mirna. tiha i povučena...
Početnik
- Poruka
- 40
uh, to je bila moja prica.
da ne govorim o tome kada odemo na rodjendan kod rodbine. on sedi i prica i uopste ne gleda sta se sa detetom desava. ja kazem ne, sin ne poslusa, on i dalje sedi i prica. to me je raspamecivalo.
a od njegove recenice "docekujes me na noz" dizala mi se kosa na glavi.
davno bilo, sin je sada veliki, a ja muza vise uopste ne docekujem. dosao-ne dosao, isto mi se hvata, ni ne primetim tako da on nasrce na mene i pita sta ima novo, a ja pisem rad za casopis i mrzi me da govorim.
Ovaj deo sa rodjendanima kod rodbine mi je takodje poznat....ali redovno ispadnem ja babaroga koja ne da deci da disu i koja treba da se opusti....ali ja prosto nemam tu sposobnost kuliranja koju on ima. Mada, u mom okruzenju ima dosta ovakvih oceva, tako da sam ja to shvatila kao nesto sto je prosto zajednicko muskom rodu. Ne mogu da kazem da su bezosecajni, ali da prosto nemaju taj osecaj privrzenosti koji mi majke imamo. To je valjda u neku ruku normalno....

. Najbolji deo je Hudson (Gledajuci po blizini NYC-a i cenama) county, preko puta Manhattan-a, jako lepo, skupo za Jersey ali i dalje jeftinije od NYC.