuhinjskim serpama. Bice on novi Voki Kostic. Sto i nije toliko cudno, cula sam da neka od njih i pocnu da citaju sa 3 godine i mnoze i dele, a ne znaju da kazu mama i tata.
Za engleski, ne zaboravite da je on dete iz Srbije u srpskoj porodici.
Pored kandide i vakcina, za uzrok pervazivnih poremecaja i usporenog razvoja se navodi: I nijedan nije dokazan...
lekovi za odrzavanje trudnoce, - Uzimala
"Tezak" porodjaj- vakum, carski rez, nedostatak O2,
Zutica, cak i fizioloska ukoliko prelazi 300, Nasa bila 309
Alkohol u trudnoci,
Nasledje, ukoliko roditelj ima/imao neki pervazivni poremecaj ili sporije se razvijao

ali ja kad sam ga sinoc videla sa decom, bilo mi bas uzasno...hteo je i on da se vozi u nekom auticu i posto mu nisu dali odmah on je ustinuo i ugrizao dve devojcice

Izvinjavam se, mislila sam da je to pravilo promenjeno.
Npr. da li moze da se navode stvari tipa vit.C, omega 9, riblje ulje ili i to spada u ime leka?