Jao Kvinsiiiiii ,
Pa dakle u ovoj zemlji stvarno nema nista jednostavno i pošteno.
Svi traze da platis a niko ne garantuje kvalitetnu isporuku.
U tvom slucaju isporuku uopšte.
Ne razumem kako se ovde posluje majke mi .
Ja kao kupac imam obaveze oni kao prodavci nemaju.
Kad ja ne platim meni ne isporuce robu il me ganjaju za istu tj teraju da platim pa tek onda isporuka a kada oni meni ne isporuce kupljenu robu il je isporuce nekvalitetnu , sa felerom, il oštecenu onda nikom nista ??? Prakticno samo ja imam obavezu da platim sve druge pbaveze i prava nestaju sa mojim placanjem.
Koliko sam shvatila ovde vazi princip samo ti plati pa cemo da vidimo za dalje.
Ne znam jesam pricala mislim da jesam o prodavacici stolica .
Udjem ja u radnju i kazem super stolice dajte 6 kom , i platim uredno, dobijem rukom pisan racun da sam platila i sta sam platila i koliko sam dala i kazu mi isporuka za 30 dana

Ajd dobro mislim se taman toliko necu kuvati

al pitam usput a kad dobijam fiskalni , kazu mi sa stolicama . Reko ajd bas da vidim i to cudo ( svi to kazu niko ga ne posalje zaista ) i pitam jel ima neka garancija na ove stolice kad zena ni tri ni cetiri mrtva ladna kaze :" JA sam ti garancija " .
Kad se nisam tu od smeha zacenila nikad necu .
Koji lik mislim se ja ...a ona sva vesela sto je tako bitna i sto eto od nje sve zavisi .
Stolice jos nisu stigle ....a kad ce ne znamo
Prica br 2 vezana je za Gorenje ....
Pičnuli meni stolari vrata na frizideru i ulubili ih onako pošteno.
Okrenemo gorenje kazu nam da vrata nemaju na lageru jos im nisu trebala al da ce da poruce za nas iz slovenije a mi da donesemo depozit. Pri tom kazu vrata kostaju 13 140 din plus ugradnja.
Odnesem ja depozit od 50 evra dobijem racuna za to , prilozim stolarima odbijem im od placanja i mislim zavrseno je, Kad zovu juce iz gorenja. Stigla vrata al nisu 13 140 nego 17 500.

Pita moj bunovni muz kako bre 17500 rekli ste ni 13 i nesto i prodavacica kaze poskupelo u sloveniji

.Bude on pametan pa kaze necu vrata vratite mi depozit nasta to lici. Kaze zena ajd da vidim sa šefom pa da vam se javim. Posle par sati javlja se druga . Kaze nisu poskupela vrata

nego je devojka koja je ugovarala posao zajebala stvar , tj vrata su 13140 +pdv+ marza i to mu dodje 17500.
Pitamo je mi jel normalna i kakve to sad ima veze sa nama mi smo uzeli od majstora 13140 i ne pada nam na pamet da damo ni dinar vise , i necemo vrata u slucaju da nam se naplati vise , kaze ona jao molim vas dodjite ima nama da odbiju od plate sve to. Mislim se nek vam odbiju kad ste glupe i ne znate posao. pri tom ste i bezobrazne i htele ste na slovence da se vadite
Posle dva h zove treca , kaze rekao direktor da dodjemo da platimo tih 13140 koliko nam je receno a oni nam salju i majstora za ugradnju na svoj racun jer su zahebali stvar. (Inace ugradnja je oko 30 evra

. )Ostatak para devojke ce platiti iz svog dzepa.
Cekam ih da dodju ovih dana...
I još se cudim zasto bilo ko na ovom svetu misli da ima pravo da svoju gresku popravlja iz mog novčanika ????