Kazu neki majstori sa kojim sam razgovarala da sasvim korektne plocice npr mozes kupiti a da su domace. I da kostaju vrlo vrlo povoljno. Ja sam bila skepticna prema toj prici i kupovala sam špansku keramiku koja je skoro 3x skuplja od domace.
i mene su uputili na domaće prizvođače, tvrde da ima vrlo kvalitetnih pločica i da su drastično jeftinije od španskih i italijanskih, međutim, od onog što sam videla slaba vajda, meni se one boje i dezeni ič ne dopadaju. moram detaljnije da razgledam, mi smo zamislile neku ovakvu kombinaciju:
ako među ’poletovim’ pronađem ovakve boje, i'll take it!
najzgodnije bi bilo da sve za kupatilo kupimo na jednom mestu (neko mi je savetovao metalcoop), a ako ipak to nije najidealnije rešenje, nabacite mi par ideja, neki izbor firmi kojima ste zadovoljni. evo otprilike nekoliko predloga za sanitarije šta smo mi zamislile, čisto zbog reference:
mirka, neko je ovde već pominjao
konturu, možda ne bi bilo loše da odeš ako nađeš vremena, ljudi su zaista genijalci. ćaletu su pravili celu dnevnu sobu pre par godina + trpezarijski sto sličnih dimenzija (sa skrivenom fiokom za proširenje za 6 osoba), doduše boja je bila neka trešnja or sth. ali kod njih stvarno može da se namaštava do mile volje, sve zahteve poštuju i sve urade vrhunski. iako važe za jedne od najskupljih, sve mi se čini da bi njihov sto ipak koštao manje od 135000. u svakom slučaju, vredi pokušati.
mačka: i ja sam se primila na tapete (a sad me i foto-tapete iznova fasciniraju, pošto je u odabiru samo nebo granica, a i mi smo nekako namerile da nam stan bude u ’70s fazonu), ima zaista genijalnih dezena, ja sam kod nas iskopala ovo:
http://www.megaline.rs/cms/category.php?qcatid=88