Adaptacija stana od poda do plafona

pa to!
i sta onda da metem??:roll:

Problem snega i kise resava i staklo i leksan.
E sad, sunce je veci problem jer ti hoces nesto providno da ti ne zamraci stan, a sve sto propusta svetlost, propusta i toplotu.
Vec sam rekla da su me ubedjivali na sajmu da leksan u opal beloj boji propusta prijatnu svetlost za sedenje,kao blaga hladovina, a manje je vruce nego ispod providnog. Ne znam da li je istina. Od onog sto sam videla mi je i neka sivkasta (mislim da je zovu dim boja) bila prihvatljiva, mislim da propusta manje od te opal bele. Moras da odes da vidis i da popricas sa nekim ko se time bavi.

Ventilator pod staklo onaj najseljackiji da vrti vazduh.

A ima i ona bolja varijanta sto stavljaju po kaficima, pa rasprsuje vodu, bas osvezava.

Problem snega i kise resava i staklo i leksan.
E sad, sunce je veci problem jer ti hoces nesto providno da ti ne zamraci stan, a sve sto propusta svetlost, propusta i toplotu.
Vec sam rekla da su me ubedjivali na sajmu da leksan u opal beloj boji propusta prijatnu svetlost za sedenje,kao blaga hladovina, a manje je vruce nego ispod providnog. Ne znam da li je istina. Od onog sto sam videla mi je i neka sivkasta (mislim da je zovu dim boja) bila prihvatljiva, mislim da propusta manje od te opal bele. Moras da odes da vidis i da popricas sa nekim ko se time bavi.

Mi imamo tu dim boju, ali kad sunce upece odozgo nije bas prijatno za sedenje ispod.

pa to!
i sta onda da metem??:roll:

staklo pre nego vestacke materijale, a ispod njega napravis roletnu-baldahin koji mozes po potrebi da stavis i sklonis, naravno taman materijal, debela ladovina :lol: uvek ce ti tu prziti ali ako zamracis to je max koji mozes da postignes... odnosno min temperature :)

imas roletne za kose prozore, tako da cak i za taj ravan stakleni krov sigurno moze neko cudo da se napravi ili obicna tenda ali platnena koju mozes da navuces ili sklonis kad hoces vise svetla...

Жене помагајте! И Марио! Збиља где нестаде човек?

Елем. Бирамо паркет.
Које су вама најлепше боје? Шта је практично?
Треба ми нешто елегантно, али не модерно.

Нама се свиђа боја трешње, тј. тамно дрво па вуче на црвенкасто.
То лепо изгледа кад видиш узорак, али се искрено бојим да не зезнемо.

Искуства, помоћ, мишљење....
:bye:

Ja volim taman parket. E sad, ja sam klasican parket koji je i pre stajao u stanu bajcovala u tamno bordo. Nemam iskustva sa tim kupovnim ali to vec znas i sama da postoje razlicite klase kvaliteta. Sto se tice boje- ja uzivam u njoj, mnogo sam srecna sto mi je u kuci bordo parket :super:
Ali ja sam znala da volim i taj crvenkasti namestaj tako da sam i dnevnu sobu tako opremila. Samo napred!!!:super:

Ako mene pitate uvek sam za klasicnu boju parketa.
Pogotovo kad se ne zna kakav ce biti namestaj i unutrasnja stolarija .
Pa tu nema mnogo promasaja...parket je boje parketa i cao.

Kod nas je sva stolarija bela , sve drveno u stanu ( police , ulazna vrata ) venge , parket klasican hrastov....i sve deluje sasvim ok uopšte nije sareno.

Ja volim taman parket. E sad, ja sam klasican parket koji je i pre stajao u stanu bajcovala u tamno bordo. Nemam iskustva sa tim kupovnim ali to vec znas i sama da postoje razlicite klase kvaliteta. Sto se tice boje- ja uzivam u njoj, mnogo sam srecna sto mi je u kuci bordo parket :super:
Ali ja sam znala da volim i taj crvenkasti namestaj tako da sam i dnevnu sobu tako opremila. Samo napred!!!:super:

Хвала вам свима на саветима, душе сте.:heart:
Тебе би пхеноменом замолила ако имаш слику да окачиш?

Ми смо мислили ту боју-трешња-отприлике то што ти описујеш. Онда би смо узели и такав намештај(сто и полице), док би гарнитура била беж-крем, већ сам је качила овде.
Шта мислите јел то иде?

И кухиња ће бити крем и паркет у кухињи. Ово говорим јер нам је дневна спојена са кухињом. Значи биће 2 боје паркета.

Знамо да је рибља кост најбоља веза али смо се ипак одлучили за бродски под.

Е да, и прозори ће нам бити у боји дрвета, још не знамо којег. И унутрашња врата исто трешња.

Све сам написала с брда с дола. Надам се да ће те разумети.
:bye:

Ова је гарнитура коју планирамо.
И овакав регал би направили.
А паркет је управо те боје као регал.

Шта мислите, јел би се утопио регал уз паркет?

a zasto ne ubacis dve boje parketa i da slozis to u kocku? na primer jedna boja neka bude kao boja regala etc a druga boja neka bude u boji vrata/stolarije. mislim da negde imam slike kako to otprilike izgleda, pa cim ih budem nasla postavicu ih ovde.
ps, nemoj samo visoki sjaj na sve ovo da stavljas.

Back