potrebna pomoc, oko renoviranje terase, 110X270, zastakljivanje ili ne, koji materijli i sl.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uf...
Mi po preporuci uzeli majstora, a pre početka renoviranja nismo videli njegove prethodne radove (velika greška).
Hvala Xella !Mi smo isto po preporuci uzeli majstora, radi samo vodu, i nadam se da zna svoj posao, za sada je ok, mislim nije ni poceo da nam radi kupatilo jer je pomerio pocetak za sredu, a o izgovorima da ne pricam, ljut beton, nije radio zbog slave, itd. Dosta stvari se bas desava sa majstorima kako je ovde napisano
pozzz.
Zavrseno lepljenje, fugne punimo kad postavimo police i okrecimo
Pogledajte prilog 311633
Pogledajte prilog 311634
Super je ispalo, veoma pedantno.
Dobro da se odužiš majstoru![]()
Tako sam i mislila...doduse,ja imam 7m radne ploce,tesko da za te pare mogu da je kupim
al predpostavljam da ni ta kolicina boje ne bi bila dovoljna![]()
7m??? to je kad ti muz ulovi 2 krokodila da mozes jedan iza drugog postavis i deres?
u svakom slucaju, kao sto je mario napisao...ne bacaj kes i trud ni za sta.
@Duuusa plocice se fuguju odmah inace mozda neces nikada, ko moj cale 30 godina![]()
Duuso, opet problem sa tvojim slikama. Nema ih!
Isfugovala pre neki dan
Ali... fugne su trebale da budu tamnije sive boje ali drugi dan su pocele da blede sto ne bi bio problem da su sve isto pobelele. Sad su delovi fugni tamnije sive boje, delovi golubije sivo a delovi skoro bele boje
Ima li neko ideju zasto, tj. kako da to "popravim" ?
Evo slicica da vidite kako izgleda
Pogledajte prilog 312581
Pogledajte prilog 312582
Pogledajte prilog 312583
Mada lepa mi je nisa i sa takvim fugnama
Pogledajte prilog 312589
Duuso, opet problem sa tvojim slikama. Nema ih!
Zdravo svima!
Treba mi pomoc oko premestanja radijatora u stanu. Naime, radijator mi se nalazi na kraju zida, i ja sam zelela samo da ga rotiram na drugi zid, sa kojim je pod uglom, kako je prvobitno trebalo da bude po projektu, ali mi majstor zgrade u kojoj sam kupila stan kaze da je to sad nemoguce uraditi. Pa me interesuje da li je neko vec imao iskustva sa premestanjem, i da li je to zaista toliko komplikovano uraditi?
Hvala![]()
I da naglasim jos jednom kao papagajpola posla je planiranje, pride sto se ustedi bar jedna trecina kostanja
Posto sam agnostik, budi sama sebi u pomoci
Dobro dosla u svet Krstarice![]()