Adaptacija stana od poda do plafona

Nisam nasla adekvatan još.
Ono sto bi odgovaralo po estetici nije dobre velicine .
Ovih dana to moram da resim jer je ona non stop na podu .
A soba joj je inace u haosu , nikako da je sredimo temeljno.

ja znam da sto se decije sobe tice ne bi bas pratila trend i bi kupula malo veci tepih , da ima dete gde da sedne .....drvo je drvo ali tepih je tepih ...:) ja sam ovde pre neki dan videla roze sa nekim rezedim krugovoma , pa bilo je i nekih cvetica( ili leptira) po krugovima ....presladak , videla ga u prolazu :)

jednostavno ne zelim da vidim, kao ni grand paradu :hahaha:
Kazem vam ja, platite arhitektu da vam se ne bi smejali posle :mrgreen:

То је бацање пара.
Ми смо је ангажовали, ништа не ради, дође и донесе ми један предлог еј!!! Замисли безобразлука!
А платила сам јој да ми даје предлоге!!! И на крају ми сами све смислимо, она само уради пројекат.:roll:
Ма то је катастрофа!!!:thumbdown:

Kad sam trazila ko ce da mi radi stan , svratila je i jedna fina gdja arhitekta ....prvo njeno pitanje je bilo " Koliko para imate "

Sta to znaci ...da ako imam 20 000 za adaptaciju mogu da dobijem jedan nivo usluge i kvaliteta a ako imam 50 000 dobicu nesto sasvim drugo??? Nece ona da trosi brilijantne ideje na nas oji nemamo "dovoljno " para za to. :roll:

Tad je bila i nikad vise.

То је бацање пара.
Ми смо је ангажовали, ништа не ради, дође и донесе ми један предлог еј!!! Замисли безобразлука!
А платила сам јој да ми даје предлоге!!! И на крају ми сами све смислимо, она само уради пројекат.:roll:
Ма то је катастрофа!!!:thumbdown:

To mora da su sa megatrenda i sličnih poluškola viših, napumpaju ih samopouzdanjem pa kad jurnu da urnišu ljudima stanove :lol:
Posto sam ja po struci umetnik, nisam zazirao od saveta prijatelja koji je arhitekta... Dosao je jedan dan, seli i popričali... Dao mi par ideja i vrlo brzo sam imao sliku onoga sto je najbolje :)

Uvek pitajte koji fakultet je dotična osoba zavrsila, ja sam ih hvatao kako se predstavljaju lažno
Tačnije, koje je ime obrazovne ustanove :)
Jednu sam namagarčio tako sto sam pitao ko joj je predavao izvesni predmet a ona se kao ne seća... A jedan od glavnih predmeta, čovek predaje 100 godina :)

Samo drzavni fakulteti ;)

Mirka, ako nije hića za par dana možeš imati tepih po porudžbini (mislim: kvalitet, boja, dimenzije ili čak dizajn po tvom ili dečijem crtežu). Znam da to radi atelje Antre, Stara Pazova, a možda ima još poneko.
Nije mi ideja da ih reklamiram nego da predložim, pa se nadam da neće neko izbrisati post.

Kad sam trazila ko ce da mi radi stan , svratila je i jedna fina gdja arhitekta ....prvo njeno pitanje je bilo " Koliko para imate "

Sta to znaci ...da ako imam 20 000 za adaptaciju mogu da dobijem jedan nivo usluge i kvaliteta a ako imam 50 000 dobicu nesto sasvim drugo??? Nece ona da trosi brilijantne ideje na nas oji nemamo "dovoljno " para za to. :roll:

pa lepo vas je pitala, sta treba da vam radi projekat sa kliznim staklenim vratima, bazenom i kojekakvim perverzijama ako nemate love... Mislim, nije to sipanje iz rukava, javi joj se projekat i to je to.... E sad, uspešan menadzer oseti sta kupac trazi ali mi taj predmet nismo imali =)

To mora da su sa megatrenda i sličnih poluškola viših, napumpaju ih samopouzdanjem pa kad jurnu da urnišu ljudima stanove :lol:
Posto sam ja po struci umetnik, nisam zazirao od saveta prijatelja koji je arhitekta... Dosao je jedan dan, seli i popričali... Dao mi par ideja i vrlo brzo sam imao sliku onoga sto je najbolje :)

Uvek pitajte koji fakultet je dotična osoba zavrsila, ja sam ih hvatao kako se predstavljaju lažno
Tačnije, koje je ime obrazovne ustanove :)
Jednu sam namagarčio tako sto sam pitao ko joj je predavao izvesni predmet a ona se kao ne seća... A jedan od glavnih predmeta, čovek predaje 100 godina :)

Samo drzavni fakulteti ;)

Не ценим људе по томе који су факултет завршили, већ по њиховом раду и труду.
Ја нисам визуелни тип, и немам пуно идеја кад видим неки простор.
Али после рада са дотичном, видевши да је скоро гора од мене(никад нисам била креативна, а наспрам ње сам креативац:roll:), сутра могу да почнем да се бавим ентеријером.

Не ценим људе по томе који су факултет завршили, већ по њиховом раду и труду.
Ја нисам визуелни тип, и немам пуно идеја кад видим неки простор.
Али после рада са дотичном, видевши да је скоро гора од мене(никад нисам била креативна, а наспрам ње сам креативац:roll:), сутра могу да почнем да се бавим ентеријером.

Super, zato prvo trazite cv da vidite pre bilo kakvog projekta... Ima toliko skolica po beogradu koje imaju predmet enterijer i slično...
A kada pogledate njihov cv a ono katastrofa :lol:

I vodite racuna, ima podosta laznog predstavljanja i podmetanja tuđih projekata...

mislim da je glupo formulisala pitanje, ali poenta je da dizajner enterijera mora da zna kolikim budzetom moze da raspolaze. gradjevinski radovi su uglavnom sa istim ili jako slicnim cenama (radovi rusenja, zidarski, armiracki, betonski i arm betonski. zanatski radovi se razlikuju po tome sta investitor zeli. dakle ako neko zeli keramiku bardelli naravno da ce cene biti vece. neko opet nema para za bardeli pa ce uzeti tozu i tako. uglavnom to pitanje finansija jeste skakljivo i uvek mora lepo da se formulise, ali sam kvalitet izvodjenja radova mora biti perfektan da ne bi bilo ovoliko negativnih komentara.

ljudi, sto se bore misli moje :confused:
kupiti belu koznu garnituru ili ne?
svidja mi se, ali... odrzavanje itd
znam da ste vec pisali o tome, ali razlicito, neki kazu lako se odrzava neki kazu pakao
a ja ne znam
i nemam sliku da okacim :(

Uh,ako imas malu decu to ce stvarno biti jako tesko.

Ja ne mogu ni crnu dobro da odrzavam sa klincima od desetak godina......jer se uvek nesto desi ( ili se prospe lak za nokte, ili jogurt, hemiska, .......)

Moj savet je NE!

Ovo je jedna od najzanimljivijih tema koje sam mogla da pratim bilo kada.
Divim se preobrazajima prostora kroz koje je prosla Mirka i kopka me ovaj salonac.
Inace, pre pet godina sam prosla, potpuno neuka, kroz gadnu adaptaciju, sa brojnim promasajima majstora i svojim. Vremenom popravljam na sitno, iako bih sve najradije iz pocetka... Osim majstora

Данас долази мм и каже:"Знаш шта су нам Дивни мајстори данас урадили?"
ја(очи већ овакве :eek: ):"Шта?"
Он:"Замалтерисали нам утичнице за стују у спаваћој соби."

Нисам знала дал да плачем или да се смејем.:sad2::hahaha:

Он им рекао за ту грешку, кажу они нема ту утичнице, он им опет понови да су ту две утичнице, тек онда су скинули малтер и кажу:"Види стварно.":whistling:

Треба ми смајли који се лупа шаком по челу! А може и овај! :dash::dash:

Данас долази мм и каже:"Знаш шта су нам Дивни мајстори данас урадили?"
ја(очи већ овакве :eek: ):"Шта?"
Он:"Замалтерисали нам утичнице за стују у спаваћој соби."

Нисам знала дал да плачем или да се смејем.:sad2::hahaha:

Он им рекао за ту грешку, кажу они нема ту утичнице, он им опет понови да су ту две утичнице, тек онда су скинули малтер и кажу:"Види стварно.":whistling:

Треба ми смајли који се лупа шаком по челу! А може и овај! :dash::dash:

:rotf::rotf::rotf: A meni kad su renovirali kupatilo zaneli se i probili mi zid do sobe :eek: Zamisli, ležim na krevetu i vidim wc šolju :roll: Dogovor je bio - nema sr*nja dok se rupa ne zakrpi :hahaha:

Е то је онда већ други филм.
Муж гледа ташту или жена свекрву.:eek::hahaha:
Фантастично у сваком погледу.

Е бар се исмејасмо, на сву ту муку.:mrgreen:

A zamisli muku kad se 5 dana trudim da mi što manje prašine ulazi u sobu jer sam baš alergična na istu, i zastranim sa stavljanjem krpe između poda i vrata i onda mi pametnjaković proleti kroz zid :dash::dash::dash: (ovako) :lol: E, da, ovo mi je prvi i poslednji put u životu da živim u stanu u kome se full renovira kupatilo! Nema gore, verujte!

Back