kvikveg
Domaćin
- Poruka
- 3.282
aha ok a koja je cena parketa ...po ovom cenovniku koji vidim ispada da je cena po m2 3e...ili??gde ima za te pare?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoblovanje i lakiranje parketa (bez materijala) : 5 € i više - m2
Hoblovanje i lakiranje parketa (sa materijalom) : 8 € i više - m2
Ma to hoblovanje i lakiranje je užas. Ili nov parket ili laminat, nema od tog krpljenja ništa.

Šta sad bi?
Nisam čitala sve, al shvatih da hoće da sredi stari parket, a to može da bude ok godinu-dve, tako da je u stvari čisto bacanje para i smaranje teško....

kakva iskustva ili ste nesto culi o sobnim vratima od medijapana presvucena pvc folijom?

To su ta kartonska vrata presvučena folijom, ako ih zagrebeš slučajno, eksplodiraju![]()

ja ne znam svi se žale na grejanje, a mi hoćemo da crknemo koliko je toplo, stalno otvaramo prozore, pa čak i terasu. dobro ova kuca nema vlage ima dobru izolaciju i grejanje u kupatilu imamo dva prozora tako da eto al sam odustala od tih vrata sad sam se zainteresovala za kraf master vrata to je drvo premazano sa tom smesom i posle preko ide farba koju izaberes...sta mislite o tim vratima???