alal
Iskusan
- Poruka
- 6.613
20 e ruke za stolicu... jb.te ja radim za kikiriki...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Stolice imaju dve povrsine od 40x40cm.Jel mislis da je to mnogo zaista?Za jastuke su mi uzimali 10e,ali sa dugmadima,tapaciranim takodje..Vrhunski su uradili...20 e ruke za stolicu... jb.te ja radim za kikiriki...

Imam savrsenog tapetara,ako hoces tel na pp.![]()

jej, hoću, hvala!
nego, u tom našem trosedu ima onaj grozni mehanizam na razvlačenje sa letvicama, koji se potpuno razdrndao, pa bi i to trebalo da se promeni (mada nam to sad nije prioritet, možda bismo to i kasnije radili). zna li neko nešto o onim latoflex, elastoflex i sl. sistemima?
jej, hoću, hvala!
nego, u tom našem trosedu ima onaj grozni mehanizam na razvlačenje sa letvicama, koji se potpuno razdrndao, pa bi i to trebalo da se promeni (mada nam to sad nije prioritet, možda bismo to i kasnije radili). zna li neko nešto o onim latoflex, elastoflex i sl. sistemima?
Ako cete da kupujete plocast materijal i angazujete stolara, najjeftinija vam je Agacia koja je relativno blizu i Dipo-a (Treci bulevar).
Dipo radi Funder i Max i nije vam najjeftiniji, Darex radi Egger koji je relativno skuplji, a Pinoles Kronospan koji je srednji sa cenama. Njaskuplja iverica vam je Wodego, koju radi Kastor. Od vecih uvoznika ploca imate jos i Europanel team, Artinvest i jos neke koji posluju kao VP.
Najjeftinija iverica ali i nizeg kvaliteta je Falco, a drze je sve radionice koje rade usluzno rezanje i kantovanje.
Mi smo platili kuhinju sa sve majstorom 700 evra s radom (pre 2 godine), ali smo sami napravili projekat kako treba da izgleda i kompletno izabrali materijal.
Ako hoces skuplju ali i kvalitetniju kuhinju imas opcije da odes u Artinvest, Ecoform, Interactive Design ili Gorenje studio, pa ti oni urade sve od A do S.
Takodje u Pevecu imas izbor od nekih 30-ak kuhinja sto po elementima, sto kao set, pa mozes da vidis ima li neka da ti se svidja.
Za set kuhinju ako hoces da ustedis, mozes da prodjes i sa 300-450 evra.
Srecno!
iverice?
al mu necu oprostiti ako zahebe tapete.[/QUOTE]

Kuhinje: gledao DanKuchen, ne deluje mi ubedljivo, Eurosalon takodje, Gornje kuhinje Delta i Sigma odlicno izgledaju. Cene, mislim da je preskupo za nekoliko metara farbanog drveta.
Sto se tice Konture koju je neko spomenuo, na sajmu su imali izlozenu kuhinju, cena bez uredjaja, je bila 10k eur !!! samo je radna ploca bila 1000 eur !!!
Drugar, koji je inace direktor jedne strane renomirane firme u bg, sto znaci da moze da plati, dobio je ponudu za kuhinju od Konture za koju je rekao da je suluda i na kraju kupio u Gorenju.
Ako neko ima orjentacionu cenu za njihovu kuhinju po m2 neka objavi.
Kuhinju nameravam da pravim i ocekujem bar 1/2 nizu cenu od Gorenja, Eurosalona ili DanKuchen. Materijali su poznati a dizajn moze i da se kopira po zelji.
.
meni kontura radi kuhinju, za koju su u gorenju trazili 1.500 evra vise, plus sto ne rade po meri, nego kako se uklopi, pa prazan neiskoriscen prostor krpe maskom.
Kod mene je zavrseno krecenje , danas elektircari zavrsavaju sve ono sto zovu galanterija ...Kraj još nije izvestan al ja se nadam da ce uskoro jer sam slaba sa zivcima vec.
Kod mene je zavrseno krecenje , danas elektircari zavrsavaju sve ono sto zovu galanterija ...Kraj još nije izvestan al ja se nadam da ce uskoro jer sam slaba sa zivcima vec.
Evo slika od danas...
![]()
![]()
Kad se pociste svi majstori ovih dana slikacu i ostatak , sad vec lici na stan i lepo je , al ja nikako ne shvatam da cu tu uskoro i da zivim.
nego kako li muz pristade na tu rozlu i ljubicanstvenu
ili bi bili krvavi...Da li si zadovljna gipsanim radovima (spusteni plafon), da li mozes da preporucis majstora ?
svaka cast! vidi se krajnego kako li muz pristade na tu rozlu i ljubicanstvenu
i za to svaka cast, mi se preganjamo oko svake sitnice i zato su nam zidovi beli
ili bi bili krvavi...
od tuge , besa i muke, kad se svadjalo sa komsijama i kad se borilo za kvalitet ....ne znam sa kojim pravom bi mi on birao boje.