Adaptacija stana od poda do plafona

Za sada jesam
Udobna je izuzetno, otmenistička, ali ovako tamno braon idealna da se vidi svako zrno prašine
PS Doope (iako nije dlakavo, pozdav MarinaC) ne klizi i ne znoji se.

Mada već razmišljam o ponjavicama koji ću da prebacujem preko garniture kad dolaze oni (a nekad i mi sami) sa metalnim rajfišlusima , nitnama i sl. Treba mi i par jastučića kad se izvalim na trosed ili dvosed.
Kućni ljubimci još nisu ušli (oni imaju dvorište prilično veliko 5 ari, box, kućice, ali ponekad i dođu kod nas) jer tako sve miriše na kožu da će strah me pasti u iskušenje da zapišaju ne bi li neutralisali taj za njih smred na nešto drugo što nismo mi.

Super :ok:
Pametno, nađi nešto da zaštitiš, za svaki slučaj.

I dupe generalno ne klizi po koži, nego se zalepi.
Kad ustaneš naglo, osećaj je otprilike kao ladna depilacija zadnje lože nekim mnogo velikim trakama :lol:
Bar meni ;)

na svu sreću ja sam one predratne generacije (vidi tetka lobi) koje nemaju dlake na zadnjoj loži:mrgreen:
tačno da se golo doope (u pijani gosti) tj noge valjd alepe (ali nije toliko vruće pa se ne lepe) a problem vuzganja (klizenja prim, prev) sam sretala kod nekih modela. Ovde ga nema.
Ma i ganituru ću da slikam koliko mi je lepa....

Samo što sam danas imala tz situaciju. Neki kečap mi je pri otvaranju prosto eksplodirao, razleteo se svud po kuhinji uključujući i plafon. Malo je falilo da mrem na licino mesto.No na svu sreću kuhinja je krečena (pre par dana) fasadeksom vodenim te sam savim lako oprala sunđerom i nema fleka. DakleM, kad krečite kuhinju ne oklevajte sa upotrebom vodenog fasadeksa - divno se pere. I hodnici u kući su krečeni fasadeksom pa i njih lako perem kad ih zveri repovima umažu

Za sada jesam
Udobna je izuzetno, otmenistička, ali ovako tamno braon idealna da se vidi svako zrno prašine
PS Doope (iako nije dlakavo, pozdav MarinaC) ne klizi i ne znoji se.

Mada već razmišljam o ponjavicama koji ću da prebacujem preko garniture kad dolaze oni (a nekad i mi sami) sa metalnim rajfišlusima , nitnama i sl. Treba mi i par jastučića kad se izvalim na trosed ili dvosed.
Kućni ljubimci još nisu ušli (oni imaju dvorište prilično veliko 5 ari, box, kućice, ali ponekad i dođu kod nas) jer tako sve miriše na kožu da će strah me pasti u iskušenje da zapišaju ne bi li neutralisali taj za njih smred na nešto drugo što nismo mi.

...njegovo dlakavo, šta da radim??! Sama sam ga birala! :lol:
Meni ,opet, hladno na koži...Kombinacija kože i materijala će biti kompromis, vidim ja...

Nama majstori za prozore kasne opet,a trebali 15og avgusta...
Poludeli smo...
Sve nam stoji dok njih čekamo...
Radimo mi spolja, ali parket i ostalo ne možemo...
Mm je danas hteo da ih linčuje...

Mileva, super su slike...
Blago tebi, koju ti mirnoću imaš... kad su majstori u pitanju... svaka čast...
:bye::bye::bye:

Mi smo odmah nabacili prostirke na koznu, tako da em sto je lepse, em je i prakticno za sedenje i ne prlja se

Imamo 2 para pa menjamo boje, jednan par je tamno braon, a drugi skoro beo, na belu garnituru ovi braon prekrivaci izgledaju super

Jeste bela, i on je cisti, a s obzirom da mi na njoj lezimo i lencarimo, drzi se, hvala Bogu

a čime je mažete onako za redo no održavanje.
Neko koriste sredstva za kožna sedišta u automobilima a neki mi kažu da to ne valja
dakleM, urmašice ipak znaju najbolje te savetujte

Uh, ja sam kupila svoj kozni namjestaj ima 5 godina, nikad ga nicim nisam namazala i ako je uz njega doslo 4 bocice sredstava za zastitu, ciscenje, protekciju, sjaj...I dan danas izgleda kao novi!
Moja frendica je kupila isto kozni i pripremala ga za ljeto(vrucinu):eek:, hladne dane, mazala ga i trackala ga i sav joj je ispucao....
mislim da sve zavisi od kvalitete koze....prebrisi ga vodom cisto zbog fleka,prasine, inace ako je loseg kvaliteta dzaba ti mazanja i premazivanja....to je moje misljenje:cool:

Poslednja izmena:
ovakav stočić mislim da uzmem za terasu.(kovano gvožđe je u pitanju,a li gore ne znam još šta da stavim)

a i ovaj mi se sviđa eventualno za sobu, samo što bi peskarila staklo možda i sa motivom kao na onoj polici za knjige što sam radila (postavljala sam sliku te police)

Mileva jako su lepi stolovi ali nisu praktični...
Tu ćeš imati zezanciju oko čišćenja... ima da ga cickaš i lickaš, zbog svih tih cveka...
:bye:

U Merkuru, ali ne garantujem da je izbor bogat, cak mislim da nema bog zna sta, ne znam kako je u Novom Sadu
To ovako odokativno iz Beograda kazem, posto ne znam ko ima od ovih mojih dobavljaca neki veliki salon
Bili smo... i nije neki izbor... hvala u jsvakom slučaju... ako se setiš nečeg boljeg javi mi...
Nema toga na ovim sajtovima... bar ovo što vidim...

Back