Adaptacija stana od poda do plafona

Jel mozes da okacis neku slicicu da vidim kako izgledaju ti stikeri?
Radijus kretanja mi je suzen pa da ne idem dzebe ako to nije ono sto mi treba pls?

Paaa baš da kačim sliku, ne mogu, ako ćeš da sačekaš koji dan da dobijem nazad bluetooth. Zato bolje da ti objasnim do detalja... imaš različite sličice, mogu da se lepe na svakakve površine, znači samolepive su, mogu i na zid i na pločice itd.
Moje su ove marke http://www.crearreda.com/ a imaš i drugih proizvođača ali je to u principu to!

Ако неко зна сајт где могу да видим прозоре и врата, нека напише.
Хвала

Eo ovde mozes da pogledas za prozore i vrata, imaju veliki izbor pvc stolarije, sa komarnicima... alu i pvc roletne i na dugme... zastakljivanje terasa... Venecijaneri...
Sobna vrata od medijapana onaj američki fazon, sigurnosna vrata...
http://www.dass-pvc.com/

Poslednja izmena:
Dobar dan i od mene
koliko sam dugo pismo otkucala i računar me preejeba.
Moram skraćenu verziju sad.
Kao što sam obnarodovala imamo majstore a u isto vreme i Sina Baju Antihrista (malino, 23 meseca star) koji uživa u svemu pošto:
U sred dvorišta (neuobičajeno za ovaj kraj pošto svi kipuju pesak na uliczu eventualno trotoar) ima pesak da se valja u njemu, da kopa, raznosi a i zapišava
U sred dvorišta ima i džakove cementa koji kada se iscepaju i nisu naročito ukusni, a i teraju na kijanje
U sred dvorišta je i mešalica koja nema neku naročitu funkciju osim da se zapišava
U sred dvorišta su i majstori tj njihove rukavice kutije sa ekserima, tesle , čekići i sl kao nepresušn izvor zanimacije šta razvući po dvorištu.O crevu za zalivanje betona ne treba trošiti reči. obmotao ga je oko mešalice.
Jedan od majstora je izgledami velik Bajin fan pa mu oprašta i što je:
- celu dvolitarku ladnog (tz zmiče ladno ili ladno ko zmija) piva dovatio i probušio (o sudbini piva iz flaše postoje razne hipoteze) ( a majstor joj se taman meračio da popije)
- sapun koji sam im dala da operu ruke dovatio odmno ga negde pa ga majstor tražio i ipak našao
- kačkete koje na momente skinu odnese par metara dalje
- sve vreme kontoliše šta rade, ako ne pravi štetu izvrne se pored njih i kontroliše tj krade zanat.
Zbog svega napred navedenog, Baja će ubuduće ići sa majstorima u nadnicu, da malo i on bude koristan.

Evo da se i ja malo javim.
Kod mene je danas pocelo masinsko malterisanje zidova. Fino izgleda. Ono sto im otpadne na pod pokupimo spahlom i malterisemo podrum. Dobro se neko setio te fore. :)

Sve je spremno i za keramicara da udje ali cekamo da izadju ovi sto malterisu da ne bi stvarali guzvu.
Struja je gotova. Imamo fantasticnog elektricara........u principu svi koji su videli kako je razveo struju, rekli su da takav rad odavno nisu videli, tj. sve je "po propisima" a to navodno kod nas ne rade tako uopste. Stvarno divan covek.......za svaku preporuku.

Znaci cim izadju ovi sto malterisu, ulazi keramicar i gipsar da radi plafon. Onda valjda jos ravnajuci sloj i sve je spremno za parket. Naravno, to zavisi koliko ce dugo trebati da se osusi pod. Nadam se vrlo malo :)

Evo da se i ja malo javim.
Kod mene je danas pocelo masinsko malterisanje zidova. Fino izgleda. Ono sto im otpadne na pod pokupimo spahlom i malterisemo podrum. Dobro se neko setio te fore. :)

Sve je spremno i za keramicara da udje ali cekamo da izadju ovi sto malterisu da ne bi stvarali guzvu.
Struja je gotova. Imamo fantasticnog elektricara........u principu svi koji su videli kako je razveo struju, rekli su da takav rad odavno nisu videli, tj. sve je "po propisima" a to navodno kod nas ne rade tako uopste. Stvarno divan covek.......za svaku preporuku.

Znaci cim izadju ovi sto malterisu, ulazi keramicar i gipsar da radi plafon. Onda valjda jos ravnajuci sloj i sve je spremno za parket. Naravno, to zavisi koliko ce dugo trebati da se osusi pod. Nadam se vrlo malo :)

Благо теби.
Код вас то све експресно.
Свака част, још мало и уселење.
:super:

Back