Mirka??![]()
ma pusti je..

vidis da se sepuri
nece ni da nas pozdravi...
sve po principu
ja sam ovde glavna
zidam kucu trokatnicu,
mesam malter motam zicu..
da nam zivi, zivi rad...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mirka??![]()

ne mogu da omašim pa to ti je.
bilo je iscrpnije nego što sam očekivala.

jasam i dalje plavuša
zašto se ti Mirka bakćeš sama sa njima
da nije to ipak dosadan posao pravi za muškarca
sorry ako sam rekla nešto pogrešno

Odgovor lezi na početku ove teme
Vec sam pisala o tome .
Al i sama se pitam svakog dana šta mi to treba u zivotu.
I marina ne kaze se muškaraca nego emancipovana , nemoj si neobrazovana forumski![]()
Odgovor lezi na početku ove teme
Vec sam pisala o tome .
Al i sama se pitam svakog dana šta mi to treba u zivotu.
I marina ne kaze se muškaraca nego emancipovana , nemoj si neobrazovana forumski![]()

Draga, je l si sigurna da može dupe kroz otvor na toj kanti od boje da ti upadne??!
A na boje i lepkove si se sigurno navukla....![]()

DakleM
nas sad čim otopli čekaju veeliki fortifikacijski radovi zvani kako od gooovno da se napravi pita tj od postojeće soc realističke kuće (model srećne osamdesete ) napraviti nešto a ne odricati se života u narednih milion godina
Tako je urađen projekat (athitekta u kog imamo poverenja i statičar u kojeg arhitekta ima poverenja) i sad treba nešto srušiti (deo terase na jednom spratu, a nešto dograditi (stubove neke) nešto proširiti i delom ozidati - terase na jednom spratu. E te majstore za grube radove traži Alfa a ja razmišljam kako da se zatvorimo što se tiče ograda koje bi od kvanog gvožđa (ništa aluminijum, mi smo klasičari - gvojze pre svega) bile na terasama (samo za jedan sprat treba 56m ograde) -
Jao muka mi samo dok pišem, a kamo likad to sve odpočne
Pa Mileva nisi citala pazljivo, ja IMAM muzjaka koga od milošte zvoem Mali od palube , dakle coveka za sve, al sve jedno sam opet puno u stanu.
To je moj stan , samim tim ja donosim odluke a oni su tu da sporvode.
Nisam sama u ovome, jer to niti zelim niti mogu .
Al sam alfa i omega svega.
Sad ce glupo da zvuci al samnom sve pocinje i samnom se zavrsava...bez mog amina se ni jedna cigla u tom stanu nije pomerila. Dok ja ne pregledam zavrsen posao ne smatra se zavrsenim.
A za to htela il ne , moram biti tu i u toku.
Radoje...da , posao je pogodjen pre pocetka radova sa jednim covekom.
On obezbedjuje skoro sve, moje je bilo da nabaim detalje koji se ticu estetike.
Kad nesto ne valja on je odgovoran, mene bas briga ko je to radio.
Imam coveka za ograde boli glava , dam ti br.
Rade šta hoces.
I nisu skupi.