mirabel
Iskusan
- Poruka
- 5.543
@kistina
ogromno hvala!
Nemoj lexan ili sl. ako Boga znas! Stavio moj svekar na veliku terasu ispred kuce, ne moz' se dise, odvratno je!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@kistina
ogromno hvala!
cekte ljudi
pa je l onda mislite da vise moze da se dise pod staklom (sa tom metalnom konstrukcijom)?
Ne, isto je. Sa staklom bar imam iskustva, pakao je i ispod njega, ne zove se bez veze efekat staklene baste.

pa to!
i sta onda da metem??![]()
pa to!
Ventilator pod staklo onaj najseljackiji da vrti vazduh.
Problem snega i kise resava i staklo i leksan.
E sad, sunce je veci problem jer ti hoces nesto providno da ti ne zamraci stan, a sve sto propusta svetlost, propusta i toplotu.
Vec sam rekla da su me ubedjivali na sajmu da leksan u opal beloj boji propusta prijatnu svetlost za sedenje,kao blaga hladovina, a manje je vruce nego ispod providnog. Ne znam da li je istina. Od onog sto sam videla mi je i neka sivkasta (mislim da je zovu dim boja) bila prihvatljiva, mislim da propusta manje od te opal bele. Moras da odes da vidis i da popricas sa nekim ko se time bavi.
A ima i ona bolja varijanta sto stavljaju po kaficima, pa rasprsuje vodu, bas osvezava.

...
...ali nisam kod nas video...wooow...i TO čudo došlo u ove krajeve...![]()

Mi imamo tu dim boju, ali kad sunce upece odozgo nije bas prijatno za sedenje ispod.

imas u kaficima na Obilicevom vencu![]()
Tako sam i mislila, hvala ti, da znam da ne nasedam na price prodavaca. Dakle, izgleda da ne postoji materijal koji nece zamraciti, a da bude prijatno ispod.![]()
pa to!
uvek ce ti tu prziti ali ako zamracis to je max koji mozes da postignes... odnosno min temperature 

Ja volim taman parket. E sad, ja sam klasican parket koji je i pre stajao u stanu bajcovala u tamno bordo. Nemam iskustva sa tim kupovnim ali to vec znas i sama da postoje razlicite klase kvaliteta. Sto se tice boje- ja uzivam u njoj, mnogo sam srecna sto mi je u kuci bordo parket
Ali ja sam znala da volim i taj crvenkasti namestaj tako da sam i dnevnu sobu tako opremila. Samo napred!!!![]()

Ова је гарнитура коју планирамо.
И овакав регал би направили.
А паркет је управо те боје као регал.
Шта мислите, јел би се утопио регал уз паркет?