- Poruka
- 2.915
Ne vidim ko je "palamuda" i šta je to u ovom slučaju.
Svako može da uradi što god hoće i kako god hoće. Ako mu se ne dopadne ono što je postigao - pozove nekog drugog. Taj drugi bi trebalo da zna bolje. Ako zaista zna bolje - uradi što treba i to uredno naplati.
Prema tome, ako je neka popravka trebalo da staje 500 dinara a zahvaljujući intervenciji domaćina postane 3000 dinara - ne vidim problem! Pogotovu ne da nekog nazivam "palamudom"!
Nešto nemam poverenje u "majstore" za koje su (svi) drugi "palamude"! Uradi ono što treba i naplati! Kraj!
u tome i jeste problem sto ne vidis ko je palamud. imas takve ljude pun ***** (kao sto sam i rekao)
price tipa: sta ti znas bolje od mene kada sam ja samouki dr-mr,video sam na jutubu i nije tako tesko!
i tada daj samouki dr-mr zaserre pa zove pravog majstora da ispravlja.
i kada pravi majstor to naplati skupo mu je u pm

primer br 1.)
nije hteo tip da mu mi postavljamo podno grejanje jer smo skupi a zapravo je to prosto ko pasulj pa ce on.
prilikom montiranja vc solje probusio cevku.i naravno saniranje kvara je ispalo skuplje nego postavljanje.
drugi pametnjakovic je ustanovio da je elektricar

sve je on to znao,povezao i razvukao kablove(i naravno okrecio) i izbacivala mu fidelka.
da bi na kraju zvao prave majstore da ustanove gde je zajebbao
(zajebbao je kada je ekserom prihvatao kablove pa ostetio i spojio nulu i zemlju)
evo jedan samouki gazda p[alamud je kosuljicu radio sa sljunkom

kaze video na jutubu

e to su palmudi. misle da sve znaju i misle da svako moze da bude majstor. i kada se ujebbu samo zavuku rep pod bulju
i da ne nabrajam primere i primere palamuda.
mada msm da su najgore zene domacice

zavrsis kupatilo, sve kako treba a ona kaze:
majstore taj umivaonik bi mogao na drugi zid da ide!

Poslednja izmena: