Adaptacija stana od poda do plafona

gde vide 3 evra

- - - - - - - - - -

bilo je oko 35 evra parket dobar hrastov , ruke . lak

- - - - - - - - - -

Postavljanje parketa uz lakiranje i hoblovanje (bez materijala) : 7 € i više - m2
Postavljanje parketa uz lakiranje i hoblovanje (sa materijalom,bez parketa) : 12 € i više - m2

ovo su cene na onom sajtu , zavise od podloge zato pise i vise.

a obicno ne bude minimalna cena , majstori nadju neku manu da bi naplatili vise

Šta sad bi? :lol:

Nisam čitala sve, al shvatih da hoće da sredi stari parket, a to može da bude ok godinu-dve, tako da je u stvari čisto bacanje para i smaranje teško....

srce, ako je parket star a kvalitetan i kada se ishobla i prelakira vise vredi nego 10 puta toliko laminata.
kazes "moze biti ok godinu ili dve" moze to i dobrih 15 godina da bude extra...

U Srbiji ne postoji dobar parket, direktno iz pilane se prodaje i odma lepi, nema nikakve sušare. Moj drugar radio celu zgradu i sve mu se podiglo, sapliću se po stanu :lol:

Elem, parket je 12-15 evra a postavljanje i lakiranje još 10. Ja sam hoblovao i lakirao 85m2 za 500 evra sve sa materijalom.

Ne postoji univerzalna cifra tj postoji računica. Onoliko koliko si ti izračunao UVEK pomnoži sa 3 :)

- - - - - - - - - -

kakva iskustva ili ste nesto culi o sobnim vratima od medijapana presvucena pvc folijom?

Čuvena kartonska vrata, ako imaš imalo vlage u kući vrata se raspadnu za godinu dana, na kupatilu i pre :lol:

Mi smo uzeli ovakva sobna vrata i baš smo zadovoljni:
452ea74d-745c-46bf-9c7a-e7aaa541cbd7

Nem pojma koji je to materijal. Medijapan možda i neka folija preko.

Nisu za wc koji nema dobru ventilaciju. Drugar ima ta vrata u celom stanu i... Pukla mu ona armirana cev od česme a nije bio u stanu. Uglavnom, morao je da baci sva ta vrata i stavi nova jer su eksplodirala. da su bila obična drvena, prosušila bi se i uz male popravke bi bila kao nova. Ne kažem da nisu lepa ali nikako za vlažne kuće bez grejanja naročito ne uz reku ili more.

Mi smo u stanu u kom je uvek toplo, posebno zimi :eek: ja ne znam svi se žale na grejanje, a mi hoćemo da crknemo koliko je toplo, stalno otvaramo prozore, pa čak i terasu. :confused:

Nama su ta vrata super, ali da sigurno da bi se raspala da je vlaga okolo. Msm i drvena bi, pa posle moraš da ih sređuješ blaa

Moji imaju drvena vrata i te drvene štokove, neki stolar im pravio, pa ono je užas. I nikako da ih zamene, jer imaju više od deset tih sobnih vrata na kući plus ulazna i garažna. Haos.

- - - - - - - - - -

dobro ova kuca nema vlage ima dobru izolaciju i grejanje u kupatilu imamo dva prozora tako da eto al sam odustala od tih vrata sad sam se zainteresovala za kraf master vrata to je drvo premazano sa tom smesom i posle preko ide farba koju izaberes...sta mislite o tim vratima???

Ne znam koja su ti to vrata, ali ja nipošto ne bi uzela ta što moraš posle da premazuješ sam :/

moja svekrva ih ima i zadovoljni su...samo sto su ih oni premazivali nekom smesom pvc al ja necu sa tim nego samo jedna ruka farbe i to je to...kvaku mozes da promenis ako ti se ne svidja...iskreno mi sad radimo komplet sprat i jako puno para treba tako da mi je najmanji problem da mi se kvaka ne svidi...treba mi 5 vrata pa mi je vec to sama investicija a da ne pricam ostalo.....jel zna jos neko kakva su ova vrata?neka iskustva nesto...:)

Back