Teško, verovatno se vi češće kupate od matoraca

ili vam je voda "tvrđa".
A mož` da bidne i da je zato što ih sada ti ribaš
Pa, majku mu

ribala sam ja i one kod mojih, msm dok sam živela tamo.
Mada, to za češće kupanje si možda u pravu.

Oni ipak imaku 3 kupatila (svako svoje) + wc za goste.
Xella
pozdrav i tebi veliki, i tvoj je slican umivaonik, pa ako moze napisi mi gde, koje dimenzije i koliko si platila...i kako je proslo renoviranje,,, kao sto napisah pocinjem u ponedelja sa vodoinstalacijama....keramicara, pvc i elektricara imam, a ostalo jos nisam...
pozdrav svima
Uf...
Mi smo po preporuci uzeli majstora, a pre početka renoviranja nismo videli njegove prethodne radove (velika greška).
Dogovorili smo se da će lupati celo kupatilo, povaditi stare i postaviti nove (one plastične cevi), zidati kadu i namestiti novi odvod za mašinu (sada ide u zid, pa ispod kade, valjda), postaviti pločice, sanitarije, bojler, razvesti struju i postaviti nova vrata.
E, sada... nakon plaćanja jednog dela, olupao je samo pola kupatila, odvod je rekao da neće moći (pa sam divljala, pa je moglo

), pa je lupetao da će biti malo pločica (a bilo je po paket viška i crnih i belih). Pa, smo išli da dokupimo i bacili bezveze 4000 dinara.

Pločice nisu dobro postavljenje, fugne su očajne. Rekla sam mu da hoću granit fugne ceresitove, a on kupio svetlo sive (obične, one od 100 dinara), pa sam imala nervni slom, pa je sve to morao skidati. Onda sam iz svog džepa dala još 20 evra za novi fugomal koji on nije znao koristiti, pa je ispalo budibogsnama. Prvo, boja je neka nedefinisana... negde siva, negde crna, negde bela...

Drugo, lik je debil i kao da nije koristio vaser vagu, pa ni same pločice nisu idealne.

Treće, rekao nam je da ne zna da postavi vrata (porta krono), pa smo morali čekati novog majstora i dodatno plaćati. Normalno, ovom slepcu smo odbili to za vrata i to za fugne, htela sam mu odbiti i to za pločice, pa nek ih nosi kući kad je pametan, al muž nije hteo, jer je taj lik ortak od njegovog ćaleta, pa kao...
Za sušač nam je tek na kraju rekao da on to ne postavlja i da zovemo nekog drugog.

To je dodatnih 3.000 za bakarne cevi i ventile + majstor traži 4.000 za ruke (to još nismo postavili). I sve smo to saznali (te nve troškove) kada nam je procurela cev od radijatora koju onaj pametnjaković nije dobro zatvorio.
Sve (pločice, bojler, sušač, wc šolju, tuš, baterije, ormarić), sem umivaonika smo kupili u Merkuru. Umivaonik smo pre dve godine kupili na Pančevačkom buvljaku. Ne znam da li i dalje postoji ta prodavnica, ali znam da smo mi tada platili umivaonik duplo manje od cene kakva je bila po prodavnicama. Čini mi se 5.500, a u prodavnicama (isti, ali isti!) je koštao 11.000. Ne znam, jedino da pitaš nekog iz Pančeva da li još uvek postoji ta prodavnica (imaju i svoju tezgu sa par eksponata i lokal koji je u blizini i gde preuzimaš robu).
Dimenzje ovg našeg umivaonika su 55 cm. U Merkuru smo videli, ima i 65 i 75 (kao i ogledalo). Naše je 65 ogledalo i odgovara, ali umivaonik nije smeo biti veći, jer je između kade i wc šolje...
P. S. E, da i u Merkuru možeš na 12 čekova (ukoliko imaš čekove) na svim odeljenjima. Eto, da znaš. Pozz