Adaptacija stana od poda do plafona

stolice su prelepe

gde ih uzimaš i koliko su

Hvala...
Ambijental... na Spensu... u Novom Sadu...
Oko 33 000 dinara je jedna stolica, bez naslona...
Sa naslonom je verovatno skuplje... ne znam sad tačno... idemo u ponedeljak, pa javljam...
Mi smo kod njih uzimali i nameštaj, a trebaju nam još i sto, komoda za TV, vitrina i trpezarijski sto... pa ćemo verovatno imati i neki popust...
:bye:

Mi smo danas išli u Bg, u fabriku...
Jedva se kao nagodili sa njima...
U fabrici portir, sekretarica i jeda čovek...:eek:
Gospoda na godišnjem...
Mi im kažemo šta nam još treba, oni kažu morate do centra u salon...:roll: onda u centar u salon... tamo smo sat vremena dogovarali šta ćemo... u kojoj boji, sa kojim štofom, koje širine i dužine, pa visine, pa ovde vratanca, ovde fioke... ma da poludiš...:neutral::roll:

Napokon sve dogovorimo... ali rok isporuke nam ne odgovara... pa vuci potegni... sutra idemo da utanačimo...

Inače, garnitura koju smo poručili kod njih 23.juna, i za koju su rekli da je rok isporuke 55 dana... još nije gotova... :besna::besna::besna:

Dođe mi da ih pobijem sve...
I kad mi posle kažu:"Kad imaš da keširaš sve je lako":roll::neutral: jeste vrag moj lako...
Svi te zavlače kao majmuna... a plaćaš im u krv...

Još nam kaže prodavačica danas, kapara je 50%... došlo mi da puknem od smeha... znaš kad ću ti dati 50%... kad je vidim gotovu... jaooooooooo....:besna:

Čak smo razmišljali i da raskinemo ugovor, našli smo jedan isto ekstra salon nameštaja, ali je rok isporuke 60 dana... a ja više nemam živaca :besna:

Evo komodice i trpezarijskog stola... sto će biti na razvlačenje 180cm a komoda će biti šira sa vratancima i fiokama...
Uz taj sto idu one stolice što sam već kačila... i njih čekamooooo...:roll:
Baš sam besna, danas mi sve uz onu stvar ide...:besna:

Back