Adaptacija stana od poda do plafona

:sad2:

А ја зато и узела мали тепих да могу да га склоним и оперем кад год затреба, па да га вратим....да не морам да рибам клечећи....:mrgreen:...па после да не сме да се гази, и чуда! :confused:

:sad2:

А ја зато и узела мали тепих да могу да га склоним и оперем кад год затреба, па да га вратим....да не морам да рибам клечећи....:mrgreen:...па после да не сме да се гази, и чуда! :confused:

Postoji mrezica koja se kupuje na metar i postavlja ispod tepiha tako da on ne moze da klizi...lepi se samo onom stranom za tepih,a ona strana koja je do parketa je gumena pa onda tepih ne klizi:)

Ja to vidjala u Sintelonovim prodavnicama:heart:

Нема баш везе са адаптацијом, али, реко, да питам овде, можда неко зна ;):
- избацила сам велики тепих из предсобља и купила мали, овални... Е, сад - тепих је мали и лако клизи на паркету....бојим се да неко не тресне....
Знам да постоје неке траке, лепљиве са обе стране, које служе да се тепих причврсти, али не знам како се то зове нити у којим трговинама да тражим....:confused:

Зна ли неко нешто о томе?

imas mrezice gumene koje se postavljaju ispod tepiha,ne lepe se a tepih ne kliza,bilo u merkuru,uradi sam,sintelon,homemarket i slicnim radnjama
ne znam kako se tacno zove ,ja sam to trazila kao "mrezicu za neklizanje tepiha" :) i skapirali su sta trazim

Mozes da ODMAH zoves trzisnu inspekciju
- Odsek za rešavanje prijava građana (dežurna služba), 27. marta 43–45, 3227-376, 3227-788 (07.30–22.00)
i da im objasnis svoj slucaj
Oni su VRLO azurni po pitanju zalbi gradjana i VRLO ljubazni kad im se obratis.
Ja sam svoj problem slicne prirode resila u roku od 5 dana,prosle godine.
A da,posto zovnes trzisnu,pozovi dobavljacai reci mu da si ga prijavila,pa ces videti kako ce se sve brzo okrenuti u tvoju korist:)

Trebaju mi hitno jako a niko se ne javlja.
Sta raditi drage moje ???

Od prvog dana imam problem sa komarnicima na pvc.
Pisala sam o tome.
Popravljani su 3 x na kraju su crkli plus se pocepali.
Zvala nadleznog - odkacili me.
Zvala onog nad nadleznim - dosao video kako stvari stoje , odneo komarnike kaze vratice kad rese .
To je bilo 24.06. :evil:
Od tada ni pisma ni razglednice .
A nas komarci ubise.

Nisam dobila nikakvu potvrdu da su mi uzeli, niti info kad ce biti gotovo.
Sad vise necu da cekam.
Pokusavam da dobijem trzisnu al tamo nikog .

Imate li još neki predlog???

Pisala sam o tome.
Zvala onog nad nadleznim - dosao video kako stvari stoje , odneo komarnike kaze vratice kad rese .
A nas komarci ubise.

Sad vise necu da cekam.

Pošalji im muža...:lol:

Pisala sam o tome.
A nas komarci ubise.

Sad vise necu da cekam.

Evo ja ovo nasla na netu...pa probaj nesto da iskoristis...

Ministarstvo trgovine i usluga
Nemanjina 22–26, www.mtu.sr.gov.yu

Tržišna inspekcija
Omladinskih brigada 1, tel. 3614-334
- Odsek za rešavanje prijava građana (dežurna služba), 27. marta 43–45, 3227-376, 3227-788 (07.30–22.00)
- Odsek za kontrolu kvaliteta industrijsko-neprehrambenih proizvoda, Omladinskih brigada 1, tel. 602-334
- Odsek za kontrolu usluga, Omladinskih brigada 1, tel. 2694-592
- Odsek za sprečavanje nelojalne konkurencije, Omladinskih brigada 1, tel. 2694-592
- Odsek za kontrolu merila i mernih jedinica, 27. marta 43-45, tel. 3227-788
- Odsek za opštine Mladenovac i Sopot, Nikole Pašića 27, Mladenovac, tel. 8230-966
- Odsek za opštine Lazarevac i Obrenovac, Karađorđeva 42, Lazarevac, tel. 8122-877
- Automatska telefonska sekretarica za prijavu slučajeva neizdavanja fiskalnih računa: 3620-932

Republička tržišna inspekcija nadležna je za:
- Nadzor prometa robe i usluga
- Kontrolu kvaliteta industrijsko-neprehrambenih proizvoda
- Kontrolu u cilju zaštite potrošača
- Kontrolu merila i mernih jedinica
- Kontrolu upotrebe robnih i uslužnih žigova, znaka kvaliteta i oznake porekla proizvoda
- Kontrolu snabdevenosti tržišta i cene
- Sprečavanje nelojalne konkurencije
- Utvrđivanje uslova za obavljanje privrednih delatnosti
:)

Jel ima neka ideja za krecenje spavace sobe.... (devojacke) ili da otvorim temu?
Ne znam dal da pisem ili cekam neciji odgovor, pa da se raspisem!!!! Hehe

meni su zanimljive sada ove kombinacij ešto se prave sa tapetama i zidom u boji kao što je neka na tapeti.
trenutono u eurosalonima je jedna kolekcija esprit tapeta (nije prada al će pomine) na sniženju tako da rolna od 10m 53 cm širine dođe 2000 din.

http://www.megaline.rs/cms/show_content.php?id=348
http://www.megaline.rs/cms/show_content.php?id=406
http://www.megaline.rs/cms/show_content.php?id=407
i protalaškaj ovaj link još malo

tek sad videh da je jelena vec dogovorila

Хвала свима. :)

Немам у близини ниједну већу продавницу тепиха, али сам скокнула до фарбаре преко пута и купила ону дупло лепљиву траку. Два мала парчета - и тепих је причвршћен, тек да не клизи и да не запињемо. ;)

meni su zanimljive sada ove kombinacij ešto se prave sa tapetama i zidom u boji kao što je neka na tapeti.
trenutono u eurosalonima je jedna kolekcija esprit tapeta (nije prada al će pomine) na sniženju tako da rolna od 10m 53 cm širine dođe 2000 din.

http://www.megaline.rs/cms/show_content.php?id=348
http://www.megaline.rs/cms/show_content.php?id=406
http://www.megaline.rs/cms/show_content.php?id=407
i protalaškaj ovaj link još malo

Super su tapete, ali vidis u tim prostorijama ima i ovih medju zidova, tako da sve to izgleda neobicno i lepo....
A meni je soba skroz normalnih zidova, tako da sam se odlucila za zutu i neku zelenu, nijansa kao pistaci!
Ma prekrecicu, ako mi se ne svidi :)

A roze....moja omiljena boja, ali ne bi mi se slagala uz sobu, mada sam ubacila mali, mali pink tepih :)

Back